X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro no kurde tyle dni przed owulacją to musi być dziewczyna.. męskie plemniki tak długo by nie przeżyły :) ale u Ciebie takie cuda się zdarzają że we wszystko uwierzę hahah

oj weźcie z tym kotem :D jakby tak było to laski zamiast chodzić po testy ciążowe to by podchodziły do kotów hahahaha
    czysty przypadek pewnie :)

R. mi zwraca uwagę ze mam z rana kawy nie pić ! :D haha

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry witam Was niedzielnie :)
    miałam debilny sen.. Boże...

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dzień dobry witam Was niedzielnie :)
    miałam debilny sen.. Boże...

Opowiadaj :P
    Ja tez miałam głupi sen, ze się kłóciłam w masarni ze sprzedawczynią a pozniej jak wyszlam ze sklepu to zostałam pobita i skierowałam sprawę do sądu.. :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry niedzielnie :-)
    Eee tam. Mamaginekolog pisała, że w ogole mało możliwe jest zaplanowanie płci. U mnie chiński kalendarz się sprawdził. Zresztą ja jakoś od początku czułam, ze dziewczynka we mnie siedzi :D
    Caro nie sugeruj się wizyta. Będzie pewnie już malutki pecherzyk widać :-)
    Co do objawów to mi lekkie mdłości zaczęły się gdzieś w 6 tygodniu dopiero, ale każdy ma podobno inacZej :D
    Gadu A samkuje Ci ta kawa? Ja jakbym mogła to pilabym 3 dziennie, ale ograniczam się do 1- 2 :-)

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Eee tam. Mamaginekolog pisała, że w ogole mało możliwe jest zaplanowanie płci. U mnie chiński kalendarz się sprawdził. Zresztą ja jakoś od początku czułam, ze dziewczynka we mnie siedzi :D
    Co do objawów to mi lekkie mdłości zaczęły się gdzieś w 6 tygodniu dopiero, ale każdy ma podobno inacZej :D
    Gadu A samkuje Ci ta kawa? Ja jakbym mogła to pilabym 3 dziennie, ale ograniczam się do 1- 2 :-)
    smakuje, smakuje ! :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Opowiadaj :P
    Ja tez miałam głupi sen, ze się kłóciłam w masarni ze sprzedawczynią a pozniej jak wyszlam ze sklepu to zostałam pobita i skierowałam sprawę do sądu.. :P
    mi się śniło że byłam z rodziną w jakimś starym domu... opuszczonym... na wsi..
    i chodziliśmy po nim uważnie, po cichutku ...
    i był koń... koń zaczął mówić.. że chce bryndze.. mamy dać mu bryndze bo Nas nie wypuści z tego domu i zagryzie... no i ja z moim tatą znaleźliśmy w lodówce bryndze i idziemy z nią do konia a koń leży i zdycha... i mówi.. że nie będzie jadł tego , chciał tylko sprawdzić czy jesteśmy dobrymi ludźmi i damy mu jeść.. po czym zamienił się w człowieka i zdechł...

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

Bardziej na tej wizycie zależy ze względu na ustawienie leków. Bo nie wiem co z tym cholernym Bromergonem.. :-/ Endo mówi znowu, żeby odstawić, a ostatnio jak odstawiłam - nie wiem czy to była przyczyną nadal - wiadomo beta spadła. Także schizuje jak mam to odstawić.. Poczekam co gin powie.

Gaduaa o kurczę, ale sen.. Ciekawe czego synonimem jest koń w snach, bo bo dlaczego właśnie koń? Hmm..

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mi się śniło że byłam z rodziną w jakimś starym domu... opuszczonym... na wsi..
    i chodziliśmy po nim uważnie, po cichutku ...
    i był koń... koń zaczął mówić.. że chce bryndze.. mamy dać mu bryndze bo Nas nie wypuści z tego domu i zagryzie... no i ja z moim tatą znaleźliśmy w lodówce bryndze i idziemy z nią do konia a koń leży i zdycha... i mówi.. że nie będzie jadł tego , chciał tylko sprawdzić czy jesteśmy dobrymi ludźmi i damy mu jeść.. po czym zamienił się w człowieka i zdechł...

wow, no to rzeczywiście niezły sen.. :p

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie :)

Z racji tego ze wczoraj posiedzialam do 1w nocy to i dzis pospalam dlugo :D

Marta wielkie gratki za to stypendium. No i juz niedługo Pani Magister bede sie zwracać do Pani ;) dzieki za komentarz pod wykresem ale u mnie nadal bez staran bo Tii jeszcze nie ma

Caro ohh Caro ;) Ciebie to na rękach trzeba teraz nosić za taki cud :) nic sie nie trzymali ni kupy i doopy a Groch wyszedł <3

No Gadulka juz doczekać sie nie mogę co to bedzie :D

Natsiku juz kseruja moje notatki haha tylko jeszcze żebym wszystko z nich tak luks umiala :D

A poza tym chyba słońce wychodzi cosik. Moze na dzialke czas ruszyć i pyr troche ukopac :D

Nats, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Caro mi się wydaje, że przy ciazy biochemicznej to ten bromek nie mial żadnego znaczenia... Ciazy biochemicznej nic nie uratuje, ale to moje zdanie. W ogóle ostatnio mamaginekolog też pisała o poronieniu - tak naprawdę mało jest sytuacji gdzie mamy rzeczywisty wpływ na to czy ciaza się utrzyma. Oczywiście mówię o 1 trymestrze.
    Jak ja zaszlam w ciaze to też brałam Bromka,co prawda tylko 4 dni, ale jak zapytałam Gina to odrazu kazał odstawić.
    Podobno z tym bromkiem są 2 szkoły.
    A jaka dawkę teraz bierzesz?
    Możesz spróbować zmniejszać stopniowo.

Gadu co tam Ci się się głowie dzieje, że taki sny wychodzą? Hehe :-)

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Gizmu Jak czytam o Twoich studiach to przypominasz mi 1 dziewczyne od nas z roku. Miała 4 dzieci, obowiazki w domu na głowie,a miała najlepsze notatki ze wszystkich na roku :D kolejki sie do niej normalnie ustawialy :D
    Zawsze przychodziła na wszystkie zajęcia i wiedziała najwięcej ze wszystkich :D

Gizmo, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro dziekujeeee za sliczne wiruski :-* <3

Bo żem zapomniala o nich napisać :P

Caro lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak bylo w moim przypadku Natsik :) notatki robię bardzo dokladnie a nuż cos w glowie zostanie przy ich tworzeniu ;)
    Narazie bardzo się cieszę ze daję rade pogodzić dom i naukę. I teraz czuje ze ŻYJĘ :D nakręcam sie coraz bardziej i czuje coraz mlodziej haha. Nawet ilość zaliczen i egzaminow mnie jakos nie przeraza a jest tego 35sztuk :P

Marteczka93, Nats lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo <3
    Noo racja. Nic się kupy nie trzyma na tym wykresie, ale może o to właśnie chodzi? Już sama nie wiem, taka rozkmina :-D
    Już od Ciebie kserują? Hehe, Dziobak :-D

Natsik wiem, że cb nic by nie uratowało, ale ten zbieg okoliczności, i ten niski prg i to odstawienie. To chyba bardziej placebo niż jakaś większa obawa. Nie biorę tego dużo, 1 tabletkę na noc. Też myślałam o odstawieniu po pół. Poczekam na decyzję gina. Bo endo właśnie mi mówiła, że są "dwie szkoły". Jak gin powie odstawić to odstawie.

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Nats Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Gizmo , ze tak się odnalazlas :-) A kiedy Tii wraca? Cieszy się, ze ma studentkę w domu i do tego jeszcze pielęgniarkę? :D możesz mu fajna niespodzianke zrobić w postaci jakiegoś sexi wdzianka :D
    Caro pewnie. Lepiej wszystko sprawdzić :) daj znać co gin powiedział. Mam nadzieję, ze przy okazji zrobi USG i będzie już widać jakiś pecherzyk :)

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tii moze za 2tyg bedzie.
    Mundurek juz mam zamówiony :D jeden ze spodniami a drugi ze spódniczką :P na roku wszyscy musimy miec jednakowy kolor. Wybraliśmy białe z granatowymi dodatkami :)

Tii juz gada MOJA PIELEGNIARECZKA haha

A teraz wybaczcie ale biere sie za Promocję Zdrowia a jeszcze musze się zapoznać z Narodowym Programem Zdrowia na lata 2016-20 :(

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam sie z samego rana:-)

Caro piękna beta - to już taka oficjalna :-) gratki raz jeszcze i spokojnych nudnych 9 miesięcy!! :-)

Gizmo kurcze no ja Ci zazdraszczam- idziesz do przodu nie zważając na wiek i obowiązki! Super ! Jesteś naprawdę przykładem:-) !!

No ja narazie odpuściłam tempki ... dziś już późny dzień cyklu a testy owu nie wychodzą wogole mimo że lykalam clo tyle że po pół tabletki ...

Gadu niech te koty szczęście przyniosą:-) ! Oczywiście w postaci kropy zielonej ... ;-)
    Kurde dziewczyny ale jaja miałam dziś sen haha ale normalny " obyczajowy " no stress i co ciekawe budzik mnie obudził a ja bez majtek !! Hahaha niewiem jak to się stało... leżały na mojej poduszce masakra

Gaduaaa, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, może twój chłop się do ciebie dobierał w nocy "na śpiocha" :D
    A ja właśnie zbieram się powoli na zajęcia, tak więc miłego dnia kobietki! <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;)

śizgu, gwizdu i weekend poszedł w pizdu, bardzo trafnie napisane na fb :D hahah

to chyba przez pełnie te sny :D hahaha była przedwczoraj :)

Gizmo Tii będzie moleścił pigułe jak przyjedzie ^_^ hahaha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Ona, może twój chłop się do ciebie dobierał w nocy "na śpiocha" :D
    A ja właśnie zbieram się powoli na zajęcia, tak więc miłego dnia kobietki! <3
    i wzajemnie Martku *.*

‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ