"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Mamy serduszko dziewczyny juhu!
gratuluję! super !
babeczki ja tylko tak na chwilę wskakuję, dziś po pracy zawinęłam się z młodą do moich rodziców więc czeka nas weekend pełen odpoczynku, spokoju i odstresowania idealny weekend przed świątecznymi porządkami
duuużo uścisków i buziaków laseczki :*Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dzień dobry..
Jak wiecie od wczoraj jest u nie siorka i będzie mnie mniej... hehe
dzięki dziewczyny za wszystkie wspaniałe słowa... za Was też tak będę trzymać kciuki jak będziecie szły na pierwsze usg mam nadzieję, że już nie długoFabian Cyprian Tymuś -
calanthe wrote:Witajcie
No to się ta cholerna @ rozkręca, więc dupa zbita i kolejne niepowodzenie tak się we mnie zebrały emocje, że aż się popłakałam, co mi się nie zdarza często, a jednak coś pękło... chyba mnie to przytłoczylo dobra nie ma co Wam tym głowy zawracać.
Mam nadzieję, że dla Was jeszcze ten stary rok zrobi niespodzianki
Miłej soboty laleczkiFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaa gratuluję Kochana
Tylko takie wieści chcę od Ciebie słyszeć!
Wczoraj zrobiłam sobie reset. Gardło zdarte. Głowa pęka. Było dobrze
Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
calanthe wrote:Witajcie
No to się ta cholerna @ rozkręca, więc dupa zbita i kolejne niepowodzenie tak się we mnie zebrały emocje, że aż się popłakałam, co mi się nie zdarza często, a jednak coś pękło... chyba mnie to przytłoczylo dobra nie ma co Wam tym głowy zawracać.
Mam nadzieję, że dla Was jeszcze ten stary rok zrobi niespodzianki
Miłej soboty laleczki
Zawracaj, zawracaj i smęć. Każda z Nas ma lepsze i gorsze dni. A łzy czasem są potrzebne.. "Czasem płacze bo chcę mi się płakać" można zanucić klasyka
Dużo siły i tulasy dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 09:34
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dziewczyny, czy którejś z was wyskoczyły rozstępy na piersiach?
Bo ja miałam ostatnio dosyć spore wahania wagi i zauważyłam wczoraj, że już i na drugim mi wyskoczyły takie drobne i nie wiem czy jeszcze coś z tym zrobię?
Czytałam o bio oilu, ale nie wiem czy faktycznie działa takie cuda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 12:01
-
Witajcie dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było tzn. nie pisałam bo czytać czytam codziennie.
U mnie wszystko coś mój organizm pozakręcał bo jak byłam na pierwszej wizycie 28 listopada czyli 6 tygodni po okresie to był pęcherzyk , tydzień później 7 grudnia na usg pojawił się pęcherzyk z ciałkiem żółtym i wskazywało na 5 tydzień. Więc człowiek się stresuje z wizyty na wizytę dlatego tutaj nie piszę .
Pozdrawiam Was -
nick nieaktualnyBarbia wrote:Witajcie dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było tzn. nie pisałam bo czytać czytam codziennie.
U mnie wszystko coś mój organizm pozakręcał bo jak byłam na pierwszej wizycie 28 listopada czyli 6 tygodni po okresie to był pęcherzyk , tydzień później 7 grudnia na usg pojawił się pęcherzyk z ciałkiem żółtym i wskazywało na 5 tydzień. Więc człowiek się stresuje z wizyty na wizytę dlatego tutaj nie piszę .
Pozdrawiam Was
Trzymam kciuki by ciążunia rozwijała się prawidłowo -
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Dziewczyny, czy którejś z was wyskoczyły rozstępy na piersiach?
Bo ja miałam ostatnio dosyć spore wahania wagi i zauważyłam wczoraj, że już i na drugim mi wyskoczyły takie drobne i nie wiem czy jeszcze coś z tym zrobię?
Czytałam o bio oilu, ale nie wiem czy faktycznie działa takie cuda...
Ja mam rozstępy na piersiach teraz mi się niedawno zrobiły. Używałam tego bio oil, ale jakoś bez spektakularnych efektów przynajmniej na razie.
Wydaje mi się, ze na rozstępy nie ma złotego środka niestety.3500 g 54 cm -
Bio oil jest drogi i zdecydowanie przereklamowany. Ja korzystając z doświadczeń siostry i przyjaciółki używam najzwyklejsze oliwki dla dzieci. One stosowały i ciało mają takie jakby w ogóle w ciąży nie były.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05