Kiedy starasz się tak długo...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam, dobry pomysl z tym watkiem naprawde. Ja sie ciesze ze komus sie udaje za 1-3 podejsciem ale nie moge zrozumiec jak sie ktorejsc nie udaje w 1-6 cyklu i sie zalamuja.
Ja staram sie 4 lata. Miałam przez ten czas różne podejscia do starań. czesto mialam dosc, odpoczywalam od ovufriend potem wracalam. staralam sie wyluzowac, nie mierzyc temp, wszystko na luzie. Ale byly tez cykle ze bardzo sie nakrecalam ze sie uda. W tym cyklu znowu zamierzam na luzie podejsc do sprawy. Nie nastawiam sie ze sie uda. Jestem w trakcie zbijania prolaktyny. Pozatym wszystko ze mna i z mezem w porzadku. chyba ze czegos nie wykryto... Mam plan: zbic prolaktyne i podejsc do 1 inseminacji. czyli moze to byc za 2-3 miesiaceWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 18:11
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Witam ovufrend mam od dawna na watki jednak nie wchodzilam jesli mozna to chciala bym dolaczyc do was staramy sie od dawna z pierwsza ciaza poszlo odrazu za pierwszym podejsciem corka ma teraz 11lat ciaza byla zagrozona i to bardzo ciagle krwotoki szpitale itd potem zaczelismy sie starac o rodzrnstwo myslelismy ze bedzie podobnie raz dwa i sie uda ale zajelo nam to poltora roku wielkie nadzieje radosc pierwsze usg czar prysl ciaza identycznie zagrozona jak pierwsza i w 12tyg 31.12.2012r ciaza obumarla serduszko stanelo moje w tedy chyba tez do tej pory nie moze dojsc do siebie oczywiscie zabieg zalamanie jednak po trzech miesiacach gin stwierdzil ze spokojnie mozemy sie starac dalej noi trwa to do dzis.
-
Witam dziewczyny. Ja się staram już 3 lata. Ale widzę że niektóre jeszcze dłużej. Aż mi się nie chce wierzyć że tylko mając wysoka prolaktyne lub tsh wam się nie udaje. Masakra jakaś
-
Jestem po monitoringu pecherzyk 1,8×1,9 podobnie jak w poprzednim cykly wtedy mialam niski progesteron 12,5, lekarz mi powiedzial ze pecherzyk mógł nie peknac stąd niski progesteron. W poniedziałek mam kolejny monitoring by sprawdzic czy pekl, jesli wie okaze ze nie to wtedy jest czas na cos do pekniecia i duphaston czy juz za późno? Jesli jednak peknie to wtedy wystarczajacy czas na podanie duphastonu?
AJA_S lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
jestem dzisiaj po wizycie u gin, bo już dawno powinnam być po @.
Dostałam od cholery nowych leków, clo zwiększona dawka, bromergon zmieniony na inny, do tego jakiś lek dodatkowy i ostatni lek na wywołanie @Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
melduję się. Starania 22 długie miesiące, duuużo rozczarowań, masa wydanych pieniędzy, ciężkie chwile w małżeństwie, jednak dotrwaliśmy razem do dzisiaj. Wczoraj zrobiłam betę o wyszła 18, dzisiaj beta 36 a jestem 12 dpo. Wiadome że to dopiero początek i kropek może nie przetrwać, jednak zrobię wszystko aby dbać o siebie i aby ten cykl był ostatnim cyklem starań, bo nie była to łatwa droga by stanąć tutuaj gdzie dzisiaj jestem
AJA_S, gosia89 lubią tę wiadomość
Emiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :*