"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Niet
Gadiii zmienilas avka
Obiad juz na jutro ugotowalam żeby jutro caly dzien w notatkach siedziec i miec wolny weekend.Caro, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
No proszę Gaduaaa jaki piękny wykres i owulacja Magia troszkę już zadziałała, teraz czas by sypnąć więcej magicznego pyłu na Twoje wykresisko
Gizmo dziękuję za to winko Toż Ty pilna uczennica jesteś, obiad by mieć czas na notatki, hehe, bo będziesz musiała zmienić nick na DziobakGaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:No proszę Gaduaaa jaki piękny wykres i owulacja Magia troszkę już zadziałała, teraz czas by sypnąć więcej magicznego pyłu na Twoje wykresisko
Gizmo dziękuję za to winko Toż Ty pilna uczennica jesteś, obiad by mieć czas na notatki, hehe, bo będziesz musiała zmienić nick na Dziobak
ale trochę za szybko mi ta owulację wyznaczyło no ale spokoFabian Cyprian Tymuś -
ja dopiero wróciłam z zakupów i placu zabaw... Fabian dostał zaproszenie na urodziny do kolegi z klasy, zostawiliśmy Go tam i pojechaliśmy z Cypkiem na zakupy a potem na plac zabaw i kot się do mnie przypałętał... i durny się łasił.. ale jak... nie pamiętam kiedy ostatni raz do mnie kot przylazł bo ja nie lubię za bardzo kotówFabian Cyprian Tymuś
-
Gizmo wrote:Gadi czyżby czyżby???? Do Sylwii chyba tak koty się łasily
A ja dalej siedzę w papierach teraz biochemia i biofizyka na tapecie u mnie
drzemka zaliczona, śledziki lisnera w śmietanie wpałaszowane
więc co tam? Mówisz biochemia i biofizyka.. brzmi mega nudno *.*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 18:12
Fabian Cyprian Tymuś -
Marteczka93 wrote:Ja za to dzisiaj zjadłam na obiad wątróbkę i zaraz po tym zwymiotowałam.
Mam tylko nadzieję, że to nie zatrucie pokarmowe. Chociaż może to są skutki przeziębienia.. Nie wiem. Jak nie urok to sraczka.
zobaczymy czy to zatrucie..Marteczka93 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Witam się z Wami wieczorowo
My siedzimy u teściów na weekend.
Cieszę się, ze u Was wszystko ok
Gizmu chyba będziesz miała najlepsze notatki z całego roku przed sesja pewnie beda się kolejki do Ciebie ustawiać, żeby kserowac
Gadu to jeszcze z tydzień i będzie można sikac na test trzymam kciuki za pozytywny wynik.
Marta a co tam u Ciebie? Dużo roboty na studiach?
Caro a jak tam Wy się czujecie? Groszek Góral już daje mamusce popalić czymś? Nie wiem dlaczego, ale jakoś mam silne przeczucie, że będziecie mieli synka Kacperek, tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 20:58
Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Marta a co tam u Ciebie? Dużo roboty na studiach?
U mnie w porządku. Praca mgr powoli już się tworzy. No i nie wiem, czy wam już wspomniałam, że po raz trzeci z rzędu dostanę stypendium naukowe! Jestem geniuszem hihiPosok82 lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:U mnie w porządku. Praca mgr powoli już się tworzy. No i nie wiem, czy wam już wspomniałam, że po raz trzeci z rzędu dostanę stypendium naukowe! Jestem geniuszem hihi
Zawsze dodatkowa kasa się przyda.
Czyli w czerwcu będziemy mieli Pani mgr na forum. SuperMarteczka93 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Hej Dziewczyny,
Gaduaaa ale wspinasz się po drabinie do góry na tym Twoim wykresie A to Ty nie wiesz, że koty to są magiczne stworzenia? Ohoho, one już od 1dpo potrafią wyczuć ciazunie heheh
Marteczka gratuluję kolejny Dziobaczku Kasa na studiach, pozyskana w ten sposób się przydaje, sama coś o tym wiem Łatwiej też się ją wydaję heheh
Gizmo normalnie jesteś dla mnie Mistrzem, super dajesz sobie radę widzę, oby tak dalej i oby do przodu
Natsik Kacper, dobrze pamiętasz Wymarzone imię Małża. Ogólnie sama zastanawiałam się co do płci, no bo mówi się, że przed owu to dziewczyna, a jak spojrzałam z ciekawości w uwaga! chiński kalendarz płci to wychodzi chłopak. Sama przeczucia jeszcze nie mam. Narazie cały czas obecny jest strach hehe.. Ogólnie czuję się wyjątkowo dobrze. Właściwie objawów jako tako nie mam.. Czasem zabolą mnie piersi, ale to naprawdę czasem. Nie wiem czy to powód do niepokoju, staram się nie wariowac. Ale jak mnie tylko "zakłuje, pociągnie, trochę z lewej, czemu tylko z jednej strony boli, potem krzyż, ehh czemu mnie krzyż boli, nagle Boże! Dostałam @ i bieg do łazienki, potem czemu mnie boli jak na @" wariactwo..
Czekam jutro na wizytę u gina z niecierpliwością.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 08:41
Marteczka93, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Marteczka93 wrote:U mnie w porządku. Praca mgr powoli już się tworzy. No i nie wiem, czy wam już wspomniałam, że po raz trzeci z rzędu dostanę stypendium naukowe! Jestem geniuszem hihi
Marteczka93 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś