X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe Kuruj się co by na owu było pełną parą i będzie prawdziwa magia u Was :D

Ja na szczęście zdrowa już :) i jak na razie nic mi nie dolega oprócz budzenia się kilka razy w nocy i dziwnych snów :/ od trzech dni budzę się po kilka razy jak nie za gorąco to za zimno albo pić się chce albo znowu te sny co chwila jakieś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, a ja mam ten tydzień tak niefajny, że nie wiem co jeszcze się szykuje... :/

najpierw zapiernicz taki że hej, perypetie z szefostwem, a teraz dowiedziałam się że kolejna z koleżanek z pracy jest w ciąży.
    Kiedy zaczynałyśmy starania razem z moją bratową i ona po dwóch miesiącach zaszła szczerze jej gratulowałam. Teraz jestem już chrzestną. Kiedy kolejne dziewczyny z mojego otoczenia zachodziły również cieszyłam się razem z nimi. Lecz dziś. Dziś jest ten dzień kiedy przyszła mama latała po gabinetach chwaląc się pozytywnym testem a mnie coś w środku tak bardzo zabolało.

to tyle jeśli chodzi o świąteczną atmosferę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunny kochana wiem co czujesz :( bo wiadomo że każda z nas ma podobnie. Ja czułam się tak najpierw wtedy kiedy dowiedziałam się że mojego P. siostra zaszła w ciążę (jej drugie dziecko) potem urodziła synka a na koniec nadała mu imię które ja z moim P. chcieliśmy dać naszemu synowi :/ też było mi przykro i przez jakiś czas chodziłam zdołowana ale ona przecież nawet nie wiedziała o tym że chcieliśmy tak nazwać dzidzie :) poza tym potem jak mi już przeszło myślałam sobie że na mnie też przyjdzie czas jak nie teraz to później ale w końcu musi więc nie smutaj tu bo sama zobaczysz jak nie teraz to nowy rok jest nasz kochana! Wtedy wszystkie już musimy zajść w ciążę to nasze postanowienie noworoczne :D

White Bunny, calanthe, Judi22 lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8727256c5485.jpg
    A tu nasza choinka i trochę salonu ;)
    Przed chwilą skończyłam układać wszystko, ale te lampki luźne chyba wrzucimy na okna, żeby było je bardziej widać i z zewnątrz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 15:58

Karolina2787, calanthe, Marteczka93, Nats, Gaduaaa, Posok82, Caro lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia przepięknie! :) Dawaj pierogi na stół i zara będę :D haha

kozamonia, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina dzięki kochana :*

wciągnęłam jedną trzecią czekolady. Aż mnie mdli od słodkiego ale jednocześnie mi o wiele lepiej ;)

Karolina2787, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunny Mi słodycze zawsze poprawiają humor ;) wiedz że nie jesteś sama bo jest nas tu jeszcze trochę które równie mocno pragniemy tego samego co Ty także głowa do góry, cycki do przodu i jedziemy dalej a co :)

calanthe lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekolada najlepsza na wszystkie problemy i zło świata ;) fakt, potem może być niedobrze ale humor poprawiony!

Karolina2787, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:05

Marteczka93 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Marteczka hejo miło Cię widzieć :) Ty nie podglądaj tylko pisz co u Ciebie jak święta sie szykują?

Dzięki :* U mnie z nowości, to jedynie to, że zostanę MAMĄ chrzestną :)
    Co prawda dowiedziałam się o tym w dniu dostania niechcianej miesiączki, co sprawiło że 2 dni popłakałam ze szczęścia i smutku jednocześnie. Ale teraz jest już tylko szczęście i podekscytowanie :)
    A na święta ruszamy w piątek po południu w rodzinne strony. Jedynie co My robimy na święta to makowce i pierniki :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia ta @ wredna jest cwana szmata tak jak kiedys pisałam :P a to dlatego że wie kiedy przyjść i najbardziej zranić nie tylko swoją obecnością ale wiadomo przyjść w jak najbardziej nieodpowiednim momencie przeszkodzić we wszystkim co się wtedy planuje, popsuć nam te plany a i wtedy kiedy się jej wgl nie spodziewamy to ona sobie przyłazi np. U mnie ma być 29/30 :/ na szczęście będziemy z moim w domu na sylwka więc nie bd musiała się martwić że coś poleci :P ale gdybym chciała iść gdzieś potańczyć to klapa. Przeważnie lubi przyłazić kiedy wybieram się z moim do jego rodziców ale mm nadzieję że w tym miesiącu tak szybko nie przyjdzie bo 26 chcemy jechać a to raczej ciut przy wcześnie... chociaż nigdy nic nie wiadomo. A Ty chociaż miałaś większy powód do dumy bo mama chrzestna to już coś :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dokładnie jest tak jak mówisz :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe no piękna choinka :) jak wstawiasz z zapodaja to klikasz najpierw na forum potem wklejasz link i kopiujesz ostatni link jaki wyskoczy, wstawiasz na forum już bez img i gitara próbuj aż się uda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 18:24

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    mieliśmy czekać do Wigilii z choinką, ale nie wytrzymaliśmy :P

co do fotosów to innym razem się pobawię hehe nie ma czasu na pierdoły :P ale dzięki za info ;)

No nie dziwię się jak wszyscy już mają poubierane to kusi ;) ja też miałam czekać do wigilii :D

Co do fotek to miałam kiedyś ten sam problem i dziewczyny mi tłumaczyły non stop :D

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    karola, Ty przynajmniej masz już wprawę :) a ja się poczułam taka niedouczona, a może wręcz niekumata :P

Kusi, oj kusi, tym bardziej że Wasze choinki takie ładne że oczu nie mogę nacieszyć :) uwielbiam choinki i ozdoby :D

Calanthe zanim ja zakumałam to zapytaj dziewczyn ile się czasu uczyłam :D haha to same Ci powiedzą kto tu niekumaty był :D tyle czasu jedna i druga mi tłumaczyła a ja dalej kaszana haha no ale człowiek całe życie się uczy ;) także spoko loko kochana

Twoja też jest piękna :) teraz to już mamy tak świątecznie na wątku że hej :D fajowo

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:06

Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 824 825 826 827 828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ