X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    uwaga testuję! tak z innej beczki :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a47de0633a1.jpg

ha! udało się :D dziękować Karolku :D muuuuaaa

haha :D wiedziałam że Ty pojętna bestyjka jesteś :D a cóż to za słodziak na fotce?

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:06

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    toż to moja Luna zwana Lucyferem :D moja pieszczocha :D
    miałam nie testować wklejania zdjęć, ale mnie ciekawiło i pierwsze co pomyślałam o niej, tym bardziej że akurat ten przylepek leży obok :)

btw brawo Ja! haha

Piękna sunia i imię piękne <3 :)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Dziękować ;) nie mamy dzieci więc ona daje nam dużo radości :)

Wierzę my mamy jedynie chomika ale też jest coś żywego w domku ;)

calanthe lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 21 grudnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:

Barbia jak tam?

Witam. Ja dziś po wizycie a dalej nic nie wiem ,jest szansa pęcherzyk podwoił się ale tak się ułożył że nic w nim doktor nie mógł zobaczyć. Zamiast być okrągły to był jak banan i nic nie dało się zauważyć. Dalej będę żyła w niepewności. Dobranoc

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbia wrote:
    Witam. Ja dziś po wizycie a dalej nic nie wiem ,jest szansa pęcherzyk podwoił się ale tak się ułożył że nic w nim doktor nie mógł zobaczyć. Zamiast być okrągły to był jak banan i nic nie dało się zauważyć. Dalej będę żyła w niepewności. Dobranoc
    a który to Twój tydzień ? a ciałko żółtkowe jest? zarodek?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 22 grudnia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a który to Twój tydzień ? a ciałko żółtkowe jest? zarodek?
    Na usg wychodzi tydzień 6 i parę dni. No właśnie wczoraj nic nie było widać co jest w tym pęcherzyku bo tak dziwnie się ułożył że doktor już nie wiedział jak badać aby coś zobaczyć i nic w końcu nie zobaczyliśmy.
    Przy ostatniej wizycie to wiem że było ciałko żółtkowe.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoo, witam się porannie :)
    super piesek calanthe ja jestem straszną psiarą :)
    Marteczek hihih jednak nie wytrzymałaś bez Nas :) no i dobrze heh

Dziewczyny macie wszystkie piękne choinki :)

oto moja.. ale zdjęcie takie z dupy trochę heh
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8aa70898ebf5.jpg

Karolina2787, calanthe, Marteczka93, kozamonia, Nats, Caro, Judi22 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie!

Ja już z życzeniami, z racji przeprowadzki od dzisiejszego popołudnia bez netu w "starym" mieszkaniu, a więc...

Zdrowych, Rodzinnych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!

z-glebi-serca-plynace-zyczenia-choinka.jpg

Karolina2787, Nats, Caro, Judi22, Gaduaaa, calanthe lubią tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka lasencje :)

Ja już w domku jestem sobie i czekam na mojego poza tym zacznę zaraz ogarniać mieszkanie.

Gadi co Ty gadasz? Jakie z dupy? Choinka superancka i bardzo ładnie wyszło :)

Lilith Dla Ciebie i Twojej rodzinki też Dużo, dużo zdrówka, radości i miłości oraz przemiłej atmosfery w gronie najbliższych Wesołych świąt kochana :) <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje Kochane! ;)

Jako, że jutro wyruszamy do pl, a moje przygotowania osiągnęły istne apogeum, i nie wiem kiedy znów tu zajrzę, chciałabym złożyć Wam już dzisiaj najserdeczniejsze świąteczne życzenia.

Abyście odnalazły w czasie tych kliku dni spokoju swoje szczęście, zaznały odpoczynku, bezwarunkowej miłości i tego co nazywamy czystym szczęściem...
    Byście nabrały siły do dalszych starań i walki, bo to nie koniec naszej drogi! Byście nacieszyły się tym wszystkim co zwiemy świętami i by starczyło Wam tego na cały przyszły rok, aż do następnego Bożego Narodzenia.
    Byście usiadły przy choince, przytulając swoją ukochaną drugą połówkę i gdy w oku zakręci się łezka nie zadręczały się myślą, że brakuje tutaj dziecka... A potraktowały to jako ostatnie święta bez tego maleństwa które wywróci wasze życie do góry nogami! Byście uśmiechnęły się i zaufały, uwierzyły, że ten następny rok będzie Nasz! że spełnimy swoje największe marzenie!

A Wam kochane zafasolkowane: Gadi, Posok, Nats, Lilith, Barbia, Samara i Ladybag żebyście nabrały siły bo to ostatnie "spokojne" święta- mogę przysiąc że najbliższe 3-4 Boże Narodzenia to będzie coś kosmicznego. I na pewno nie będzie to czas odpoczynku... Co nie Gadi? <3 :)

P.S. W dobie dzisiejszego traktowania "gwiazdki" nie zapominajmy co tak naprawdę daje nam okazję do świętowania. Przeżyjmy dobrze ten czas, w końcu to Czyjeś Urodziny! :)

P.S.2 Jakby któraś nie miała, a marzyła to... DUŻO ŚNIEGU Wam życzę <3 I sobie też, a co! :D

Myślę, że przed Sylwestrem jeszcze zdążę coś skrobnąć więc noworocznych wypocin póki co nie dodaje. :)

Karolina2787, Posok82, Caro, kozamonia, Judi22, Gaduaaa, calanthe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)
    widzę każdy wpadł w wir przygotowań Świątecznych :)
    JA dzisiaj ostatnie porządki,ale zacząl mnie od popołudnia strasznie boli mnie brzuch ;/ tzn odczucie dziwne bo tak jakby ktoś mnie ściskał sznurem masakra dzisiaj u spowiedzi myślałam ze nie wystoje w tym kościele ;/
    ja jescze zaglądne tu napewno więc życzenia złoże wam pózniej

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się późno ale widzę że i tak nikogo tutaj nie ma, jutro wyjeżdżamy do rodzinki więc teraz składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia zdrowych spokojnych, rodzinnych świąt, a w następnym roku wszystkie przejdą na fioletową stroną - przecież jabłka na choinkach spełnią swoją rolę :)

Caro, Karolina2787, kozamonia, Judi22, Gaduaaa, calanthe, Nats lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Noo to już jutro. Kwintesencja całego szaleństwa...

I powiem Wam, że się boję. Boję się swych emocji.. Zwłaszcza jutro. Było sporo planów. Miała być znana płeć, niespodzianka, prezenty. I gdy dzisiaj tak biegałam po domu od kuchni do pokoju, nagle zatrzymałam się, a w telewizji leciała jakaś reklama w której kobieta głaszcze się już po dość dużym ciążowy brzuchu i patrząc na nią łzy same popłyneły mi do oczu, spojrzałam w stronę choinki, święta.. to byłby już.. Ehh. Usiadłam i rozpłakałam się jak dziecko, któremu pozwolono chwilę nacieszyć się zabawką, a potem ją zabrano. Milion myśli. Nigdy nie zostanę mamą. Po co była mi kariera i bieg za pieniędzmi.. Trzeba było się wcześniej za to zabrać. Może wszystko potoczyłoby się inaczej. Ale chwila, oddech, Ty weź się ogarnij Kobieto, wróć do rzeczywistości, wytrzyj te łzy, dokończ przyprawiać mięso w kuchni i zaiwaniaj do miasta, bo Ci papieru zabraknie na prezenty..

No to jadę.
    Odezwę się jeszcze z życzeniami, a za te które już się pokazały, dziękuję <3
    Przepiękne macie choinki!

Karolina2787, Judi22 lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny kochane :)

Ja Was tu dziś czytam i nic się nie odzywam z racji tego że leżę w łóżku plackiem przez cały dzień, oczywiście musiało mi coś się przydarzyć jeszcze a jak. Jak cały grudzień to cały, ale ja też głupia bo zachciało nam się z moim P. wczoraj frytek na kolację obżarliśmy się i poszliśmy spać a w nocy myślałam że odlecę. Tak mnie zemdliło i wszystko poszło w kanał a ja czuję się od rana jak wrak bo nic jeszcze nie jadłam a tylko mięte piję i śpię :/ Także kochane dopiero teraz się ciut lepiej poczułam i postanowiłam że przecież muszę Wam złożyć życzenia no to tak :)

Życzę Wam kochane aby te święta były wypełnione radością, szczęściem i miłością po brzegi, by czas kiedy pierwsza gwiazda zabłyśnie na niebie, na chwilę zwolnił, zatrzymał się na moment. Byście wtedy pomyślały o tym roku który niedługo odejdzie tak też niech wasze smutki, rozczarowania i złości pójdą w zapomnienie wraz z tym starym rokiem tego Wam życzę. Święta to wspaniały czas i wierzę że wszystko czego pragniemy spełni się już wkrótce :)

Dziękuję Wam wszystkim które byłyście, jesteście i będziecie na tym wątku, za wasz każdy post, każde nawet najmniejsze kliknięcie bo bez Was nie byłoby tego forum :)

441078350.jpg[img][/img]

Posok82, kozamonia, Caro, Judi22, Gaduaaa, calanthe, Nats lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)

Życzę wam Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, w gronie rodziny.
    By te Święta były dla was radością żeby na twarzy był zawsze uśmiech :-)
    No i żeby Nowy Rok przyniósł nam sześcię i radość.
    Mam nadzieje że jabłka przyniosą szczęście i uda nam się wszystkim w Nowym Roku zajść w ciążę! :-)

Dziewczyny bardzo was polubiłam, dziękuję wam za to że moge tu z wami być :-) :-) :-)

POZDRAWIAM :-) SMACZNEJ KOLACJI WIGILIJNEJ JUTRO I DUŻO PREZENTÓW OD Mikołaja:-):-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 23:15

Gaduaaa, calanthe, Nats, Karolina2787, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 02:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mele Kalikimaka czyli Wesolych Swiat po hawajsku :D Duzo slonca Wam zycze i prezentow :D

Gaduaaa, calanthe, Nats, Judi22, Karolina2787, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

‹‹ 825 826 827 828 829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ