"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem! Dopiero wróciłam.
Jest!! 3 mm szczęściaGizmo, Karolina2787, Marteczka93, Gaduaaa, Nats, kozamonia, Deseo, zapachmalin, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dziękuję Dziewczyny za kciuki i wsparcie
Jesteście Kochane
Poproszę o dalsze, bo napewno się przydadzą.
Okazało się ogólnie na wizycie, że mam UWAGA! macice dwurożną. Dziwne, bo nikt nigdy mi tego nie powiedział, w jak mu powiedziałam ze byłam u onkologa to już w ogóle stwierdził, że on powinien to zobaczyć. Szukał i szukał tego pęcherzyka, myślałam że zwariuję.. No ale nagle mówi, "o tu się ukrył". Padłam.
Byłam pierwszy raz u tego gina. Napewno zostane. Jest przesympatyczny i jego sposób bycis i rozmowy naprawdę mnie relaksował jakkolwiek to zabrzmi heh.
Ogólnie zalecił Duphaston 3 razy dziennie, Letrox brać normalnie, Bromergon odstawić i dodatkowo żelazo dwa razy dziennie - Sorbifer Durules.
Kolejna wizyta 31.10. Już na w miarę normalną godzinę - 19:00
Zasugerował też, że dla spokoju własnego mam iść na L4. Od razu. Od jutra. Z racji pracy w przedszkolu i swoich doświadczeń. Wypisze mi od reki. Mam się zastanowić i podejść kiedy chce. Muszę porozmawiać z Małżem..
Idę spać, bo śpię na stojąco.zapachmalin, Gizmo, Marteczka93, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyCaro no to pięknie:-)
Teraz już tylko odpoczywaj i się nie stresuj za 9 miesięcy przytulisz swojego upragnionego szkraba:-)
No i ja też uważam że będzie dziewuszka jak nic
Mój wczoraj był na treningu i wrócił taki okopany że aż kuleje - sam z siebie kaleke zrobi a do mnie owu się zbliża pojawiły się bladosci testach więc muszę ją go atakować
Lago Lago odezwij się
Caro lubi tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Caro no to pięknie:-)
Teraz już tylko odpoczywaj i się nie stresuj za 9 miesięcy przytulisz swojego upragnionego szkraba:-)
No i ja też uważam że będzie dziewuszka jak nic
Mój wczoraj był na treningu i wrócił taki okopany że aż kuleje - sam z siebie kaleke zrobi a do mnie owu się zbliża pojawiły się bladosci testach więc muszę ją go atakować
Lago Lago odezwij sięFabian Cyprian Tymuś -
Caro Super wieści!
Faktycznie dziwne, że nikt wcześniej nie zauwazyl tej dwuroznej macicy.
Bierz to żelazo, bo hemoglobina lubi w ciazy spadać. Ja nigdy nie miałam problemów, a też mi leci. Zobacz sobie ta ulotkę co Ci kiedyś wstawiłam. Dieta też można trochę podciągnąć.
Hehe kolejna wizyta w Halloween Łatwo zapamiętać przynajmniej kiedy kciuki trzymac
Aaa i wczoraj czekałam, czekałam i zasnelamCaro lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Dzień dobry
Caro, jakie cudowne wieści o późnej porze były! super! Bierz l4 od razu i odpoczywaj. A skoro pracujesz w przedszkolu to tym bardziej, bo też się namęczysz z dzieciakami przez cały dzień.
Nats, powiem ci tak, że my to już trochę głupiejemy z tymi wynikami. Na początku roku były słabe, później w maju po kilku pierwszych tygodniach suplementacji poszły rewelacyjnie w górę, po to żeby w sierpniu spaść na łeb, na szyję
Teraz już trochę się odbijamy, na razie spektakularnych efektów brania Clo nie widać. Wyniki innych badań też wychodzą mu w miarę dobre. Pod koniec miesiąca kontrolna wizyta u urologa i chyba już będzie też czas na przetestowanie nowej kliniki niepłodności.Caro lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Dzień dobry
Caro, jakie cudowne wieści o późnej porze były! super! Bierz l4 od razu i odpoczywaj. A skoro pracujesz w przedszkolu to tym bardziej, bo też się namęczysz z dzieciakami przez cały dzień.
Nats, powiem ci tak, że my to już trochę głupiejemy z tymi wynikami. Na początku roku były słabe, później w maju po kilku pierwszych tygodniach suplementacji poszły rewelacyjnie w górę, po to żeby w sierpniu spaść na łeb, na szyję
Teraz już trochę się odbijamy, na razie spektakularnych efektów brania Clo nie widać. Wyniki innych badań też wychodzą mu w miarę dobre. Pod koniec miesiąca kontrolna wizyta u urologa i chyba już będzie też czas na przetestowanie nowej kliniki niepłodności.Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:a o jakiej klinice myślicie ?
-
kozamonia wrote:Chodziliśmy do InviMedu do Katowic, a myślę o zmianie na Gyncentrum tez w Katowicach. Po pierwsze mamy tam o wiele lepszy dojazd a po drugie mają czynne aż do 21!
ze słyszenia wiem że klinkia klinice nie równa.. może tam Wam powiedzą coś mądrzejszego? trzeba sprawdzić i konsultować ile możnaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:to ułatwia sprawe jesli długo pracujecie...
ze słyszenia wiem że klinkia klinice nie równa.. może tam Wam powiedzą coś mądrzejszego? trzeba sprawdzić i konsultować ile można
Dokładnie, pójdziemy na wizytę i porównamy -
kozamonia wrote:Tak ogólnie to u mnie owulka na dniach, bo ciśnie mnie prawy jajnik już strasznie od paru dni. Mimo wszystko muszę nakusić mojego na seksy bo mimo wszystko może coś zdziałamy
trzymam kciuki za owu!Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny
Mówicie że loteria płciowa? Hehe. Ja żyję od wizyty do wizyty teraz więc o płci pomyślę później.
Natsik faktycznie łatwo zapamiętać, ja nawet zapomniałam że to Halloween. Stres mnie takie zjadał na tej wizycie że jąkałam się jak glupia.
Monia pewnie! Lepiej poradzić się w innej klinice, bo lekarz lekarzowi nie równy co sprawdza się w moim przypadku. I nawet nie wiadomo jakie skróty były przed nazwiskiem. Psssss... A no i działać! Mimo wszystko, to też mogę potwierdzićpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro super! Tak się cieszę
Ja czuję, że to będzie chłopak mimo wszystko! W końcu ma być Kacperek a Kacperki są najwspanialsze na świecie
Tak czy siak, trzymam kciuki z całych sił żeby zdrowo rosła Ta Twoja Zielona Kropka i żebyśmy za 8 miesięcy oglądali piękne fotki maluszka już po drugiej stronie Mamy
Co do l4... Dobrze to przemyśl, choroby i zarazki to jedno, ogólnie dzieci są wymagające to drugie, ale też jakieś podnoszenie ich, dźwiganie czy coś takiego, niezbyt dobry pomysł. Ale oczywiście sama najlepiej wiesz co dla Was najlepsze
Trzymajcie się cieplutko!Caro lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewuchy moje *.* najlepsze ever !
najważniejsze że groszek był zdrowy a płeć będzie jaka będzie
Siora namówiła mnie do założenia bloga.. właściwie sama go założyła blog jest kulinarny jest tam już / aż 1 przepis hahahah
takie pół żartem pół serio to jest... sama bym pewnie tego nigdy nie zrobiła ale jak Siora wszystko zrobiła to czemu nie wrzucić czasem jakiegoś przepisuMarteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Cześć dziewuchy moje *.* najlepsze ever !
najważniejsze że groszek był zdrowy a płeć będzie jaka będzie
Siora namówiła mnie do założenia bloga.. właściwie sama go założyła blog jest kulinarny jest tam już / aż 1 przepis hahahah
takie pół żartem pół serio to jest... sama bym pewnie tego nigdy nie zrobiła ale jak Siora wszystko zrobiła to czemu nie wrzucić czasem jakiegoś przepisu