"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Widzę każda ostatnio pochłonięta pracą świąteczną i przygotowaniami
Calanthe kuruj się kuruj co by gorzej nie chwyciło dziadostwo. A śnieg właśnie u mnie też niestety nie będzie a raczej deszcz lipa...
Marteczka hejo miło Cię widzieć Ty nie podglądaj tylko pisz co u Ciebie jak święta sie szykują?
Judi każda babka inna i wiesz że nigdy nic nie wiadomo także kciukasy i super że masz jabłuszko! U mnie nadal modelinowe ech...
Monia to żeście się nakleili pierogów pewnie znikną z talerza w oka mgnieniu
Gaduaaa a jak się czujesz? Coś no wiesz a Rafaelo mmmm pychota uwielbiam
-
Witam się i ja wyjątkowo wcześnie
Byłam dziś na badaniach - tak to pewnie jeszcze bym spała
No tak już tylko parę dni zostało do świąt to i wszyscy czynią przygotowania
My też wczoraj narobiliśmy pierogów (tym razem zamroziłam cobyśmy znów nie podjadali bo by nic na święta nie zostało )
No i dziś w końcu ubierzemy choinkę
Barbia jak tam? -
nick nieaktualny
-
Zapomniałam się cholera i napiłam się herbaty
ale czytałam, że przy morfologi to nie ma znaczenia - gorzej przy innych badaniach.
Szkoda jedynie, bo glukozę też przy okazji chciałam zrobić - no ale najwyżej innym razem. Takie podstawowe robiłam - morfologie, mocz i TSH kontrolnie skoro już się kłułam. Wyniki będą jakoś po południu - ale szczerze to chyba nawet do nich nie zajrzę; od razu pokażę lekarzowi bo przy okazji szukania info o tej herbacie i pobieraniu krwi wyczytałam też, że u ciężarnych inaczej się patrzy trochę na wyniki więc jako, że się nie znam nie zamierzam się stresić.
A jutro wizyta -
nick nieaktualny
-
calanthe wrote:Dobry na dzień
Kurde i mnie dopadł katar i lekko gardło pobolewa. Od wczoraj działam domowymi sposobami żeby mnie nie rozłożyło na święta ehh... w dodatku w pogodzie mówili, że śniegu nie będzie i gdzie ten urok? Owszem choinka, dekoracje, ale do zwieńczenia brakuje tego białego puchu!!!
Kuruj się kuruj.. teraz taka pora, że wszyscy naokoło kichają i prychają.
Dlatego ja wychodzę tylko wtedy kiedy muszę.
A z domowych sposobów to może ten syrop co Gadi kiedyś pisała spróbuj. -
Karolina2787 wrote:A no i pewnie stres nie wskazany a jutrzejsza wizyta na którą masz?
Wizytę mam wieczorem (nie)stety więc trochę się wyczekam - chciałabym już
ale na pewno dam Wam znać - chyba, że coś będzie nie tak to będę się wypłakiwać w poduchę..
Ale czuje się tak fatalnie (ciążowo ), że musi być dobrze Jakiś taki spokój mnie ogarnął -
nick nieaktualnyladybag wrote:Wizytę mam wieczorem (nie)stety więc trochę się wyczekam - chciałabym już
ale na pewno dam Wam znać - chyba, że coś będzie nie tak to będę się wypłakiwać w poduchę..
Ale czuje się tak fatalnie (ciążowo ), że musi być dobrze Jakiś taki spokój mnie ogarnął
No oczywiście że będzie wszystko dobrze kochana! No to trochę poczekamy na wieści ale jak tylko wrócisz to daj znać bo ciotki niecierpliwe hihi Kciukasyladybag lubi tę wiadomość
-
Hej, hej
No u nas też Sylwester w domu ja będę wtedy już w 36 tygodniu i w każdej chwili mogę wylądować na porodowce
Ladybag Kciuki za badania i jutrzejsza wizytę
calanthe Kuruj się tam! Oby Cię bardziej nie rozlozylo.
ladybag lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Ja też się witam
Calnthe ja ostatnio robiłam inhalacje, faszerowałam się czosnkiem (na kanapki kroiłam), herbatą z cytryną, miodem i sokiem malinowym i wreszcie przeszło:)
Ladybag trzymam kciuki za badania i wizytę
A my na święta jedziemy na gotowe takie z nas pasożytyladybag, Nats lubią tę wiadomość
-
I ja się witam
Ladybag, trzymam kciuki!
u mnie przeprowadzkowo... (właściciele zaskoczyli nas informacją, iż w Gda mogą nam przedlużyć umowę do końca kwietnia, mówiąc łaskawie, że mamy czas na zmianę lokum. Tylko kto chce się przeprowadzać miesiąc przed rozwiązaniem?? Na szybko znaleźliśmy mieszkanie w nowym bloku, ulicę dalej ) W piątek wyjazd na święta na swoje kredytowane mieszkanko brat z UK przyjechał, rodzice są, ogarniemy wigilię
Życie na 2 mieszkania ma jednak swoje minusy. -
LILITH.P wrote:I ja się witam
Ladybag, trzymam kciuki!
u mnie przeprowadzkowo... (właściciele zaskoczyli nas informacją, iż w Gda mogą nam przedlużyć umowę do końca kwietnia, mówiąc łaskawie, że mamy czas na zmianę lokum. Tylko kto chce się przeprowadzać miesiąc przed rozwiązaniem?? Na szybko znaleźliśmy mieszkanie w nowym bloku, ulicę dalej ) W piątek wyjazd na święta na swoje kredytowane mieszkanko brat z UK przyjechał, rodzice są, ogarniemy wigilię
Życie na 2 mieszkania ma jednak swoje minusy. -
Dziękuje wszystkim ciociom za kciuki
LILITH.P wrote:I ja się witam
Ladybag, trzymam kciuki!
Życie na 2 mieszkania ma jednak swoje minusy.
No milutko takie newsy przed świętami.. Doskonale Cię rozumiem.. też to przechodziliśmy - dwa czynsze i opłaty i jeszcze raty do tego, a i wiadomo, że w nowym mieszkaniu tez pewne prace remontowe by się chciało zrobić (albo choć odświeżyć conieco) osiwieć można, a u Was jeszcze maluch w drodze. Także trzymam kciuki za jak najszybsze uporanie się ze sprawą
Posok82 wrote:ja już dzisiaj byłam w lesie z psiakiem miał być szybki spacer ale spotkaliśmy psiego kumpla i przez to się do pracy spóźniłam ale na szczęście nikt nie zauważył bo z domu pracuję
Haha - u nas zawsze tak, że akurat jak mam mało czasu to zawsze kogoś spotkamy i z krótkiego spaceru robi się spaaaaacerPosok82 lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:dobrze że tak szybko znaleźliście ale fakt że życie na dwa mieszkania może być uciążliwe...
szybko znaleźliśmy i wygraliśmy casting na lokatorów jeeeeej
fajny blok, mieszkanko też - mamy zmywarkę, duży balkon no i windzialadybag, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Ladybag - odświeżać na szczęście nie trzeba...bo jesteśmy 1 lokatorami wszystko nowe
raty płacimy w Bydgoszczy za mieszkanie teraz w starym mieszkanku opłaty za grudzień cały plus w nowym za połowę do tego kaucja za nowy najem... cuda przed świętami
i jeszcze OC auta
kumulacja
edit: w mieszkaniu w B. są moi rodzice co prawda raty płacimy sami i połowę czynszu, ale onkologia w B. jest najlepsza i póki co będziemy żyć na 2 mieszkania... może za 2-3 lata przeniesiemy się na stałe z wszystkimi do Gdańska. Zobaczymy, co nam życie przyniesieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 10:12
-
LILITH.P wrote:Ladybag - odświeżać na szczęście nie trzeba...bo jesteśmy 1 lokatorami wszystko nowe
raty płacimy w Bydgoszczy za mieszkanie teraz w starym mieszkanku opłaty za grudzień cały plus w nowym za połowę do tego kaucja za nowy najem... cuda przed świętami
i jeszcze OC auta
kumulacja
No to fajno, ale i tak faktycznie kumulacja niezła - szkoda, że nie in plus
może trzeba totka puścić -
ladybag wrote:No to fajno, ale i tak faktycznie kumulacja niezła - szkoda, że nie in plus
może trzeba totka puścić
puściłam 10 zł wygrałam jestem na plus 6 zylaPosok82, ladybag, calanthe, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość