Klub "nie będę płakać nad I kreską"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ula 84 pewnie znasz wiele historii o parach, które długo po ślubie nie miały dzieci, a potem "coś zaskoczyło" a teraz wesoła gromadka - czwórka:)
Naprawdę, ja osobiście znam takie trzy pary, a ze słyszenia to ho,ho... My też długo się staramy i również wszystko niby jest ok, a córuchny brak. Jednak za chwilkę mamy wizytę u lekarza, który pomaga spełniać marzenia i może nasze się spełni. O swoje też musisz walczyć, tak długo jak będzie trzeba!Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
Fasolka -
Obiecłam sobie że nie będę płakać od 11 do teraz dawałam rade - ale przed chwilą po prostu coś pękło....najgorsze że Michał będzie dopiero koło 19
-
Mili wrote:Ula 84 pewnie znasz wiele historii o parach, które długo po ślubie nie miały dzieci, a potem "coś zaskoczyło" a teraz wesoła gromadka - czwórka:)
Naprawdę, ja osobiście znam takie trzy pary, a ze słyszenia to ho,ho... My też długo się staramy i również wszystko niby jest ok, a córuchny brak. Jednak za chwilkę mamy wizytę u lekarza, który pomaga spełniać marzenia i może nasze się spełni. O swoje też musisz walczyć, tak długo jak będzie trzeba!
Jaki lekarz pomaga spełnić marzenia? -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve nie wiem jak ale się powstrzymałam. Potrzymam Was i siebie jeszcze w niepewności do jutra Hehe bo dłużej nie dam rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 08:27
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
My się mocno zastanawiamy żeby sobie zrobić cykl przerwy... ja tylko będę mierzyć tempke, i zrobię testy owu żeby zobaczyć jak bez leków funkcjonuje moja tempka ten miesiąc będzie tylko z usg bez żadnych leków... więc będę miała rozeznanie jak mój organizm reaguje :)zrobie sobie cytologie, i kilka badań na poziom żelaza, magnezu itp.
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Jaki lekarz pomaga spełnić marzenia?
Rewelka nie żaden znachor, ani czarodziej:) po prostu lekarz, który specjalizuje się w tej dziedzinie, chociaż może będzie moim czarodziejem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 13:57
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
Fasolka -
Ania_84 wrote:My się mocno zastanawiamy żeby sobie zrobić cykl przerwy... ja tylko będę mierzyć tempke, i zrobię testy owu żeby zobaczyć jak bez leków funkcjonuje moja tempka ten miesiąc będzie tylko z usg bez żadnych leków... więc będę miała rozeznanie jak mój organizm reaguje :)zrobie sobie cytologie, i kilka badań na poziom żelaza, magnezu itp.
jesteś pewna kochana... ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzielona_kropeczka wrote:Dziewczyny nad jedną kreską nie wolno płakać- a wiecie dlaczego? Bo testy kłamią !! Zrobiłam dwa i co? Negatywne.. a dzisiaj zrobiłam betę i co? FASOLKA
Przesyłam wiruski ;*
A tak z ciekawości Kropeczko, jaki miałaś poziom Bety? Ciekawia mnie te poziomy na poczatku ciąży:)
no i gratuluje przy okazji przeogromnie. Mam nadzieję ze wkrótce do Ciebie dołączę))) -
Anutka wrote:jesteś pewna kochana... ???
Wiesz.. na razie jest to myśl zarówno Michał jak i pokładaliśmy w tym cyklu duże nadzieje...wczoraj nawet nam się nie chiało gadać... i tak zaczęliśmy myśleć...Michał ma od 16tego wolne i chyba pojedziemy w góry odpocząć. więc zobaczymy po odpoczynku jak si nastawimy..
Na razie chcemy odpocząć od tej myśli że się staramy i nic nie wychodzi...
Chcemy sobie zafundować restart -
Nadia wrote:A tak z ciekawości Kropeczko, jaki miałaś poziom Bety? Ciekawia mnie te poziomy na poczatku ciąży:)
no i gratuluje przy okazji przeogromnie. Mam nadzieję ze wkrótce do Ciebie dołączę)))
11 dpo beta 7,78, a 13 dpo 19,17
Każda ma inną betę Najważniejsze, że poziom hormonu wzrasta
Dziewczyny cały czas wam kibicuje i mocno trzymam za Was kciuki. Wierzę, że niedługo spotkamy się na innym wątku Buziaki dla Was ;*
A tymczasem... WIIIRUUUSKIII !!!