"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro no kurde tyle dni przed owulacją to musi być dziewczyna.. męskie plemniki tak długo by nie przeżyły ale u Ciebie takie cuda się zdarzają że we wszystko uwierzę hahah
oj weźcie z tym kotem jakby tak było to laski zamiast chodzić po testy ciążowe to by podchodziły do kotów hahahaha
czysty przypadek pewnie
R. mi zwraca uwagę ze mam z rana kawy nie pić ! hahaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Dzień dobry witam Was niedzielnie
miałam debilny sen.. Boże...
Opowiadaj
Ja tez miałam głupi sen, ze się kłóciłam w masarni ze sprzedawczynią a pozniej jak wyszlam ze sklepu to zostałam pobita i skierowałam sprawę do sądu.. -
Dzień dobry niedzielnie
Eee tam. Mamaginekolog pisała, że w ogole mało możliwe jest zaplanowanie płci. U mnie chiński kalendarz się sprawdził. Zresztą ja jakoś od początku czułam, ze dziewczynka we mnie siedzi
Caro nie sugeruj się wizyta. Będzie pewnie już malutki pecherzyk widać
Co do objawów to mi lekkie mdłości zaczęły się gdzieś w 6 tygodniu dopiero, ale każdy ma podobno inacZej
Gadu A samkuje Ci ta kawa? Ja jakbym mogła to pilabym 3 dziennie, ale ograniczam się do 1- 2
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Dzień dobry niedzielnie
Eee tam. Mamaginekolog pisała, że w ogole mało możliwe jest zaplanowanie płci. U mnie chiński kalendarz się sprawdził. Zresztą ja jakoś od początku czułam, ze dziewczynka we mnie siedzi
Co do objawów to mi lekkie mdłości zaczęły się gdzieś w 6 tygodniu dopiero, ale każdy ma podobno inacZej
Gadu A samkuje Ci ta kawa? Ja jakbym mogła to pilabym 3 dziennie, ale ograniczam się do 1- 2Fabian Cyprian Tymuś -
Marteczka93 wrote:Opowiadaj
Ja tez miałam głupi sen, ze się kłóciłam w masarni ze sprzedawczynią a pozniej jak wyszlam ze sklepu to zostałam pobita i skierowałam sprawę do sądu..
i chodziliśmy po nim uważnie, po cichutku ...
i był koń... koń zaczął mówić.. że chce bryndze.. mamy dać mu bryndze bo Nas nie wypuści z tego domu i zagryzie... no i ja z moim tatą znaleźliśmy w lodówce bryndze i idziemy z nią do konia a koń leży i zdycha... i mówi.. że nie będzie jadł tego , chciał tylko sprawdzić czy jesteśmy dobrymi ludźmi i damy mu jeść.. po czym zamienił się w człowieka i zdechł...Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Dzień dobry niedzielnie
Gadu A samkuje Ci ta kawa? Ja jakbym mogła to pilabym 3 dziennie, ale ograniczam się do 1- 2
Bardziej na tej wizycie zależy ze względu na ustawienie leków. Bo nie wiem co z tym cholernym Bromergonem.. Endo mówi znowu, żeby odstawić, a ostatnio jak odstawiłam - nie wiem czy to była przyczyną nadal - wiadomo beta spadła. Także schizuje jak mam to odstawić.. Poczekam co gin powie.
Gaduaa o kurczę, ale sen.. Ciekawe czego synonimem jest koń w snach, bo bo dlaczego właśnie koń? Hmm..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:mi się śniło że byłam z rodziną w jakimś starym domu... opuszczonym... na wsi..
i chodziliśmy po nim uważnie, po cichutku ...
i był koń... koń zaczął mówić.. że chce bryndze.. mamy dać mu bryndze bo Nas nie wypuści z tego domu i zagryzie... no i ja z moim tatą znaleźliśmy w lodówce bryndze i idziemy z nią do konia a koń leży i zdycha... i mówi.. że nie będzie jadł tego , chciał tylko sprawdzić czy jesteśmy dobrymi ludźmi i damy mu jeść.. po czym zamienił się w człowieka i zdechł...
wow, no to rzeczywiście niezły sen.. :p -
Melduje sie
Z racji tego ze wczoraj posiedzialam do 1w nocy to i dzis pospalam dlugo
Marta wielkie gratki za to stypendium. No i juz niedługo Pani Magister bede sie zwracać do Pani dzieki za komentarz pod wykresem ale u mnie nadal bez staran bo Tii jeszcze nie ma
Caro ohh Caro Ciebie to na rękach trzeba teraz nosić za taki cud nic sie nie trzymali ni kupy i doopy a Groch wyszedł
No Gadulka juz doczekać sie nie mogę co to bedzie
Natsiku juz kseruja moje notatki haha tylko jeszcze żebym wszystko z nich tak luks umiala
A poza tym chyba słońce wychodzi cosik. Moze na dzialke czas ruszyć i pyr troche ukopacNats, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość
-
Wiesz co Caro mi się wydaje, że przy ciazy biochemicznej to ten bromek nie mial żadnego znaczenia... Ciazy biochemicznej nic nie uratuje, ale to moje zdanie. W ogóle ostatnio mamaginekolog też pisała o poronieniu - tak naprawdę mało jest sytuacji gdzie mamy rzeczywisty wpływ na to czy ciaza się utrzyma. Oczywiście mówię o 1 trymestrze.
Jak ja zaszlam w ciaze to też brałam Bromka,co prawda tylko 4 dni, ale jak zapytałam Gina to odrazu kazał odstawić.
Podobno z tym bromkiem są 2 szkoły.
A jaka dawkę teraz bierzesz?
Możesz spróbować zmniejszać stopniowo.
Gadu co tam Ci się się głowie dzieje, że taki sny wychodzą? Hehe3500 g 54 cm -
O Gizmu Jak czytam o Twoich studiach to przypominasz mi 1 dziewczyne od nas z roku. Miała 4 dzieci, obowiazki w domu na głowie,a miała najlepsze notatki ze wszystkich na roku kolejki sie do niej normalnie ustawialy
Zawsze przychodziła na wszystkie zajęcia i wiedziała najwięcej ze wszystkich
Gizmo, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Oby tak bylo w moim przypadku Natsik notatki robię bardzo dokladnie a nuż cos w glowie zostanie przy ich tworzeniu
Narazie bardzo się cieszę ze daję rade pogodzić dom i naukę. I teraz czuje ze ŻYJĘ nakręcam sie coraz bardziej i czuje coraz mlodziej haha. Nawet ilość zaliczen i egzaminow mnie jakos nie przeraza a jest tego 35sztukMarteczka93, Nats lubią tę wiadomość
-
Gizmo
Noo racja. Nic się kupy nie trzyma na tym wykresie, ale może o to właśnie chodzi? Już sama nie wiem, taka rozkmina
Już od Ciebie kserują? Hehe, Dziobak
Natsik wiem, że cb nic by nie uratowało, ale ten zbieg okoliczności, i ten niski prg i to odstawienie. To chyba bardziej placebo niż jakaś większa obawa. Nie biorę tego dużo, 1 tabletkę na noc. Też myślałam o odstawieniu po pół. Poczekam na decyzję gina. Bo endo właśnie mi mówiła, że są "dwie szkoły". Jak gin powie odstawić to odstawie.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Super Gizmo , ze tak się odnalazlas A kiedy Tii wraca? Cieszy się, ze ma studentkę w domu i do tego jeszcze pielęgniarkę? możesz mu fajna niespodzianke zrobić w postaci jakiegoś sexi wdzianka
Caro pewnie. Lepiej wszystko sprawdzić daj znać co gin powiedział. Mam nadzieję, ze przy okazji zrobi USG i będzie już widać jakiś pecherzyk
3500 g 54 cm -
Tii moze za 2tyg bedzie.
Mundurek juz mam zamówiony jeden ze spodniami a drugi ze spódniczką na roku wszyscy musimy miec jednakowy kolor. Wybraliśmy białe z granatowymi dodatkami
Tii juz gada MOJA PIELEGNIARECZKA haha
A teraz wybaczcie ale biere sie za Promocję Zdrowia a jeszcze musze się zapoznać z Narodowym Programem Zdrowia na lata 2016-20Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej witam sie z samego rana:-)
Caro piękna beta - to już taka oficjalna gratki raz jeszcze i spokojnych nudnych 9 miesięcy!!
Gizmo kurcze no ja Ci zazdraszczam- idziesz do przodu nie zważając na wiek i obowiązki! Super ! Jesteś naprawdę przykładem:-) !!
No ja narazie odpuściłam tempki ... dziś już późny dzień cyklu a testy owu nie wychodzą wogole mimo że lykalam clo tyle że po pół tabletki ...
Gadu niech te koty szczęście przyniosą ! Oczywiście w postaci kropy zielonej ...
Kurde dziewczyny ale jaja miałam dziś sen haha ale normalny " obyczajowy " no stress i co ciekawe budzik mnie obudził a ja bez majtek !! Hahaha niewiem jak to się stało... leżały na mojej poduszce masakra
Gaduaaa, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość