X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Klub pod Pingwinkiem 🐧
Odpowiedz

Klub pod Pingwinkiem 🐧

Oceń ten wątek:
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladinola wrote:
    U mnie 2dc, mąż już nie może doczekać się kolajnych prób zajścia w ciążę. 😂

Super😁 ja chciałabym już za testować i mieć czarno na białym🙂
    A tu do soboty jeszcze kawał czasu😅🤦‍♀️

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2021, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po telekondultacje z moim doktorem 🙈 ogarnęłam to technicznie . Staramy się jeszcze pół roku naturalnie jak się nie uda to będziemy próbować inseminacji.
    Od przyszłego cyklu 2x 1 cło chociaż liczę że nie będzie to potrzebne i teraz się uda ☺️

• Junjul Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego Kobietki 🌹podczytuje Was i życzę z okazji naszego święta wszystkim wymarzonych ⏸️ 😘

Pum, Magda_Lena, midzia, Selena lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2021, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dziewczyny ❤⚘ Spełnienia marzeń! Dla staraczek szybkich ⏸ a dla zaciążonych nudnej ciąży i bezproblemowego rozwiązania 😊

P.S. Słyszałam dzisiaj w radiu coś co mi się spodobało: " Dzisiaj dla kobiet dieta nie obowiązuje"🤭

Pum, midzia, Selena, Magda_Lena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2021, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/28a93470ae6c4.jpg.html chyba pozytyw?

Magda_Lena, Selena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2021, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    https://zapodaj.net/28a93470ae6c4.jpg.html chyba pozytyw?

Na moje oko pozytyw 😉 do dzieła!

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2021, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naya wrote:
    Na moje oko pozytyw 😉 do dzieła!
    Też tak myślę! Dziękuję ☺️

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2021, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakupy na nowy cykl zrobiłam, kupiłam sobie termometr ten co kiedyś miałam, tylko mąż mi na niego usiadł. 😂 Jakby co to bardzo go polecam! :) No i kilka testów na zaś bo w fajnej cenie. :)
    IMG_20210308_165935.jpg

Pum lubi tę wiadomość

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego najwspanialszego dla was! ❤️🌼🌺🌸🌻🏵️

Mi udalo sie dzisiaj zaklepac wizyte na jutro akurat, także zobaczymy czy sa tam jakieś 🥚 ☺️

Karooolcia :), Pum, midzia, Selena lubią tę wiadomość

19 cs.
    1 cykl z letrozolem
    2022r. - Córeczka ❤️
  • mgielka Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2021, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka1988 wrote:
    Zobacz na mój wykres. Ja mierzylam temperaturę tylko do 6dpo, ale zauważ jak mi wolno rosła temp. chyba to mój pierwszy cykl z takim pooooooowolnym wzrostem i patrz jaki szczęśliwy.

Martyna ja przy braniu NAĆ w tym cyklu tez miałam dziwnie, bo testy owulacyjnych białe białe i nagle w ciągu 1,5 doby rozkręciły i PIK. Więc na spokojnie daj sobie czas. A poza tym może już jesteś po owu? Może akurat nie wyłapali Ci?
    Dziś z racji tego ze M pojechał na test na Covid i dostał plus to machnęłam sobie teścik żeby mieć również coś na plusie 🤪
    ..... Biel jak na Antarktydzie.
    Także czekam na 💃 zamawiam Nac i idę dalej!
    Najlepszego laski!
    🌸🌼🌸🍑🐧🥰🧠🥦🍍☀️

6cd1593282061535d5df63d75588ab17.png
  • Oliwka91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladinola wrote:
    Ja zakupy na nowy cykl zrobiłam, kupiłam sobie termometr ten co kiedyś miałam, tylko mąż mi na niego usiadł. 😂 Jakby co to bardzo go polecam! :) No i kilka testów na zaś bo w fajnej cenie. :)
    IMG_20210308_165935.jpg

Też go mam i polecam 😉 a dobre te pinki płytkowe są? Zawsze kupowałam te strumieniowe o czułości 10 i faktycznie ładnie kreseczka się wybarwiała nawet z popołudniowego moczu. Może sobie zamówię też 🤔 chociaż po ostatniej cb mam plan, że zrobię test dopiero jak mi się spóźni okres i jak tak się stanie to pójdę kupić test wtedy 😜

Starania od 09.2020

🔥2024🔥ivf start!
    04.2024 FET 4bb
    7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
    9dpt beta 122 🙏
    11dpt 321 ❣️
    15dpt pecherzyk w macicy 🍀
    29dpt jest 💗🥹

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2021, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwka91 wrote:
    Też go mam i polecam 😉 a dobre te pinki płytkowe są? Zawsze kupowałam te strumieniowe o czułości 10 i faktycznie ładnie kreseczka się wybarwiała nawet z popołudniowego moczu. Może sobie zamówię też 🤔 chociaż po ostatniej cb mam plan, że zrobię test dopiero jak mi się spóźni okres i jak tak się stanie to pójdę kupić test wtedy 😜
    Dobre to dla mnie są clearblue ale jednak chciałam zaoszczędzić. Teoretycznie cienia żadnego w tym teście co kupiłam teraz nie widziałam, czysta biel więc mam nadzieję, że nie będzie tak z innymi. :)

• midzia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tego Nam wszystkim życzę ⚘⚘⚘

961939a5b7a0.jpg

Sparky, Niebieska Gwiazda, Ladinola, Pum, Otter, Achna, Nynka, futuremama, Selena, Naya, Limonka26 lubią tę wiadomość

7cs - 2cs z kubeczkiem udany
    f2wlwn158b3j9560.png
    iv09k6nlk2fo43vg.png
  • Sparky Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladinola wrote:
    IMG_20210308_165935.jpg

Też używam tego termometru i jestem zadowolona, tylko trochę mnie denerwuje, że jest taki głośny 🙈

Ladinola lubi tę wiadomość

age.png

11.03.24 - ⏸️ (3 cs)
    13.11.24 - Laura 👶🏼🩷

age.png

24.01.22 - ⏸️ (14 cs)
    28.09.22 - Oliwier 👶🏼🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2021, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sparky wrote:
    Też używam tego termometru i jestem zadowolona, tylko trochę mnie denerwuje, że jest taki głośny 🙈
    A ja właśnie się cieszyłam, ze taki głośny jest, bo inne był za ciche i spod kołdry nie słyszałam. :D

Sparky, futuremama lubią tę wiadomość

• Mama8latka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abrakadabra kciuki za dzisiejszą wizytę ✊✊ oby Było jakoes piękne 🥚 😊

Ja zaczynam wątpić czy miałam owu, ale trudno już teraz czekam na rozwoj sytuacji 🥰

Miłego dnia kochane 🥰

abrakadabra lubi tę wiadomość

👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
    👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌
  • Achna Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry 😍
    Ja dzis 7dc i kontrola po pierwszej @ po zabiegu 😁💪 jak będzie sie dobrze zapowiadać sytuacja na przeglądzie podwozia to moze uda sie na monitoring wcisnąć za tydzień 😁😁😁

Miłego dnia ❤️

04.11.2021 ⏸️🍀
    28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰

👼11.2020r. 11tc💔

👱‍♀️ 29 lat
    3dc:
    AMH- 5,53
    Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
    Lh-7.78-->6,84✔️
    Fsh-7.48-->8,57✔️
    Estradiol-59.54--> <20 ❌
    Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
    Testosteron-0.27✔️
    👱‍♂️29 lat
    morfologia 4 %--->5%✔️
    Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️

“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie”
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic ciekawego sie nie dzieje, pęcherzyka nie ma, dzisiaj 13 dc i cisza. Gin nie wie o co chodzi, chce na badania, twierdzi że mi nie trzeba. Moj ma zbadać nasienie i dalej chce nas wysłać do kliniki planowania rodziny. Najpierw proponuję mi antykoncepcje, ale ja nie chcę. Nie wiem czy to mi pomoze. Czy cokolwiek pomoże bo juz jestem zmęczona tym ciągłym czekaniem i stresowaniem sie czy cos jest czy nie. Innej stymulacji nie chce bo twierdzi ze nie ma potrzeby bym tyle leków brała.. Chyba nigdy nam sie nie uda. Załamka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 11:05

19 cs.
    1 cykl z letrozolem
    2022r. - Córeczka ❤️
  • Blanka1988 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam wizytę u ginekologa na NFZ. Mam nadzieję, że zrobi mi USG i w końcu zobaczę po raz pierwszy mój cud! Oczywiście trochę się stresuje. Taaaa trochę.... co za ściema. Bardzo się stresuje czy serce bije i czy jest tak jak powinno. Musze opatentować sposób na odstresowanie w ciąży, przy staraniach się udało, a teraz szukam nowej metody.

Mam ciągnącą się infekcje już od miesiąca. Narazie nic nie działa. Wczoraj zrobiłam posiew i biocenozę, mam nadzieje, że w końcu coś będzie wiadomo. W pierwszej ciąży miałam to samo. Pierwszy trymestr i infekcja za infekcją, chyba taki mój urok 😔

Alutka128, Magda_Lena, midzia lubią tę wiadomość

🙋33🤵31
    💚19dpo HCG 1309,92
    thgfs65gxmx9kgs4.png

qdkke6ydl3jfmmh3.png
    Rodzę 16 października
  • Oliwka91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    U mnie nic ciekawego sie nie dzieje, pęcherzyka nie ma, dzisiaj 13 dc i cisza. Gin nie wie o co chodzi, chce na badania, twierdzi że mi nie trzeba. Moj ma zbadać nasienie i dalej chce nas wysłać do kliniki planowania rodziny. Najpierw proponuję mi antykoncepcje, ale ja nie chcę. Nie wiem czy to mi pomoze. Czy cokolwiek pomoże bo juz jestem zmęczona tym ciągłym czekaniem i stresowaniem sie czy cos jest czy nie. Innej stymulacji nie chce bo twierdzi ze nie ma potrzeby bym tyle leków brała.. Chyba nigdy nam sie nie uda. Załamka.

Nie rozumiem, dlaczego chce Ci dać antykoncepcję? Skoro nie ma owulacji to dlaczego nie chce Cię skierować na badania? 🧐 Ale chyba w zeszłym miesiącu miałaś owu nie? Jak to jest?

Starania od 09.2020

🔥2024🔥ivf start!
    04.2024 FET 4bb
    7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
    9dpt beta 122 🙏
    11dpt 321 ❣️
    15dpt pecherzyk w macicy 🍀
    29dpt jest 💗🥹

preg.png
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ