Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:W ciążę udalo mi sie zajść, ale nie udalo mi sie jej utrzymać. Raz na pewno, a drugi raz właśnie nie jestem pewna czy to była ciąża czy nie bo zrobiłam raptem dwa testy i nic wiecej.
U nas tez jak nie zaskoczy i będą normalne owulki to na pewno zrobimy to badanie.
Anka- staramy się juz rok w sumie, mozna odjąć z 3 miesiące bo był za granicą ale wtedy po biochemie i tak nie mialam owuabrakadabra lubi tę wiadomość
-
anka wrote:To życzę ci żeby się w końcu udało do roku zdrowa para zachodzi w ciążę ale skoro mówisz że u cb problem z owulacjami to może stymulacja ale bez badania nasienia to też bez sensu tak naprawdę.
Najpierw chciałam właśnie zrobić te badania, zobaczyć czy gdzieś u mnie indziej jeszcze nie ma problemu. A potem zdecydujemy sie na badanie. Ona ogólnie od razu chce nas wysłać do kliniki, a tak naprawdę nie mam większości badań, żeby można było coś wywnioskować z tego dlaczego co i jak.19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 20:23
-
abrakadabra wrote:W ciążę udalo mi sie zajść, ale nie udalo mi sie jej utrzymać. Raz na pewno, a drugi raz właśnie nie jestem pewna czy to była ciąża czy nie bo zrobiłam raptem dwa testy i nic wiecej.
U nas tez jak nie zaskoczy i będą normalne owulki to na pewno zrobimy to badanie.
Anka- staramy się juz rok w sumie, mozna odjąć z 3 miesiące bo był za granicą ale wtedy po biochemie i tak nie mialam owu
Przyczyną ciąży biochemicznej może być wadliwa komórka lub wadliwy plemnik wiec wiesz
Napewno zaplanuj sobie Że jak się kilka msc jeszcze nie uda to zróbcie to nasienie
Ty miałaś biochem jak brałaś Nac prawda?
Ja teraz biorę Nac i jakaś nadzieja jest...25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Najpierw chciałam właśnie zrobić te badania, zobaczyć czy gdzieś u mnie indziej jeszcze nie ma problemu. A potem zdecydujemy sie na badanie. Ona ogólnie od razu chce nas wysłać do kliniki, a tak naprawdę nie mam większości badań, żeby można było coś wywnioskować z tego dlaczego co i jak.
-
Zdałam sobie sprawę ze po obecnym cyklu minie u nas już rok starań 😐😐😐🤯🤯🤯 Czyli prawdopodobieństwo zajścia w ciąże dramatycznie zmaleje 😐25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Przyczyną ciąży biochemicznej może być wadliwa komórka lub wadliwy plemnik wiec wiesz
Napewno zaplanuj sobie Że jak się kilka msc jeszcze nie uda to zróbcie to nasienie
Ty miałaś biochem jak brałaś Nac prawda?
Ja teraz biorę Nac i jakaś nadzieja jest...
Nie ja nie bralam nac, we wrześniu w tamtym roku brałam inofem czy cos takiego. Takie brazowe? Kapsułki.. ale to tez mio inozytol chyba więc praktycznie to samo. A co do badania to tak, predzej czy pozniej go zrobimy na pewno. Ale na razie odkad sie staramy to miałam potwierdzone tylko 3 owulki w sumie. Zanim zaczęłam wizyty u gin to wcześniej nie sprawdzałam nawet tego czy są, bylam święcie przekonana, że zajde od razu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Martyna33 wrote:Zdałam sobie sprawę ze po obecnym cyklu minie u nas już rok starań 😐😐😐🤯🤯🤯 Czyli prawdopodobieństwo zajścia w ciąże dramatycznie zmaleje 😐
Moja szwagierka tez rok sie starała, pamietam jak mi płakała, że nie moze zajść. A my wtedy akurat sie zaczęliśmy tez starać no i ona miesiąc później w ciąży juz była, minął jej dokładnie rowny rok..19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Teraz mogę Wam wirusy zostawiać😁 Oczywiście dalej wszystko się może zdarzyć ale mały człowiek ma obecnie 7mm, bijące serduszko i mam nadzieję już z nami zostanie❤
Achna, Martyna33, Otter, Mama8latka, Naya, Ladinola, Ester, Manioka, Magda_Lena, Limonka26, Nynka, abrakadabra, Oliwka91, .A., wariancja, Sparky, Monika7, Junjul, Olenkaqx, snw, midzia, Blanka1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
futuremama gratuluję szczęścia z serduszkiem❤🥰 Kciuki za piękne już 8 miesięcy 🥰
futuremama lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:Zdałam sobie sprawę ze po obecnym cyklu minie u nas już rok starań 😐😐😐🤯🤯🤯 Czyli prawdopodobieństwo zajścia w ciąże dramatycznie zmaleje 😐
Poza tym to tylko statystyka, a statystyczny człowiek nie istnieje. Wam się udało zajść w ciążę i choć nie skończyła się szczęśliwie to się udało. Więc na pewno uda się znowu. Trzymam kciuki żebyś za tydzień zobaczyła dwie kreseczki 😊 -
futuremama wrote:Po obecnym cyklu... a teraz wszystko się jeszcze może wydarzyć❤
Poza tym to tylko statystyka, a statystyczny człowiek nie istnieje. Wam się udało zajść w ciążę i choć nie skończyła się szczęśliwie to się udało. Więc na pewno uda się znowu. Trzymam kciuki żebyś za tydzień zobaczyła dwie kreseczki 😊
Gratuluje 7mm bobasa❤️❤️❤️
Proszę na mnie kichnąć! Ostatnio pomogło jak ciężarna kichnęła 😂
I proszę nam tu częściej pisać ☺️futuremama lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka A dodalas jakieś znaczki w opisie suwaczka??? Bo mi też się tak robiło jak chciałam wstawić 🍀 ... usunelam i udało się👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
futuremama wrote:Teraz mogę Wam wirusy zostawiać😁 Oczywiście dalej wszystko się może zdarzyć ale mały człowiek ma obecnie 7mm, bijące serduszko i mam nadzieję już z nami zostanie❤
Pięknie ❤️ Gratulacje! ❤️futuremama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny