X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi bardzo ładna ta Wasza choinka :-)
    Gadu Fajnie, ze masz siostrę obok siebie. Ja swoją dopiero w kwietniu pewnie zobaczę :)
    calanthe Super, ze lampki doszły. Ja jestem w szoku, bo dzisiaj zamówiłam na allegro prezent dla Mojego - książkę i o dziwo już mi przyszło powiadomienie, ze wysłali. A miałam trochę stracha, ze może nie dojść do Świąt, a tu taka niespodzianka.
    Monia No to czekamy na Twoją choinkę. A jak u Was sytuacja? Idziecie na Święta do rodziców?

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik tak ciągle się zastanawiam kogo Ty masz w avatarze oświecisz? ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Natsik tak ciągle się zastanawiam kogo Ty masz w avatarze oświecisz? ;)
    No jak to kogo? Tosz to Jon Snow z "Gry o tron" :D ale najbardziej mi sie podoba jego sweter. My już czekamy na nowy sezon, ale dopiero podobno na wakacje :(

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No jak to kogo? Tosz to Jon Snow z "Gry o tron" :D ale najbardziej mi sie podoba jego sweter. My już czekamy na nowy sezon, ale dopiero podobno na wakacje :(

No to sorry kochana ale ja tego nie oglądałam :/ na serio widocznie nie jestem na czasie :P wpisałam ten jego sweter czy bluzę i na allegro zapewne dostaniesz :D haha

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No to sorry kochana ale ja tego nie oglądałam :/ na serio widocznie nie jestem na czasie :P wpisałam ten jego sweter czy bluzę i na allegro zapewne dostaniesz :D haha
    Nie no teraz już nie będę kupować :D szkoda mi kasy. W tej ciazy zrobiłam się mega oszczędna i zanim coś kupię to 3 razy się zastnowie :D Jakiś syndrom wicia gniazda chyba ;-)
    A Ty już znalazlas prezent dla podopiecznej? :)

3500 g 54 cm <3
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:05

Nats lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Nie no teraz już nie będę kupować :D szkoda mi kasy. W tej ciazy zrobiłam się mega oszczędna i zanim coś kupię to 3 razy się zastnowie :D Jakiś syndrom wicia gniazda chyba ;-)
    A Ty już znalazlas prezent dla podopiecznej? :)

No wiadomo dla dzidzi teraz się kasę oszczędza :) a nadal nie mam prezentu :( szukam je coś z krainy Lodu bo uwielbia tą bajkę i myślałam nad suknią Elsy ale raz była w pepco i już teraz nie ma :/ szukam dalej może jutro się uda szybciej skończyć pracę i coś znajdę ech...

Nats lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Karolina, a ile dziewczynka ma lat? Bo również możesz pomyśleć nad puzzlami albo są fajne zestawy do malowania właśnie z krainy lodu. Ewentualnie Olaf on przebija wszystko :D "nie mam mózgu ani pięt" hehe czy jakoś tak to leciało :D

Mała ma 2 i 7mies. a wygadana jak stara :D mądrusia z tej mojej Zosieńki wie czego chce ;) Puzzle dostała już ode mnie na urodziny, zestaw do malowania dostała od mamy chociaż tego to nigdy za wiele bo mała strojnisia z niej nawet paznokcie pomalowane ma :) coś pokombinuję tylko podpowiedz jakie sklepy warto odwiedzić bo byłam w pepco, biedrze i tesco i nie ma zbytnio :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 17:53

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe co do smyka to o nieee niech rodzice jej kupują taką drożyznę. Ja tylko niania ;) a co do tablicy to kupiona już jest i raczej nie ma zainteresowania :/ dziecko bardzo do przodu lubi śpiewać, tańczyć i malować się myślę że w tym kierunku trzeba iśc tylko właśnie jaki sklep ( dla biednej niani :P ) żeby dużo nie wydać a dziecko było zadowolone ;) do auchan w sumie przejadę się jak mnie juro szybciej wypuszczą dzięki :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powiem Wam, ze bardzo mi się myślenie zmieniło. Wcześniej byłam bardziej samolubna. Jak mi się podobała jakas kiecka czy coś to kupowałam, a teraz wolę coś dla Malej kupić, albo odłożyć :-)
    Ale tak już chyba teraz będzie - trzeba się przyzwyczajać :)
    Karola W kauflandzie są pościele, koce i poduszki z frozen :-)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/354043262b97.png

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats idziemy do rodziców :)
    Szczerze jestem już zmęczona całą tą sytuacją i nie chcę ciągnąć tego w nieskończoność. Więc myślę, że święta to dobry moment na małą zgodę :)
    Chociaż ciężko mojemu znaleźć nową pracę :(

Nats lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz będę w domu przez nogę, także go przypilnuje z wysyłaniem CV.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Caro Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świąteczny szał c.d ;-)

Karola choróbsko mnie nie rozłożyło na szczęście, lekko pobolewa jeszcze gardło, ale dalej radę, choć siostra wyciąga mnie jutro na przedświąteczne piwko, więc nie wiem czy się coś nie rozkręci hehe ;-) Co do prezentu, to ja mam właśnie mam taką fankę Frozen i kupiłam jej pościel, ale to przez neta, więc już pewnie nie zdążyła by nawet dojść..

Natsik toż to szook, że niedługo rodzisz. Po prostu czasem mam wrażenie, że jak tak człowiek sam odlicza dni od owu do @, potem od @ do owu, potem odlicza czas do rozpoczęcia starań, to nie zauważa jak wszystko dookoła się zmienia.. No i masz rację, że chyba tak z tym myśleniem jest, że zawsze myślało się o sobie, a jak dochodzi dziecko to ono jest na pierwszym miejscu.

Monia może i dobra decyzja. Święta niech zostaną Świętami, a niezgoda na bok. Trzymam mocno kciuki, żeby udało mu się szybko znaleźć jakąś dobrą posadę :-)

aaaaaaa!!! Macie przepiękne chójinki!!!! Uwielbiam blask lampek :-)
    A oto NASZA.

2jfx4jp.jpg

calanthe, Nats, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choinki choinkami, lepiej pokazcie ile pierogow i uszek ulepilyscie :D Jak znam zycie to wszystkie bedziecie sie goscic u rodzicow lub tesciow :P
    Ja jak zawsze prezenty zamowilam z opoznieniem i teraz trzese portkami ze nie dojda na czas, grrrrrr

Nats, Anna Stesia, Posok82, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago Jak co roku rodzinne lepienie u moich rodziców i melduje 180 pierogów z kapustą i grzybami, 60 ruskich dla wybredziochów i 150 uszek :-) Bigos również gotowy i zamrożony!

Lago, Nats lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się.
    Czytam Was regularnie, ale nie piszę bo albo śpię, albo mi nie dobrze :P a jak mi się poprawia to robię na raty różne rzeczy związane ze świętami.

Piękne macie choineczki :) nasza jeszcze nie ubrana - kombinujemy gdzie ją postawić, żeby pieseł jak najmniej się z nią przytulał ;)
    Nats wrote:

Najlepszy serial EVER <3 <3 <3 :D

Lago wrote:
    Choinki choinkami, lepiej pokazcie ile pierogow i uszek ulepilyscie :D Jak znam zycie to wszystkie bedziecie sie goscic u rodzicow lub tesciow :P
    Ja jak zawsze prezenty zamowilam z opoznieniem i teraz trzese portkami ze nie dojda na czas, grrrrrr

A właśnie nie ;) Od 5 lat już wigilia jest u nas ^_^

Lago, Nats lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    . Zdublowałmi się post :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 23:03

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Lago Jak co roku rodzinne lepienie u moich rodziców i melduje 180 pierogów z kapustą i grzybami, 60 ruskich dla wybredziochów i 150 uszek :-) Bigos również gotowy i zamrożony!

Misja wykonana :D u mnie zawsze problem z malzem moim byl, bo on nie zje niczego co ma kiszona kapuche i zawsze trzeba bylo dla niego robic oddzielne ze zwykla kapusta. Kurcze to juz za tydzien :D

Caro lubi tę wiadomość

‹‹ 821 822 823 824 825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ