X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe Kuruj się co by na owu było pełną parą i będzie prawdziwa magia u Was :D

Ja na szczęście zdrowa już :) i jak na razie nic mi nie dolega oprócz budzenia się kilka razy w nocy i dziwnych snów :/ od trzech dni budzę się po kilka razy jak nie za gorąco to za zimno albo pić się chce albo znowu te sny co chwila jakieś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, a ja mam ten tydzień tak niefajny, że nie wiem co jeszcze się szykuje... :/

najpierw zapiernicz taki że hej, perypetie z szefostwem, a teraz dowiedziałam się że kolejna z koleżanek z pracy jest w ciąży.
    Kiedy zaczynałyśmy starania razem z moją bratową i ona po dwóch miesiącach zaszła szczerze jej gratulowałam. Teraz jestem już chrzestną. Kiedy kolejne dziewczyny z mojego otoczenia zachodziły również cieszyłam się razem z nimi. Lecz dziś. Dziś jest ten dzień kiedy przyszła mama latała po gabinetach chwaląc się pozytywnym testem a mnie coś w środku tak bardzo zabolało.

to tyle jeśli chodzi o świąteczną atmosferę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunny kochana wiem co czujesz :( bo wiadomo że każda z nas ma podobnie. Ja czułam się tak najpierw wtedy kiedy dowiedziałam się że mojego P. siostra zaszła w ciążę (jej drugie dziecko) potem urodziła synka a na koniec nadała mu imię które ja z moim P. chcieliśmy dać naszemu synowi :/ też było mi przykro i przez jakiś czas chodziłam zdołowana ale ona przecież nawet nie wiedziała o tym że chcieliśmy tak nazwać dzidzie :) poza tym potem jak mi już przeszło myślałam sobie że na mnie też przyjdzie czas jak nie teraz to później ale w końcu musi więc nie smutaj tu bo sama zobaczysz jak nie teraz to nowy rok jest nasz kochana! Wtedy wszystkie już musimy zajść w ciążę to nasze postanowienie noworoczne :D

White Bunny, calanthe, Judi22 lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8727256c5485.jpg
    A tu nasza choinka i trochę salonu ;)
    Przed chwilą skończyłam układać wszystko, ale te lampki luźne chyba wrzucimy na okna, żeby było je bardziej widać i z zewnątrz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 15:58

Karolina2787, calanthe, Marteczka93, Nats, Gaduaaa, Posok82, Caro lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia przepięknie! :) Dawaj pierogi na stół i zara będę :D haha

kozamonia, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina dzięki kochana :*

wciągnęłam jedną trzecią czekolady. Aż mnie mdli od słodkiego ale jednocześnie mi o wiele lepiej ;)

Karolina2787, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunny Mi słodycze zawsze poprawiają humor ;) wiedz że nie jesteś sama bo jest nas tu jeszcze trochę które równie mocno pragniemy tego samego co Ty także głowa do góry, cycki do przodu i jedziemy dalej a co :)

calanthe lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekolada najlepsza na wszystkie problemy i zło świata ;) fakt, potem może być niedobrze ale humor poprawiony!

Karolina2787, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:05

Marteczka93 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Marteczka hejo miło Cię widzieć :) Ty nie podglądaj tylko pisz co u Ciebie jak święta sie szykują?

Dzięki :* U mnie z nowości, to jedynie to, że zostanę MAMĄ chrzestną :)
    Co prawda dowiedziałam się o tym w dniu dostania niechcianej miesiączki, co sprawiło że 2 dni popłakałam ze szczęścia i smutku jednocześnie. Ale teraz jest już tylko szczęście i podekscytowanie :)
    A na święta ruszamy w piątek po południu w rodzinne strony. Jedynie co My robimy na święta to makowce i pierniki :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia ta @ wredna jest cwana szmata tak jak kiedys pisałam :P a to dlatego że wie kiedy przyjść i najbardziej zranić nie tylko swoją obecnością ale wiadomo przyjść w jak najbardziej nieodpowiednim momencie przeszkodzić we wszystkim co się wtedy planuje, popsuć nam te plany a i wtedy kiedy się jej wgl nie spodziewamy to ona sobie przyłazi np. U mnie ma być 29/30 :/ na szczęście będziemy z moim w domu na sylwka więc nie bd musiała się martwić że coś poleci :P ale gdybym chciała iść gdzieś potańczyć to klapa. Przeważnie lubi przyłazić kiedy wybieram się z moim do jego rodziców ale mm nadzieję że w tym miesiącu tak szybko nie przyjdzie bo 26 chcemy jechać a to raczej ciut przy wcześnie... chociaż nigdy nic nie wiadomo. A Ty chociaż miałaś większy powód do dumy bo mama chrzestna to już coś :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dokładnie jest tak jak mówisz :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe no piękna choinka :) jak wstawiasz z zapodaja to klikasz najpierw na forum potem wklejasz link i kopiujesz ostatni link jaki wyskoczy, wstawiasz na forum już bez img i gitara próbuj aż się uda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 18:24

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    mieliśmy czekać do Wigilii z choinką, ale nie wytrzymaliśmy :P

co do fotosów to innym razem się pobawię hehe nie ma czasu na pierdoły :P ale dzięki za info ;)

No nie dziwię się jak wszyscy już mają poubierane to kusi ;) ja też miałam czekać do wigilii :D

Co do fotek to miałam kiedyś ten sam problem i dziewczyny mi tłumaczyły non stop :D

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    karola, Ty przynajmniej masz już wprawę :) a ja się poczułam taka niedouczona, a może wręcz niekumata :P

Kusi, oj kusi, tym bardziej że Wasze choinki takie ładne że oczu nie mogę nacieszyć :) uwielbiam choinki i ozdoby :D

Calanthe zanim ja zakumałam to zapytaj dziewczyn ile się czasu uczyłam :D haha to same Ci powiedzą kto tu niekumaty był :D tyle czasu jedna i druga mi tłumaczyła a ja dalej kaszana haha no ale człowiek całe życie się uczy ;) także spoko loko kochana

Twoja też jest piękna :) teraz to już mamy tak świątecznie na wątku że hej :D fajowo

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:06

Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 824 825 826 827 828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ