"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi bardzo ładna ta Wasza choinka
Gadu Fajnie, ze masz siostrę obok siebie. Ja swoją dopiero w kwietniu pewnie zobaczę
calanthe Super, ze lampki doszły. Ja jestem w szoku, bo dzisiaj zamówiłam na allegro prezent dla Mojego - książkę i o dziwo już mi przyszło powiadomienie, ze wysłali. A miałam trochę stracha, ze może nie dojść do Świąt, a tu taka niespodzianka.
Monia No to czekamy na Twoją choinkę. A jak u Was sytuacja? Idziecie na Święta do rodziców?
Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Natsik tak ciągle się zastanawiam kogo Ty masz w avatarze oświecisz?
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:No jak to kogo? Tosz to Jon Snow z "Gry o tron" ale najbardziej mi sie podoba jego sweter. My już czekamy na nowy sezon, ale dopiero podobno na wakacje
No to sorry kochana ale ja tego nie oglądałam na serio widocznie nie jestem na czasie wpisałam ten jego sweter czy bluzę i na allegro zapewne dostaniesz haha -
Karolina2787 wrote:No to sorry kochana ale ja tego nie oglądałam na serio widocznie nie jestem na czasie wpisałam ten jego sweter czy bluzę i na allegro zapewne dostaniesz haha
A Ty już znalazlas prezent dla podopiecznej?3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Nie no teraz już nie będę kupować szkoda mi kasy. W tej ciazy zrobiłam się mega oszczędna i zanim coś kupię to 3 razy się zastnowie Jakiś syndrom wicia gniazda chyba
A Ty już znalazlas prezent dla podopiecznej?
No wiadomo dla dzidzi teraz się kasę oszczędza a nadal nie mam prezentu szukam je coś z krainy Lodu bo uwielbia tą bajkę i myślałam nad suknią Elsy ale raz była w pepco i już teraz nie ma szukam dalej może jutro się uda szybciej skończyć pracę i coś znajdę ech...Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Karolina, a ile dziewczynka ma lat? Bo również możesz pomyśleć nad puzzlami albo są fajne zestawy do malowania właśnie z krainy lodu. Ewentualnie Olaf on przebija wszystko "nie mam mózgu ani pięt" hehe czy jakoś tak to leciało
Mała ma 2 i 7mies. a wygadana jak stara mądrusia z tej mojej Zosieńki wie czego chce Puzzle dostała już ode mnie na urodziny, zestaw do malowania dostała od mamy chociaż tego to nigdy za wiele bo mała strojnisia z niej nawet paznokcie pomalowane ma coś pokombinuję tylko podpowiedz jakie sklepy warto odwiedzić bo byłam w pepco, biedrze i tesco i nie ma zbytnioWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 17:53
-
nick nieaktualnyCalanthe co do smyka to o nieee niech rodzice jej kupują taką drożyznę. Ja tylko niania a co do tablicy to kupiona już jest i raczej nie ma zainteresowania dziecko bardzo do przodu lubi śpiewać, tańczyć i malować się myślę że w tym kierunku trzeba iśc tylko właśnie jaki sklep ( dla biednej niani ) żeby dużo nie wydać a dziecko było zadowolone do auchan w sumie przejadę się jak mnie juro szybciej wypuszczą dzięki
-
Ale powiem Wam, ze bardzo mi się myślenie zmieniło. Wcześniej byłam bardziej samolubna. Jak mi się podobała jakas kiecka czy coś to kupowałam, a teraz wolę coś dla Malej kupić, albo odłożyć
Ale tak już chyba teraz będzie - trzeba się przyzwyczajać
Karola W kauflandzie są pościele, koce i poduszki z frozen
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/354043262b97.pngKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats idziemy do rodziców
Szczerze jestem już zmęczona całą tą sytuacją i nie chcę ciągnąć tego w nieskończoność. Więc myślę, że święta to dobry moment na małą zgodę
Chociaż ciężko mojemu znaleźć nową pracęNats lubi tę wiadomość
-
Świąteczny szał c.d
Karola choróbsko mnie nie rozłożyło na szczęście, lekko pobolewa jeszcze gardło, ale dalej radę, choć siostra wyciąga mnie jutro na przedświąteczne piwko, więc nie wiem czy się coś nie rozkręci hehe Co do prezentu, to ja mam właśnie mam taką fankę Frozen i kupiłam jej pościel, ale to przez neta, więc już pewnie nie zdążyła by nawet dojść..
Natsik toż to szook, że niedługo rodzisz. Po prostu czasem mam wrażenie, że jak tak człowiek sam odlicza dni od owu do @, potem od @ do owu, potem odlicza czas do rozpoczęcia starań, to nie zauważa jak wszystko dookoła się zmienia.. No i masz rację, że chyba tak z tym myśleniem jest, że zawsze myślało się o sobie, a jak dochodzi dziecko to ono jest na pierwszym miejscu.
Monia może i dobra decyzja. Święta niech zostaną Świętami, a niezgoda na bok. Trzymam mocno kciuki, żeby udało mu się szybko znaleźć jakąś dobrą posadę
aaaaaaa!!! Macie przepiękne chójinki!!!! Uwielbiam blask lampek
A oto NASZA.
calanthe, Nats, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Choinki choinkami, lepiej pokazcie ile pierogow i uszek ulepilyscie Jak znam zycie to wszystkie bedziecie sie goscic u rodzicow lub tesciow
Ja jak zawsze prezenty zamowilam z opoznieniem i teraz trzese portkami ze nie dojda na czas, grrrrrrNats, Anna Stesia, Posok82, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago Jak co roku rodzinne lepienie u moich rodziców i melduje 180 pierogów z kapustą i grzybami, 60 ruskich dla wybredziochów i 150 uszek Bigos również gotowy i zamrożony!
Lago, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Witam się.
Czytam Was regularnie, ale nie piszę bo albo śpię, albo mi nie dobrze a jak mi się poprawia to robię na raty różne rzeczy związane ze świętami.
Piękne macie choineczki nasza jeszcze nie ubrana - kombinujemy gdzie ją postawić, żeby pieseł jak najmniej się z nią przytulał
Nats wrote:No jak to kogo? Tosz to Jon Snow z "Gry o tron" ale najbardziej mi sie podoba jego sweter. My już czekamy na nowy sezon, ale dopiero podobno na wakacje
Najlepszy serial EVER
Lago wrote:Choinki choinkami, lepiej pokazcie ile pierogow i uszek ulepilyscie Jak znam zycie to wszystkie bedziecie sie goscic u rodzicow lub tesciow
Ja jak zawsze prezenty zamowilam z opoznieniem i teraz trzese portkami ze nie dojda na czas, grrrrrr
A właśnie nie Od 5 lat już wigilia jest u nas
Lago, Nats lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Lago Jak co roku rodzinne lepienie u moich rodziców i melduje 180 pierogów z kapustą i grzybami, 60 ruskich dla wybredziochów i 150 uszek Bigos również gotowy i zamrożony!
Misja wykonana u mnie zawsze problem z malzem moim byl, bo on nie zje niczego co ma kiszona kapuche i zawsze trzeba bylo dla niego robic oddzielne ze zwykla kapusta. Kurcze to juz za tydzienCaro lubi tę wiadomość