"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:toż to moja Luna zwana Lucyferem moja pieszczocha
miałam nie testować wklejania zdjęć, ale mnie ciekawiło i pierwsze co pomyślałam o niej, tym bardziej że akurat ten przylepek leży obok
btw brawo Ja! haha
Piękna sunia i imię piękne -
nick nieaktualny
-
ladybag wrote:
Barbia jak tam?
Witam. Ja dziś po wizycie a dalej nic nie wiem ,jest szansa pęcherzyk podwoił się ale tak się ułożył że nic w nim doktor nie mógł zobaczyć. Zamiast być okrągły to był jak banan i nic nie dało się zauważyć. Dalej będę żyła w niepewności. Dobranoc -
Barbia wrote:Witam. Ja dziś po wizycie a dalej nic nie wiem ,jest szansa pęcherzyk podwoił się ale tak się ułożył że nic w nim doktor nie mógł zobaczyć. Zamiast być okrągły to był jak banan i nic nie dało się zauważyć. Dalej będę żyła w niepewności. DobranocFabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:a który to Twój tydzień ? a ciałko żółtkowe jest? zarodek?
Przy ostatniej wizycie to wiem że było ciałko żółtkowe.
-
Hejoo, witam się porannie
super piesek calanthe ja jestem straszną psiarą
Marteczek hihih jednak nie wytrzymałaś bez Nas no i dobrze heh
Dziewczyny macie wszystkie piękne choinki
oto moja.. ale zdjęcie takie z dupy trochę heh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8aa70898ebf5.jpgKarolina2787, calanthe, Marteczka93, kozamonia, Nats, Caro, Judi22 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
witajcie!
Ja już z życzeniami, z racji przeprowadzki od dzisiejszego popołudnia bez netu w "starym" mieszkaniu, a więc...
Zdrowych, Rodzinnych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!
Karolina2787, Nats, Caro, Judi22, Gaduaaa, calanthe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka lasencje
Ja już w domku jestem sobie i czekam na mojego poza tym zacznę zaraz ogarniać mieszkanie.
Gadi co Ty gadasz? Jakie z dupy? Choinka superancka i bardzo ładnie wyszło
Lilith Dla Ciebie i Twojej rodzinki też Dużo, dużo zdrówka, radości i miłości oraz przemiłej atmosfery w gronie najbliższych Wesołych świąt kochanaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie moje Kochane!
Jako, że jutro wyruszamy do pl, a moje przygotowania osiągnęły istne apogeum, i nie wiem kiedy znów tu zajrzę, chciałabym złożyć Wam już dzisiaj najserdeczniejsze świąteczne życzenia.
Abyście odnalazły w czasie tych kliku dni spokoju swoje szczęście, zaznały odpoczynku, bezwarunkowej miłości i tego co nazywamy czystym szczęściem...
Byście nabrały siły do dalszych starań i walki, bo to nie koniec naszej drogi! Byście nacieszyły się tym wszystkim co zwiemy świętami i by starczyło Wam tego na cały przyszły rok, aż do następnego Bożego Narodzenia.
Byście usiadły przy choince, przytulając swoją ukochaną drugą połówkę i gdy w oku zakręci się łezka nie zadręczały się myślą, że brakuje tutaj dziecka... A potraktowały to jako ostatnie święta bez tego maleństwa które wywróci wasze życie do góry nogami! Byście uśmiechnęły się i zaufały, uwierzyły, że ten następny rok będzie Nasz! że spełnimy swoje największe marzenie!
A Wam kochane zafasolkowane: Gadi, Posok, Nats, Lilith, Barbia, Samara i Ladybag żebyście nabrały siły bo to ostatnie "spokojne" święta- mogę przysiąc że najbliższe 3-4 Boże Narodzenia to będzie coś kosmicznego. I na pewno nie będzie to czas odpoczynku... Co nie Gadi?
P.S. W dobie dzisiejszego traktowania "gwiazdki" nie zapominajmy co tak naprawdę daje nam okazję do świętowania. Przeżyjmy dobrze ten czas, w końcu to Czyjeś Urodziny!
P.S.2 Jakby któraś nie miała, a marzyła to... DUŻO ŚNIEGU Wam życzę I sobie też, a co!
Myślę, że przed Sylwestrem jeszcze zdążę coś skrobnąć więc noworocznych wypocin póki co nie dodaje.
Karolina2787, Posok82, Caro, kozamonia, Judi22, Gaduaaa, calanthe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
widzę każdy wpadł w wir przygotowań Świątecznych
JA dzisiaj ostatnie porządki,ale zacząl mnie od popołudnia strasznie boli mnie brzuch ;/ tzn odczucie dziwne bo tak jakby ktoś mnie ściskał sznurem masakra dzisiaj u spowiedzi myślałam ze nie wystoje w tym kościele ;/
ja jescze zaglądne tu napewno więc życzenia złoże wam pózniej -
Witam się późno ale widzę że i tak nikogo tutaj nie ma, jutro wyjeżdżamy do rodzinki więc teraz składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia zdrowych spokojnych, rodzinnych świąt, a w następnym roku wszystkie przejdą na fioletową stroną - przecież jabłka na choinkach spełnią swoją rolę
Caro, Karolina2787, kozamonia, Judi22, Gaduaaa, calanthe, Nats lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Noo to już jutro. Kwintesencja całego szaleństwa...
I powiem Wam, że się boję. Boję się swych emocji.. Zwłaszcza jutro. Było sporo planów. Miała być znana płeć, niespodzianka, prezenty. I gdy dzisiaj tak biegałam po domu od kuchni do pokoju, nagle zatrzymałam się, a w telewizji leciała jakaś reklama w której kobieta głaszcze się już po dość dużym ciążowy brzuchu i patrząc na nią łzy same popłyneły mi do oczu, spojrzałam w stronę choinki, święta.. to byłby już.. Ehh. Usiadłam i rozpłakałam się jak dziecko, któremu pozwolono chwilę nacieszyć się zabawką, a potem ją zabrano. Milion myśli. Nigdy nie zostanę mamą. Po co była mi kariera i bieg za pieniędzmi.. Trzeba było się wcześniej za to zabrać. Może wszystko potoczyłoby się inaczej. Ale chwila, oddech, Ty weź się ogarnij Kobieto, wróć do rzeczywistości, wytrzyj te łzy, dokończ przyprawiać mięso w kuchni i zaiwaniaj do miasta, bo Ci papieru zabraknie na prezenty..
No to jadę.
Odezwę się jeszcze z życzeniami, a za te które już się pokazały, dziękuję
Przepiękne macie choinki!Karolina2787, Judi22 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyHej dziewczyny kochane
Ja Was tu dziś czytam i nic się nie odzywam z racji tego że leżę w łóżku plackiem przez cały dzień, oczywiście musiało mi coś się przydarzyć jeszcze a jak. Jak cały grudzień to cały, ale ja też głupia bo zachciało nam się z moim P. wczoraj frytek na kolację obżarliśmy się i poszliśmy spać a w nocy myślałam że odlecę. Tak mnie zemdliło i wszystko poszło w kanał a ja czuję się od rana jak wrak bo nic jeszcze nie jadłam a tylko mięte piję i śpię Także kochane dopiero teraz się ciut lepiej poczułam i postanowiłam że przecież muszę Wam złożyć życzenia no to tak
Życzę Wam kochane aby te święta były wypełnione radością, szczęściem i miłością po brzegi, by czas kiedy pierwsza gwiazda zabłyśnie na niebie, na chwilę zwolnił, zatrzymał się na moment. Byście wtedy pomyślały o tym roku który niedługo odejdzie tak też niech wasze smutki, rozczarowania i złości pójdą w zapomnienie wraz z tym starym rokiem tego Wam życzę. Święta to wspaniały czas i wierzę że wszystko czego pragniemy spełni się już wkrótce
Dziękuję Wam wszystkim które byłyście, jesteście i będziecie na tym wątku, za wasz każdy post, każde nawet najmniejsze kliknięcie bo bez Was nie byłoby tego forum
[img][/img]Posok82, kozamonia, Caro, Judi22, Gaduaaa, calanthe, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Życzę wam Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, w gronie rodziny.
By te Święta były dla was radością żeby na twarzy był zawsze uśmiech
No i żeby Nowy Rok przyniósł nam sześcię i radość.
Mam nadzieje że jabłka przyniosą szczęście i uda nam się wszystkim w Nowym Roku zajść w ciążę!
Dziewczyny bardzo was polubiłam, dziękuję wam za to że moge tu z wami być
POZDRAWIAM SMACZNEJ KOLACJI WIGILIJNEJ JUTRO I DUŻO PREZENTÓW OD Mikołaja:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 23:15
Gaduaaa, calanthe, Nats, Karolina2787, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość