X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunny morfologię robiłam już jakiś czas temu i wszystko było ok a myślisz że może coś być nie tak? No jakoś pecha mam w tym miesiącu że co chwila coś :/ mam nadzieję że rok zakończy się na tym i nowy rozpocznie już zdrowiej. Witaminy hmmm jak na teraz biorę witaminę C i magnez poza tym żurawinkę staram się jeść na ten pęcherz.

Caro no u mnie sama widzisz ciągle coś :/ nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio ogólnie nie byłam tak podatna na choroby a teraz łapie co chwila coś nowego. Kochana daj znać jak po wizycie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [RUOTE=Caro]Hmmm.. A jaką Ty dawkę leku bierzesz teraz? I ile minęło czasu od zmiany?
    A prolaktyna poniżej normy? A bierzesz Bromergon?[/QUOTE]

Letrox 50 ale endo kazała brać najpierw połowę z r połowy czyli 12.5mgmialam wynik 1.5 ah jak pięknie było ale potem skończyło do 2.7 to dlatego kazała potem zwiększyć do połowy czyli 25mg a tu znowu poszła w górę do 3.9 masakra.
    R
    Brałam bromcorn na prl bo bylo 50 najpierw :o po 3miesiącach wynosi 4.5 poniżej normy. Znowu u mnie pewnie będzie problem z hormonami, chyba wybiorę się do jakiegoś profesora bo jak tak dalej pójdzie to nigdy nie będzie dane mi zostać mamą..

No nic trzeba obmyśleć plan działania .

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny tak wgl :-)

Ja dzisiaj ubrałam choinkę :-):-):-)

Mój mężczyzna dzisiaj jak to nazwał 'mam ochotę na Ciebie kochanie' taki spontan popoludniu wyszedł. Dawno nie mieliśmy serduszka bo ostatni był zeszłym cyklu czyli z jakies ponad 2tygodnie ten u :-p dzisiaj mój 9dc. Mojego nie ma w nocy bo na nocki chodzi dlatego tak wyszło :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 20:30

• calanthe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:03

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł wszystkim :)

Judi 3 mam kciuki co by <3 okazało się strzałem w 10! :)

Calanthe jak jutro się utrzyma to sikaj na testa coś tam się chyba zadziało jak tempka skoczyła :)

Właśnie ostatnio tu cicho ja sie melduję na kawkę i z lekkim leniem w tyłku :P nie chciało mi się wstawać i wgl tak jakoś dziwnie się czuję.

• calanthe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam mocno kciuki żeby był prezencik na święta u Ciebie :)

A tak już dziś lepiej już nie piecze furagina działa. Dziękuję :) mam nadzieję że już koniec moich męczarni w tym miesiącu bo mam dość ciągłych chorób.

calanthe lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana zapalenie pęcherza potrafi nieźle dokuczyć u mnie to jest co miesiąc praktycznie, wystarczy że trochę zmarznę a o siedzeniu na ławce na przystanku mogę zapomnieć bo wystarczy chwila nieuwagi i już dziadostwo łapie także nie życzę nikomu tego. Kiedyś tak mnie złapało że mdlałam w pracy i gorączka 40 stopniowa nawet butelki z wodą nie mogłam odkręcić taka byłam słaba. Od tamtej pory mam taki podatny pęcherz na te zapalenie ale jak tylko poczuje że zaczyna coś łapać to się zabezpieczam furagina od razu i przechodzi.

To męża masz dojrzałego bardzo tylko się cieszyć :) wiadomo facet nie zawsze jest pewny chęci posiadania dziecka tak do końca a tu się chwali :) No u nas to już najwyższy czas bo gin mi powiedział że już nie jesteśmy tacy młodzi i powinniśmy działać jak najszybciej. Poczułam się jak stara baba która ma ostatni dzwonek a przecież i w późniejszym wieku kobiety zachodzą w ciążę i rodzą dzieci :(

Poza tym przecież cały czas działamy i to nie nasza wina że się nie udaje ech... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 09:32

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Karola co ty tak te choroby przyciągasz? :( jak nie antybiotyk, to maść a teraz furagina. Biedna :*
    calanthe trzymam mocno kciuki, żeby temperatura się utrzymała i wyszło z tego bobo! <3

Ja wczoraj byłam z mamą u znajomej co w zeszłym roku urodziła bliźniaki. Dwóch chłopaków mają. Dzieciaki przesłodkie <3 w domu wesoło, nie ma co ;)
    Ale roboty pełno z nimi!

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Monia :)
    No właśnie nie wiem co za fatum mnie dopadło ciągle coś. Chyba z całego roku się uzbierało ale już powoli wszystko odchodzi na szczęście.

Bliźniaki heh wiem coś na ten temat, jeszcze dwóch chłopaków właśnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 09:41

• calanthe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe dokładnie jak piszesz. Ci lekarze mądrzyć się potrafią a gdyby nie my to by pracy nie mieli więc niech nie gada a tylko leczy dobrze ;)
    Bliźniaki ja dziękuję wystarczy mi że mój P. jest z bliźniąt, kuzynka ma dwóch chłopaków a ja pracowałam z bliźniakami więc chyba dość :P hihi

• calanthe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:04

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    No wiesz, na to nie ma reguły więc wszystko się może zdarzyć :P
    żarty żartami, ale jak się trafi to też się wychowa a cooo :)

Nie no wiadomo że tak :) mój to by był dumny jak paw że strzelił jak jego tata podwójnie :D haha

calanthe lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jak w rodzinie były bliźniaki to macie szanse na naturalną dwójkę :D szykujcie się :D

calanthe, Karolina2787 lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Karola jak w rodzinie były bliźniaki to macie szanse na naturalną dwójkę :D szykujcie się :D

Monia jak na razie jedno nam nie chce wyjść :P A ponoć o bliźniakach decyduje kobieta więc jak pójdę w kuzynkę to może i będą bliźniaki ;) hehe nigdy nic nie wiadomo. Na razie walczymy dzielnie :D

kozamonia lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 815 816 817 818 819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ