Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa już po telekondultacje z moim doktorem 🙈 ogarnęłam to technicznie . Staramy się jeszcze pół roku naturalnie jak się nie uda to będziemy próbować inseminacji.
Od przyszłego cyklu 2x 1 cło chociaż liczę że nie będzie to potrzebne i teraz się uda ☺️ -
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego dziewczyny ❤⚘ Spełnienia marzeń! Dla staraczek szybkich ⏸ a dla zaciążonych nudnej ciąży i bezproblemowego rozwiązania 😊
P.S. Słyszałam dzisiaj w radiu coś co mi się spodobało: " Dzisiaj dla kobiet dieta nie obowiązuje"🤭Pum, midzia, Selena, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wszystkiego najwspanialszego dla was! ❤️🌼🌺🌸🌻🏵️
Mi udalo sie dzisiaj zaklepac wizyte na jutro akurat, także zobaczymy czy sa tam jakieś 🥚 ☺️Karooolcia :), Pum, midzia, Selena lubią tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Blanka1988 wrote:Zobacz na mój wykres. Ja mierzylam temperaturę tylko do 6dpo, ale zauważ jak mi wolno rosła temp. chyba to mój pierwszy cykl z takim pooooooowolnym wzrostem i patrz jaki szczęśliwy.
Martyna ja przy braniu NAĆ w tym cyklu tez miałam dziwnie, bo testy owulacyjnych białe białe i nagle w ciągu 1,5 doby rozkręciły i PIK. Więc na spokojnie daj sobie czas. A poza tym może już jesteś po owu? Może akurat nie wyłapali Ci?
..... Biel jak na Antarktydzie.
Także czekam na 💃 zamawiam Nac i idę dalej!
Najlepszego laski!
🌸🌼🌸🍑🐧🥰🧠🥦🍍☀️
-
Ladinola wrote:Ja zakupy na nowy cykl zrobiłam, kupiłam sobie termometr ten co kiedyś miałam, tylko mąż mi na niego usiadł. 😂 Jakby co to bardzo go polecam! No i kilka testów na zaś bo w fajnej cenie.
Też go mam i polecam 😉 a dobre te pinki płytkowe są? Zawsze kupowałam te strumieniowe o czułości 10 i faktycznie ładnie kreseczka się wybarwiała nawet z popołudniowego moczu. Może sobie zamówię też 🤔 chociaż po ostatniej cb mam plan, że zrobię test dopiero jak mi się spóźni okres i jak tak się stanie to pójdę kupić test wtedy 😜 -
nick nieaktualnyOliwka91 wrote:Też go mam i polecam 😉 a dobre te pinki płytkowe są? Zawsze kupowałam te strumieniowe o czułości 10 i faktycznie ładnie kreseczka się wybarwiała nawet z popołudniowego moczu. Może sobie zamówię też 🤔 chociaż po ostatniej cb mam plan, że zrobię test dopiero jak mi się spóźni okres i jak tak się stanie to pójdę kupić test wtedy 😜
-
Ladinola wrote:Ja zakupy na nowy cykl zrobiłam, kupiłam sobie termometr ten co kiedyś miałam, tylko mąż mi na niego usiadł. 😂 Jakby co to bardzo go polecam! No i kilka testów na zaś bo w fajnej cenie.
Też używam tego termometru i jestem zadowolona, tylko trochę mnie denerwuje, że jest taki głośny 🙈Ladinola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySparky wrote:Też używam tego termometru i jestem zadowolona, tylko trochę mnie denerwuje, że jest taki głośny 🙈
Sparky, futuremama lubią tę wiadomość
-
Abrakadabra kciuki za dzisiejszą wizytę ✊✊ oby Było jakoes piękne 🥚 😊
Ja zaczynam wątpić czy miałam owu, ale trudno już teraz czekam na rozwoj sytuacji 🥰
Miłego dnia kochane 🥰abrakadabra lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Dzien dobry 😍
Ja dzis 7dc i kontrola po pierwszej @ po zabiegu 😁💪 jak będzie sie dobrze zapowiadać sytuacja na przeglądzie podwozia to moze uda sie na monitoring wcisnąć za tydzień 😁😁😁
Miłego dnia ❤️04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
U mnie nic ciekawego sie nie dzieje, pęcherzyka nie ma, dzisiaj 13 dc i cisza. Gin nie wie o co chodzi, chce na badania, twierdzi że mi nie trzeba. Moj ma zbadać nasienie i dalej chce nas wysłać do kliniki planowania rodziny. Najpierw proponuję mi antykoncepcje, ale ja nie chcę. Nie wiem czy to mi pomoze. Czy cokolwiek pomoże bo juz jestem zmęczona tym ciągłym czekaniem i stresowaniem sie czy cos jest czy nie. Innej stymulacji nie chce bo twierdzi ze nie ma potrzeby bym tyle leków brała.. Chyba nigdy nam sie nie uda. Załamka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 11:05
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Ja dzisiaj mam wizytę u ginekologa na NFZ. Mam nadzieję, że zrobi mi USG i w końcu zobaczę po raz pierwszy mój cud! Oczywiście trochę się stresuje. Taaaa trochę.... co za ściema. Bardzo się stresuje czy serce bije i czy jest tak jak powinno. Musze opatentować sposób na odstresowanie w ciąży, przy staraniach się udało, a teraz szukam nowej metody.
Mam ciągnącą się infekcje już od miesiąca. Narazie nic nie działa. Wczoraj zrobiłam posiew i biocenozę, mam nadzieje, że w końcu coś będzie wiadomo. W pierwszej ciąży miałam to samo. Pierwszy trymestr i infekcja za infekcją, chyba taki mój urok 😔Alutka128, Magda_Lena, midzia lubią tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:U mnie nic ciekawego sie nie dzieje, pęcherzyka nie ma, dzisiaj 13 dc i cisza. Gin nie wie o co chodzi, chce na badania, twierdzi że mi nie trzeba. Moj ma zbadać nasienie i dalej chce nas wysłać do kliniki planowania rodziny. Najpierw proponuję mi antykoncepcje, ale ja nie chcę. Nie wiem czy to mi pomoze. Czy cokolwiek pomoże bo juz jestem zmęczona tym ciągłym czekaniem i stresowaniem sie czy cos jest czy nie. Innej stymulacji nie chce bo twierdzi ze nie ma potrzeby bym tyle leków brała.. Chyba nigdy nam sie nie uda. Załamka.
Nie rozumiem, dlaczego chce Ci dać antykoncepcję? Skoro nie ma owulacji to dlaczego nie chce Cię skierować na badania? 🧐 Ale chyba w zeszłym miesiącu miałaś owu nie? Jak to jest?