X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No proszę i Lago się pojawiła nawet no teraz to rozumiem kuźwa w takim gronie to można stękać i narzekać bo każda z nas potrzebuje czasem się wyżalić a co!

pojawiam sie i znikam.....bylam brwi szczota szorowac, bo dzis w ramach relaksu stary w pracy a ja postanowilam zajac sie swoimi brwiami. Poszlam do kosmetyczki i mowie jej ze maja byc delikatne i nie za bardzo wyskubane, to mi dojebala takie czarne krechy ze wrcacalam do domu ze spuszczona glowa i w kapturze. Pech chcial ze mi sie sledzi zachcialo wiec zaszlam do sklepu...o losie, panie patrzyly na mnie jak na dziwadlo hahahhaha

zapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• ladybag Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Mam debilne sny.. dziś mi się sniło , że poroniłam.. ale to chyba przez to że kumpela na wątku poroniła w 10tyg.. i tak jakoś mi się przyśniło brzydko...

co u reszty ? meldować się !

Ehh mnie się tak śni średnio 2 razy w tyg :/

Też mi się dziś kiepsko spało - ale księżyc zjawiskowy :)

Na temat pamiętników się nie wypowiadam - bo nie prowadziłam, więc nie pomogę :(

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    pojawiam sie i znikam.....bylam brwi szczota szorowac, bo dzis w ramach relaksu stary w pracy a ja postanowilam zajac sie swoimi brwiami. Poszlam do kosmetyczki i mowie jej ze maja byc delikatne i nie za bardzo wyskubane, to mi dojebala takie czarne krechy ze wrcacalam do domu ze spuszczona glowa i w kapturze. Pech chcial ze mi sie sledzi zachcialo wiec zaszlam do sklepu...o losie, panie patrzyly na mnie jak na dziwadlo hahahhaha

O matko :D trzeba było opitolić zdrowo :P

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    O matko :D trzeba było opitolić zdrowo :P

jo, a ja taka glupia ze jeszcze napiwek zostawilam hahahahhaha Ale smialam sie do siebie przez cala droge i tylko myslalam czy mam w domu kwasek cytrynowy. Szkoda mi laski bylo, bo chora byla w dodatku wiec zganilam to na jej zle samopoczucie :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Ehh mnie się tak śni średnio 2 razy w tyg :/

Też mi się dziś kiepsko spało - ale księżyc zjawiskowy :)

Na temat pamiętników się nie wypowiadam - bo nie prowadziłam, więc nie pomogę :(
    Jak dobrze ze nie jestem sama uff

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:-) u mnie nic nowego.
    Karola ten gin jakis dziwny troche bo ja jestem młoda 22no prawię 23 a staram się też już rok wiec niekkażda młoda kobieta zachodzi od tak od razu. Zmieniłabym go ale wykorzystaj jeszcze ten monitoring w Nowym Roku.
    Poza tym co wgl miał znaczyć jen tekst od lekarza przeciez jesteście młodzi wkurzyłabym się na tego lekarza też.
    Też mam dzisiaj nie najlepszy humor poza tym nic się nie chcę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 21:36

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Ojej u mnie skok w 11dc co jest :? Owulka? Kto by się jej tak wczesnie spodziewał? Nie możliwe.. a może jednak?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    U mnie znowu zapowiada się busy dzień.. już jestem przerażona natłokiem zadań jakie na dziś mam ! aaaaa
    Spałam dobrze.. normalnie.. jestem wyspana uffff

A jutro pierwsza wizyta... pewnie i tak nic nie wniesie i strachu się nie pozbędę.

Judi pewnie że wczesne owulki się zdarzają. Mam nadzieję, że działacie :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jo, a ja taka glupia ze jeszcze napiwek zostawilam hahahahhaha Ale smialam sie do siebie przez cala droge i tylko myslalam czy mam w domu kwasek cytrynowy. Szkoda mi laski bylo, bo chora byla w dodatku wiec zganilam to na jej zle samopoczucie :D
    hahaha cała Lago :D haha

• Samara Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety kolejny raz nie pospałam. Nie mogę spać i już. Mam ochotę kogoś zamordować.

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja się dzisiaj nie wyspałam :(
    Jestem nieprzytomna i zaraz gwoździa przybiję w pracy...

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dzień dobry :)
    U mnie znowu zapowiada się busy dzień.. już jestem przerażona natłokiem zadań jakie na dziś mam ! aaaaa
    Spałam dobrze.. normalnie.. jestem wyspana uffff

A jutro pierwsza wizyta... pewnie i tak nic nie wniesie i strachu się nie pozbędę.

Judi pewnie że wczesne owulki się zdarzają. Mam nadzieję, że działacie :)

No właśnie Gadi nie działamy :-D 10dc był bez seksu ♥ było tylko 9 dc i dzisiaj rano.wiec jeśli to owulka to wszystko w rękach Boga.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Ja niestety kolejny raz nie pospałam. Nie mogę spać i już. Mam ochotę kogoś zamordować.
    biedna Ty... wyobrażam sobie jak się czujesz.. ja ciężko znoszę nie wyspania

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całkiem wgl zapomniałam że może przyjść niebawem owulka. Toż to mnie zaskoczył ten wzrost dzisiaj rano. Tak jak przedłużał sie@ i też mnie zaskakiwał tak teraz zaskoczyła mnie nie zapowiedziana owulka. :) ciekawe co dalej przyniesie ten cykl :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 09:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)

U mnie też nie zbyt nocka minęła a to z tego powodu że zamieniłam się ze swoim stronami w łóżku bo już mnie wkurzało walenie łokciem w ścianę. Niestety kręciłam się i budziłam kilka razy w nocy :/ także nie wyspana i wgl kaszanka.

Judi mój gin to typowy buc mam tylko nadzieję że w styczniu się wyjaśni co do mojej owulki i znajdę innego jak będzie mi takie teksty walił dalej. Co do zaskoczeń w Twoim cyklu kolejne to zielony kropek i pozytywny test ciążowy :D

Lago współczuję brwierz :D hehe ale moja wyobraźnia działa i wybacz że wyobraziłam sobie Berta z ulicy sezamkowej :D haha mam nadzieję że udało Ci się to zwalczyć kwachem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej laseczki :)

U mnie też nie zbyt nocka minęła a to z tego powodu że zamieniłam się ze swoim stronami w łóżku bo już mnie wkurzało walenie łokciem w ścianę. Niestety kręciłam się i budziłam kilka razy w nocy :/ także nie wyspana i wgl kaszanka.

Judi mój gin to typowy buc mam tylko nadzieję że w styczniu się wyjaśni co do mojej owulki i znajdę innego jak będzie mi takie teksty walił dalej. Co do zaskoczeń w Twoim cyklu kolejne to zielony kropek i pozytywny test ciążowy :D

Lago współczuję brwierz :D hehe ale moja wyobraźnia działa i wybacz że wyobraziłam sobie Berta z ulicy sezamkowej :D haha mam nadzieję że udało Ci się to zwalczyć kwachem :)

No bardzo bym chciała ale na nic się nie nastawiam bo przegapiliśmy chyba owulke bo 10dc nie bylo nic. Teraz wielką nie wiadomo czy plemniory z 9dc nie były za stare bo to był spontanicznie te <3 po troche dłuższym czasie no i dzisiaj w 11dc rano toż to nie wiem czy sobie poradzą maluchy i czy jajo bylo tak łaskawe i zaczekało hehe :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo szczerze nie przyszło mi nawet na myśl że owulacja (no jeśli to wgl ona) to się okaże za parę dni, może przyjść tak wczesnie tym bardziej że@ się przedłużył. Toż to bedzie naprawdę wielkie zaskoczenie jak to ona jest/była

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    No bardzo bym chciała ale na nic się nie nastawiam bo przegapiliśmy chyba owulke bo 10dc nie bylo nic. Teraz wielką nie wiadomo czy plemniory z 9dc nie były za stare bo to był spontanicznie te <3 po troche dłuższym czasie no i dzisiaj w 11dc rano toż to nie wiem czy sobie poradzą maluchy i czy jajo bylo tak łaskawe i zaczekało hehe :p

Życzę Ci pozytywnego zaskoczenia :) Na razie możemy tylko gdybać ale poczekamy zobaczymy. Ja tam na swój cykl wgl nie liczę a nawet nie myślę o nim bo tyle co ja w tym miesiącu się nachorowałam i leków nabrałam to poezja no i jeszcze furaginę teraz łykam :/ także bye bye bobo niestety

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Bo szczerze nie przyszło mi nawet na myśl że owulacja (no jeśli to wgl ona) to się okaże za parę dni, może przyjść tak wczesnie tym bardziej że@ się przedłużył. Toż to bedzie naprawdę wielkie zaskoczenie jak to ona jest/była

Kochana to bardzo możliwe bo tak jak Gadi nasz lekarz mówi ze owu lubi sobie wędrować tak samo jak byłam u gina w 8dc miałam już pęcherzyk 16mm więc wszystko jest możliwe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale widzę że test Ci pozytywny wyszedł w 12 dc Karola może jednak ten cykl który tak spisujesz na starty okaże sie owocnym :):)

‹‹ 817 818 819 820 821 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ