X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Caro Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Widzę pustki, więc szaleństwo przedświąteczne ogarnia nie tylko mnie ;-) Spadło u nas troszkę śniegu, więc przez chwilę jest radość. Ale ogólnie to raczej taka zimna i mglista jesień hehe.

Barbia trzymam kciuki, żeby wszystko się pozytywnie poukładało <3

Natsik jak się czujesz Kochana?

Monia chyba z tymi rozstępami to jest tak, że faktycznie nie ma jakiegoś złotego środka i sprawdzonej w 100% metody. Można ewentualnie nawilżać teraz skórę by nie pojawiły się nowe, a ewentualnie chyba można te które się pojawiły jakoś rozjaśnić żeby były mniej widoczne. Tak sobie wymyślam ;-)

Ogólnie jak co roku Pan T - Mój Drogi Małż popłynął z fantazją i przesadził z choinką, próba ustawienia na stojaku skończyła się wyjazdem do Castoramy i użyciem wyrzynarki :-D :-D
    Suma sumarum zabrakło lampek i łańcucha, ale jest nasza piękna zielona Dama <3

SANTA CLAUS IS COMING!!!!!! :-) :-D <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka laski jaki to spokój na na na ;)

To ja tysz napiszę cosik a co :P

Barbia dawno Cię nie było miło że napisałaś :) kciukam za same pozytywy

Monia ja czytałam kiedyś na temat No-SCAR bo ponoć dobry na blizny i rozstępy może warto spróbować :)

Caro jak Ty się czujesz? Mam nadzieję że nie rozłożyło Cię choróbsko

U mnie już choinka stoi i salon pięknie ustrojony :) teraz tylko myślę nad prezentem dla podopiecznej.

• Nats Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro Ja się dobrze czuję :-) Aż się moja mama śmieje, ze w ciazy mam werwe za dwóch. Jedyne na co mogę narzekać to zgaga, ale to też jakoś bardzo nie dokucza. Powoli zaczyna do mnie docierac, ze już za miesiąc mogę spokojnie rodzić i trochę mnie panika ogarnia :D

Dziewczyny pokażcie swoje choinki!
    My kupiliśmy jodle w biedronce za 44,90. Powiem Wam, ze za taką kasę to prezentuje się super. Dzisiaj będziemy ubierać :-)

Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasik ślę choinkę naszą dla Ciebie i czekam na Twoją i reszty grona naszego chujenki :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78b0aa7f4e8b.jpg

Wybaczcie ale niestety pionowo się nie udało wstawić :/
    Czekamy na wasze drzewka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 15:56

Nats, Gaduaaa, calanthe, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola Super choinka! My parę lat temu też mieliśmy niebisko-srebna. Teraz mamy czerwono-złotą :-)
    Chociaż pamiętam jak za dzieciaka nie patrzylo sie na kolory - im wiecej kolorow tym lepiej. Robiło takie łańcuchy z bibuły i orzechy włoskie w folii aluminiowej. Czasem jeszcze suszone pomarańcze:D ehhh szkoda, ze te czasy już za nami :-) to miało swój urok.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    U mnie dzisiaj nie najlepiej mój ukochany źle się czuł całą noc, dzisiaj gorączka doszła nie dobrze byle do świąt już było ok i żeby mnie nie rozłożyło.

Ja dodam wam jutro zdjęcie mojej choinki :-)

Miłej niedzieli :-)

• Nats Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi oj oby nie rozlozylo Cię przed samymi Świętami. Weź profilaktycznie jakiś rutinoscorbin czy coś :-)
    A tu nasza choinka :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4983607eea4.jpg

Karolina2787, Gaduaaa, calanthe, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik przepiękna wasza choinka :D Wy macie żywą co? U Was to niedługo wróci wszystko jak dzidzia się urodzi to i te wszystkie dekoracje, tradycje itp powrócą :)

My jabłuszka niestety nie znaleźliśmy co by nam szczęście przyniosło bo nigdzie w sklepie nie ma no chyba ze z jakiegoś stroika bym wyrwała :P postanowiłam ulepić z modeliny :D haha dopóki nie znajdę w sklepie jakiegoś to będzie siedziało na gałęzi a co jabłko to jabłko (chociaż wyszło bardziej jak pomidor) to wciąż jabłko :P

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Natsik przepiękna wasza choinka :D Wy macie żywą co? U Was to niedługo wróci wszystko jak dzidzia się urodzi to i te wszystkie dekoracje, tradycje itp powrócą :)

My jabłuszka niestety nie znaleźliśmy co by nam szczęście przyniosło bo nigdzie w sklepie nie ma no chyba ze z jakiegoś stroika bym wyrwała :P postanowiłam ulepić z modeliny :D haha dopóki nie znajdę w sklepie jakiegoś to będzie siedziało na gałęzi a co jabłko to jabłko (chociaż wyszło bardziej jak pomidor) to wciąż jabłko :P
    Żywa, żywa :-) już od kilku lat mamy tylko żywe.
    Aż specjalnie otworzylam jeszcze raz zdjęcie Waszej choinki, żeby wypatrzec gdzie to jabłuszko i widzę :-) wcale nie wygląda jak pomidor. Fajny akcent :D

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoo kochane ;)
    Macie piękne chujenki, cudowne!
    Ja w ferworze świątecznym no i cały czas z siorka urzedujemy ;) ciągle gdzieś i ciągle coś :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:04

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki jak humorki dziś? :)

Judi jak tam dziś Wasze zdrówko? Mam nadzieję że tylko lepiej <3 no i czekamy na zdjątko Waszej choinki ;)

Natsik takie tam jabłuszko haha :D głupia jestem ale co tam :P dziś może uda mi się gdzieś znaleźć bo bd w mieście, muszę dla małej prezent upatrzeć bo czas goni a ja nic nie mam jeszcze :/

Gadi czas szybko leci jak zajęcie jest :)

Calanthe teraz przed świętami to właśnie najgorzej z dostawą, paczki sie spóźniają bo mają natłok roboty ale w tym tygodniu powinniście już dostać i na pewno lampki bd na choince :)

Nats, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    Tak dzisiaj już lepiej gorączki nie ma już.
    A dzisiaj nie zmierzyłam tempki bo termometr padł rano musialam jechać do apteki po nowy jak na złość..
    Choinki zdj dodam ale popoludniu :-)

Ja od jutra robię wyprawę po reszte prezentow :-)

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie skręciłam kostkę w sobotę wieczorem :(

Dzisiaj jestem wyjątkowo w pracy, bo nie było zastępstwa, a tak do świąt odpoczywam.
    Źle mi z tym strasznie, bo dopiero co wróciłam do formy i załapałam bakcyla z ćwiczeniami :(

Ale za to jutro sobie ogarniemy choinkę i mieszkanie, żeby było już świątecznie :)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Calanthe za podpowiedź :) chociaż do jednego i drugiego sklepu mam daleko niestety :/ ale może jutro uda mi sie coś ogarnąć bo dziś tylko w pepco byłam. No to jakaś masakra z tą wysyłką! Człowiek czeka a tu dupa niech kasę zwracają cholera.

Judi no to dobrze jak już jest lepiej :)

Monia biedulko :( współczuję i przytulam <3 Mam nadzieję że szybko wydobrzejesz. Co do ćwiczeń to zaraz święta, więc ćwiczenia nie zając a i lepiej nawet po świętach bo to wiadomo tu się coś zje, tam się coś skubnie itd. także nic nie stracisz chociaż :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/42e4ffe791db8.jpg.html

O to moja choinka :)

Karolina2787, Nats, calanthe, Caro lubią tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Nats lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi bardzo ładne drzewko :)

Calanthe no to rzeczywiście wow że się wyrobili na czas i najważniejsze że choinka będzie świeciła :D

Nats lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 820 821 822 823 824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ