"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCalanthe Kuruj się co by na owu było pełną parą i będzie prawdziwa magia u Was
Ja na szczęście zdrowa już i jak na razie nic mi nie dolega oprócz budzenia się kilka razy w nocy i dziwnych snów od trzech dni budzę się po kilka razy jak nie za gorąco to za zimno albo pić się chce albo znowu te sny co chwila jakieś. -
nick nieaktualnykurde, a ja mam ten tydzień tak niefajny, że nie wiem co jeszcze się szykuje...
najpierw zapiernicz taki że hej, perypetie z szefostwem, a teraz dowiedziałam się że kolejna z koleżanek z pracy jest w ciąży.
Kiedy zaczynałyśmy starania razem z moją bratową i ona po dwóch miesiącach zaszła szczerze jej gratulowałam. Teraz jestem już chrzestną. Kiedy kolejne dziewczyny z mojego otoczenia zachodziły również cieszyłam się razem z nimi. Lecz dziś. Dziś jest ten dzień kiedy przyszła mama latała po gabinetach chwaląc się pozytywnym testem a mnie coś w środku tak bardzo zabolało.
to tyle jeśli chodzi o świąteczną atmosferę. -
nick nieaktualnyBunny kochana wiem co czujesz bo wiadomo że każda z nas ma podobnie. Ja czułam się tak najpierw wtedy kiedy dowiedziałam się że mojego P. siostra zaszła w ciążę (jej drugie dziecko) potem urodziła synka a na koniec nadała mu imię które ja z moim P. chcieliśmy dać naszemu synowi też było mi przykro i przez jakiś czas chodziłam zdołowana ale ona przecież nawet nie wiedziała o tym że chcieliśmy tak nazwać dzidzie poza tym potem jak mi już przeszło myślałam sobie że na mnie też przyjdzie czas jak nie teraz to później ale w końcu musi więc nie smutaj tu bo sama zobaczysz jak nie teraz to nowy rok jest nasz kochana! Wtedy wszystkie już musimy zajść w ciążę to nasze postanowienie noworoczne
White Bunny, calanthe, Judi22 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8727256c5485.jpg
A tu nasza choinka i trochę salonu
Przed chwilą skończyłam układać wszystko, ale te lampki luźne chyba wrzucimy na okna, żeby było je bardziej widać i z zewnątrzWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 15:58
Karolina2787, calanthe, Marteczka93, Nats, Gaduaaa, Posok82, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Marteczka hejo miło Cię widzieć Ty nie podglądaj tylko pisz co u Ciebie jak święta sie szykują?
Dzięki :* U mnie z nowości, to jedynie to, że zostanę MAMĄ chrzestną
Co prawda dowiedziałam się o tym w dniu dostania niechcianej miesiączki, co sprawiło że 2 dni popłakałam ze szczęścia i smutku jednocześnie. Ale teraz jest już tylko szczęście i podekscytowanie
A na święta ruszamy w piątek po południu w rodzinne strony. Jedynie co My robimy na święta to makowce i pierniki -
nick nieaktualnyMartusia ta @ wredna jest cwana szmata tak jak kiedys pisałam a to dlatego że wie kiedy przyjść i najbardziej zranić nie tylko swoją obecnością ale wiadomo przyjść w jak najbardziej nieodpowiednim momencie przeszkodzić we wszystkim co się wtedy planuje, popsuć nam te plany a i wtedy kiedy się jej wgl nie spodziewamy to ona sobie przyłazi np. U mnie ma być 29/30 na szczęście będziemy z moim w domu na sylwka więc nie bd musiała się martwić że coś poleci ale gdybym chciała iść gdzieś potańczyć to klapa. Przeważnie lubi przyłazić kiedy wybieram się z moim do jego rodziców ale mm nadzieję że w tym miesiącu tak szybko nie przyjdzie bo 26 chcemy jechać a to raczej ciut przy wcześnie... chociaż nigdy nic nie wiadomo. A Ty chociaż miałaś większy powód do dumy bo mama chrzestna to już coś
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCalanthe no piękna choinka jak wstawiasz z zapodaja to klikasz najpierw na forum potem wklejasz link i kopiujesz ostatni link jaki wyskoczy, wstawiasz na forum już bez img i gitara próbuj aż się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 18:24
calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:mieliśmy czekać do Wigilii z choinką, ale nie wytrzymaliśmy
co do fotosów to innym razem się pobawię hehe nie ma czasu na pierdoły ale dzięki za info
No nie dziwię się jak wszyscy już mają poubierane to kusi ja też miałam czekać do wigilii
Co do fotek to miałam kiedyś ten sam problem i dziewczyny mi tłumaczyły non stop -
nick nieaktualnycalanthe wrote:karola, Ty przynajmniej masz już wprawę a ja się poczułam taka niedouczona, a może wręcz niekumata
Kusi, oj kusi, tym bardziej że Wasze choinki takie ładne że oczu nie mogę nacieszyć uwielbiam choinki i ozdoby
Calanthe zanim ja zakumałam to zapytaj dziewczyn ile się czasu uczyłam haha to same Ci powiedzą kto tu niekumaty był tyle czasu jedna i druga mi tłumaczyła a ja dalej kaszana haha no ale człowiek całe życie się uczy także spoko loko kochana
Twoja też jest piękna teraz to już mamy tak świątecznie na wątku że hej fajowocalanthe lubi tę wiadomość