Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 20:19
Pum lubi tę wiadomość
-
Ja mialam pik przy wartości 1.52, 2.92, 1.83
I u mnie raczej się sprawdza że jak w zeszłym cyklu wykąpałam pik o 21,to niemal idealnie 24h później ból kłujący jajnika, jak dla mnie charakterystyczny na owu -
Martyna33 wrote:Ja się wkurzam na jajniki a nie NAC, bo opieprzają się zamiast pracować 🤣
U Ciebie tez późno się pojawiła owu? Kiedy test?
Może jutro, może wytrzymam do pojutrza kiedy byłoby „12dpo”
Nie czuje NIC, ani przedokresowego ani ciążowego.futuremama lubi tę wiadomość
-
mgielka wrote:Może jutro, może wytrzymam do pojutrza kiedy byłoby „12dpo”
Nie czuje NIC, ani przedokresowego ani ciążowego.
A bierzesz Nac cały cykl? W jakiej dawce?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Otter wrote:Zerknęłam na Twój wykres i też myślę że jestes ok. 10dpo 😁 i że owu była 🤞
Aaa i jesteś prawdzią Boginią seksów ❤️ w tydzień masz tyle ❤️ ile ja w miesiącu 😂
Kochana to ja na cały miesiąc mam ponad 20 razy 😂😂😂
Chyba jestem niewyżyta 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 20:11
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Eh, ja już po imprezce i nie powiem, trochę mam w czubie 😅 rzadko pije alko i to czuć, bo szybko łapie 😁 miłego wieczoru dziewczęta 😉
-
Otter wrote:Zerknęłam na Twój wykres i też myślę że jestes ok. 10dpo 😁 i że owu była 🤞
Aaa i jesteś prawdzią Boginią seksów ❤️ w tydzień masz tyle ❤️ ile ja w miesiącu 😂
M mnie zawsze skusi
Mi by wystarczyło 3-4 razy w tyg tak na dłuższa metę, myślałam ze jak zamieszkamy razem i po dziecku to najwyżej co 2gi dzień będzie.. ale NIE ciagle za mną lata 😂
Wyznaje zasadę ze póki się da to trzeba korzystać i ze stary już to zaraz mu przestanie.. jakoś nie przestaje
-
Martyna33 wrote:A bierzesz Nac cały cykl? W jakiej dawce?
trudno mi przypisać przyspieszenie/opóźnienie NAC, skoro był biochem.
Zanim dohtor dal estrogen, to delikatnie, trochę nac, Dong, mięta, siemię lniane, Estrovita w pierwszej fazie-a potem Mg, b6, pokrzywa, krwawnik miałam wrażenie podregulowalam swoj cykl do takiego bardziej „zwartego”Martyna33 lubi tę wiadomość
-
mgielka wrote:W przepisowym czasie 1800 (600x3) a skoro się kończyło to pojechałam do teraz..
trudno mi przypisać przyspieszenie/opóźnienie NAC, skoro był biochem.
Zanim dohtor dal estrogen, to delikatnie, trochę nac, Dong, mięta, siemię lniane, Estrovita w pierwszej fazie-a potem Mg, b6, pokrzywa, krwawnik miałam wrażenie podregulowalam swoj cykl do takiego bardziej „zwartego”
W sensie 1800 dziennie bierzesz od początku cyklu aż do teraz ?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
mgielka wrote:Same here.
Ale miałam wkurw czekając na owu.
Wciąż nie wiem czy się odbyła, mimo, ze temp wysoko to rosła powoooli.
Teraz ok 10 dpo-jeśli w ogóle .
Nie wkurzaj się na nac 🧐 coś tam robi i wspiera na pewno!
Zobacz na mój wykres. Ja mierzylam temperaturę tylko do 6dpo, ale zauważ jak mi wolno rosła temp. chyba to mój pierwszy cykl z takim pooooooowolnym wzrostem i patrz jaki szczęśliwy.
Martyna ja przy braniu NAĆ w tym cyklu tez miałam dziwnie, bo testy owulacyjnych białe białe i nagle w ciągu 1,5 doby rozkręciły i PIK. Więc na spokojnie daj sobie czas. A poza tym może już jesteś po owu? Może akurat nie wyłapali Ci?mgielka, Achna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy ten mój temperaturowy naleśnik ma jeszcze szansę się zmienić??? Chyba nie bylo Owu 😔😔 Ovu mi pokazuje że w ten 11dc co mialam usg, babka na iść powiedziała najpierw że chyba jest po owu bo trochę płynu w zatoce jest A za chwilę ze nie jednak nie było bo na lewym jajniku nie ma nic A na prawym rośnie pecherzyk .. w sobotę rano zastrzyk Ovitrelle A dzis poniedziałek i co żadnego skoku 🤷♀️🤷♀️😫
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 06:54
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
nick nieaktualnyMama8latka wrote:Dziewczyny czy ten mój temperaturowy naleśnik ma jeszcze szansę się zmienić??? Chyba nie bylo Owu 😔😔 Ovu mi pokazuje że w ten 11dc co mialam usg, babka na iść powiedziała najpierw że chyba jest po owu bo trochę płynu w zatoce jest A za chwilę ze nie jednak nie było bo na lewym jajniku nie ma nic A na prawym rośnie pecherzyk .. w piątek rano zastrzyk Ovitrelle A dzis poniedziałek i co żadnego skoku 🤷♀️🤷♀️😫
-
Anka no już się poprawilam 😊
W sobotę rano zastrzyk A dzis poniedziałek i co cisza... 😔👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2022, 22:42
Magdaalena91, Sparky, Achna, futuremama, Selena, Atena37, Pomarańcza, Magda_Lena, Limonka26, abrakadabra, Mama8latka, Nynka, Karooolcia :), Olenkaqx, Pum, snw, Manioka, mgielka, midzia lubią tę wiadomość