"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
Widzę pustki, więc szaleństwo przedświąteczne ogarnia nie tylko mnie Spadło u nas troszkę śniegu, więc przez chwilę jest radość. Ale ogólnie to raczej taka zimna i mglista jesień hehe.
Barbia trzymam kciuki, żeby wszystko się pozytywnie poukładało
Natsik jak się czujesz Kochana?
Monia chyba z tymi rozstępami to jest tak, że faktycznie nie ma jakiegoś złotego środka i sprawdzonej w 100% metody. Można ewentualnie nawilżać teraz skórę by nie pojawiły się nowe, a ewentualnie chyba można te które się pojawiły jakoś rozjaśnić żeby były mniej widoczne. Tak sobie wymyślam
Ogólnie jak co roku Pan T - Mój Drogi Małż popłynął z fantazją i przesadził z choinką, próba ustawienia na stojaku skończyła się wyjazdem do Castoramy i użyciem wyrzynarki
Suma sumarum zabrakło lampek i łańcucha, ale jest nasza piękna zielona Dama
SANTA CLAUS IS COMING!!!!!!Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyHejka laski jaki to spokój na na na
To ja tysz napiszę cosik a co
Barbia dawno Cię nie było miło że napisałaś kciukam za same pozytywy
Monia ja czytałam kiedyś na temat No-SCAR bo ponoć dobry na blizny i rozstępy może warto spróbować
Caro jak Ty się czujesz? Mam nadzieję że nie rozłożyło Cię choróbsko
U mnie już choinka stoi i salon pięknie ustrojony teraz tylko myślę nad prezentem dla podopiecznej. -
Caro Ja się dobrze czuję Aż się moja mama śmieje, ze w ciazy mam werwe za dwóch. Jedyne na co mogę narzekać to zgaga, ale to też jakoś bardzo nie dokucza. Powoli zaczyna do mnie docierac, ze już za miesiąc mogę spokojnie rodzić i trochę mnie panika ogarnia
Dziewczyny pokażcie swoje choinki!
My kupiliśmy jodle w biedronce za 44,90. Powiem Wam, ze za taką kasę to prezentuje się super. Dzisiaj będziemy ubierać
Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNatasik ślę choinkę naszą dla Ciebie i czekam na Twoją i reszty grona naszego chujenki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78b0aa7f4e8b.jpg
Wybaczcie ale niestety pionowo się nie udało wstawić
Czekamy na wasze drzewkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 15:56
Nats, Gaduaaa, calanthe, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Karola Super choinka! My parę lat temu też mieliśmy niebisko-srebna. Teraz mamy czerwono-złotą
Chociaż pamiętam jak za dzieciaka nie patrzylo sie na kolory - im wiecej kolorow tym lepiej. Robiło takie łańcuchy z bibuły i orzechy włoskie w folii aluminiowej. Czasem jeszcze suszone pomarańcze:D ehhh szkoda, ze te czasy już za nami to miało swój urok.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Judi oj oby nie rozlozylo Cię przed samymi Świętami. Weź profilaktycznie jakiś rutinoscorbin czy coś
A tu nasza choinka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4983607eea4.jpgKarolina2787, Gaduaaa, calanthe, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNatsik przepiękna wasza choinka Wy macie żywą co? U Was to niedługo wróci wszystko jak dzidzia się urodzi to i te wszystkie dekoracje, tradycje itp powrócą
My jabłuszka niestety nie znaleźliśmy co by nam szczęście przyniosło bo nigdzie w sklepie nie ma no chyba ze z jakiegoś stroika bym wyrwała postanowiłam ulepić z modeliny haha dopóki nie znajdę w sklepie jakiegoś to będzie siedziało na gałęzi a co jabłko to jabłko (chociaż wyszło bardziej jak pomidor) to wciąż jabłko
Nats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Natsik przepiękna wasza choinka Wy macie żywą co? U Was to niedługo wróci wszystko jak dzidzia się urodzi to i te wszystkie dekoracje, tradycje itp powrócą
My jabłuszka niestety nie znaleźliśmy co by nam szczęście przyniosło bo nigdzie w sklepie nie ma no chyba ze z jakiegoś stroika bym wyrwała postanowiłam ulepić z modeliny haha dopóki nie znajdę w sklepie jakiegoś to będzie siedziało na gałęzi a co jabłko to jabłko (chociaż wyszło bardziej jak pomidor) to wciąż jabłko
Aż specjalnie otworzylam jeszcze raz zdjęcie Waszej choinki, żeby wypatrzec gdzie to jabłuszko i widzę wcale nie wygląda jak pomidor. Fajny akcentKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyHej dziewczynki jak humorki dziś?
Judi jak tam dziś Wasze zdrówko? Mam nadzieję że tylko lepiej no i czekamy na zdjątko Waszej choinki
Natsik takie tam jabłuszko haha głupia jestem ale co tam dziś może uda mi się gdzieś znaleźć bo bd w mieście, muszę dla małej prezent upatrzeć bo czas goni a ja nic nie mam jeszcze
Gadi czas szybko leci jak zajęcie jest
Calanthe teraz przed świętami to właśnie najgorzej z dostawą, paczki sie spóźniają bo mają natłok roboty ale w tym tygodniu powinniście już dostać i na pewno lampki bd na choinceNats, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie skręciłam kostkę w sobotę wieczorem
Dzisiaj jestem wyjątkowo w pracy, bo nie było zastępstwa, a tak do świąt odpoczywam.
Źle mi z tym strasznie, bo dopiero co wróciłam do formy i załapałam bakcyla z ćwiczeniami
Ale za to jutro sobie ogarniemy choinkę i mieszkanie, żeby było już świątecznie -
nick nieaktualnyDzięki Calanthe za podpowiedź chociaż do jednego i drugiego sklepu mam daleko niestety ale może jutro uda mi sie coś ogarnąć bo dziś tylko w pepco byłam. No to jakaś masakra z tą wysyłką! Człowiek czeka a tu dupa niech kasę zwracają cholera.
Judi no to dobrze jak już jest lepiej
Monia biedulko współczuję i przytulam Mam nadzieję że szybko wydobrzejesz. Co do ćwiczeń to zaraz święta, więc ćwiczenia nie zając a i lepiej nawet po świętach bo to wiadomo tu się coś zje, tam się coś skubnie itd. także nic nie stracisz chociaż
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny