"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:
A autorki nie kusi iść do Masterchefa?Gaduaaa lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Łał!! Gaduaaa super!! Będę na bieżąco! Poproszę o jakiś sprawdzony przepis na ciasto z dyni GadiMistrztarczycyikuchni
Ogólnie rozmawiałam z szefową, od poniedziałku idę na L4.Gaduaaa, kozamonia, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
to macie jeszcze tu na fb fanpage
https://www.facebook.com/FoodieBuddiebySandra/
Caro i bardzo dobrze zrobiłaśkozamonia lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Dzień Dobry
dziękuje za liczne polubienia fanpage póki co to osesek i sama nie wiem co z tego będzie... zobaczymy...
założyłam sobie że jak zajdę w ciążę to zacznę robić ciasta za kasę
więc jeszcze możemy sporooo poczekać heheh
idę dziś badać TSH, FT 4, progesteron i prolaktynęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 07:57
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej laski
Gadu super blog. Już polubiłam.
Caro no i super. Odpoczniesz trochę. Chociaż mi już po takim czasie zaczyna trochę pracy brakować
Jejku a ja przeżywam jakiś kryzys. Wczoraj musiałam kupić jakieś ciuchy, bo w nic się już prawie nie mieszcze. A najgorsze jest to, ze w niczym nie wyglądam dobrze. Chciałam kupić jakas sukienke, bo za jakiś czas mamy taka imprezę rodzinna i nie ma sznas. Chyba pójdę w dresach
A najgorsze, ze wpieprzam jak mały dinozaur i nie mogę się powstrzymać.
Strasznie jest nie mieć kontroli nad swoim ciałem dobrze, że mi się waga zepsuła, bo bym chyba na zawał padła :]
Sorry laski. Musiałam się wyzalic3500 g 54 cm -
Cześć
U mnie owulacja była wczoraj lub jakoś teraz się podzieje, bo jajnik mnie boli w cholerę
Mówię wczoraj do mojego, żebyśmy coś podziałali bo to ten moment, a on mi że jemu się nie chce i miałam wczoraj już seksy i powinno starczyć. I poszedł spać. Myślałam, że go uduszę. Z tej złości to zasnąć nie mogłam. Dzisiaj rano mnie przepraszał, ale mnie już nie o to chodzi. Po ponad roku prób, mimo gorszych wyników człowiek jeszcze jakoś próbuje, stara się to ten mi powie, że jemu się nie chce
Więc Gadu wiem co czułaś, jak kiedyś opisywałaś podobną sytuacjęGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gadu mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz i szybko wrócę do siebie
Wiecie co. Ja nie wiem skąd się biora te narzekania facetów, ze mają mało seksu
Wiekszosc babek, które znam same muszą się dopominac. U nas też prawie zawsze ja wychodziłam z inicjatywą. Chyba kobiety XXI sa jakieś niewyzyte
Monia może dzisiaj się coś uda zdziałać czasem po prostu jest tak, ze nie ma ochoty. A plemniory i tak potrzbuja chwilę czasu, żeby tam dojrzeć i móc zaplodnic jajko
Gaduaaa, kozamonia, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
krew upuszczona na wszystko co chciałam.. wyniki za tydzień.. I love Ireland ahahah
no i poszłam się chyba odstresować na zakupy.. ciuchowe.. sobie za wiele nie kupiłam ale dzieciakom tak dla siebie tylko sexi rajstopki na sobotę bo idziemy na urodziny do R kuzyna i też jutro robię dla niego tort kolejny wypiek na moim koncie i fanpage będzie heheFabian Cyprian Tymuś