Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Teraz mogę Wam wirusy zostawiać😁 Oczywiście dalej wszystko się może zdarzyć ale mały człowiek ma obecnie 7mm, bijące serduszko i mam nadzieję już z nami zostanie❤
Pięknie, rośnijcie zdrowo. Kiedy mozemy sie natrzeć zebys mnie zarazila.
Choć ja idealnie pierwszy ból okresowy zaliczylam 7 dni przed, troszke emocje ostudzilofuturemama lubi tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:Gratuluje 7mm bobasa❤️❤️❤️
Proszę na mnie kichnąć! Ostatnio pomogło jak ciężarna kichnęła 😂
I proszę nam tu częściej pisać ☺️
Kicham na Was wszystkie🤣🤣🤣
Ja się dalej beznadziejnie czuję. Podczytuję Was udzielanie się już mi gorzej wychodzi. Co nie zmienia faktu że czekam z Wami na kreseczki❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 13:14
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Pięknie, rośnijcie zdrowo. Kiedy mozemy sie natrzeć zebys mnie zarazila.
Choć ja idealnie pierwszy ból okresowy zaliczylam 7 dni przed, troszke emocje ostudziloMagda_Lena lubi tę wiadomość
-
Moja gin to naprawdę idiotka, inaczej sie nie da.
Dostałam skierowanie na estradiol, proga i prolaktyne.. na co mam powtarzać ciągle te same badania? Mowie do niej o fsh a ona do mnie, że skoro to będzie niskie to drugie będzie na pewno wysokie wiec nie ma sensu dwóch badać.
Kazała mi je dzisiaj od razu zrobić.. gdzie sens i logika. Prolaktyna wiadomo bez seksu dzień wcześniej, wiec odpada. Prog 7 dpo odpada bo nie wiadomo czy owu byla, na usg było widać trochę płynu w zatoce Douglasa. Ja nie wiem juz, chyba naprawde pozostaje mi liczyć na cud.
Czekam na 3 dc i zrobię te badania na własną rękę bo sie ku*wa nigdy nie doczekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 14:00
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ból okresowy może i przed @ być i na ciążę. Gdzie pozytwne myślenie uciekło ja się pytam? 😁
futuremama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Moja gin to naprawdę idiotka, inaczej sie nie da.
Dostałam skierowanie na estradiol, proga i prolaktyne.. na co mam powtarzać ciągle te same badania? Mowie do niej o fsh a ona do mnie, że skoro to będzie niskie to drugie będzie na pewno wysokie wiec nie ma sensu dwóch badać.
Kazała mi je dzisiaj od razu zrobić.. gdzie sens i logika. Prolaktyna wiadomo bez seksu dzień wcześniej, wiec odpada. Prog 7 dpo odpada bo nie wiadomo czy owu byla, na usg było widać trochę płynu w zatoce Douglasa. Ja nie wiem juz, chyba naprawde pozostaje mi liczyć na cud.
Czekam na 3 dc i zrobię te badania na własną rękę bo sie ku*wa nigdy nie doczekam. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 20:23
-
futuremama wrote:Teraz mogę Wam wirusy zostawiać😁 Oczywiście dalej wszystko się może zdarzyć ale mały człowiek ma obecnie 7mm, bijące serduszko i mam nadzieję już z nami zostanie❤
Cudownie!!! Ogromnie się cieszę!
Ja miałam dostać wczoraj okres. Nie dostałam. Zrobiłam test i dostrzegłam cień cienia. Zgłupiałam! Czyżby przez ciążę biochemiczną przesunęła mi się owulacja aż o kilka dni i jednak jestem w ciąży?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 15:11
Magda_Lena, futuremama lubią tę wiadomość
06.2017 - synuś ♥️
Starania o drugie Maleństwo od 12.2019
01.2020 - poronienie zatrzymane
02.2021- ciąża biochemiczna
03.2021 - ciąża biochemiczna
16.12.21 - ⏸
20.12.21 beta: 1546
22.12.21 beta: 4090❗️ 🙏🏻🤞🏻
13.01.22 - mamy serduszko ♥️ ‼️
10.02.22- wyniki badań genetycznych: wszystkie geny prawidłowe
Chłopiec 💙
Diagnostyka od 03.2021:
Podstawowe badani krwi: 👍
ANA 👍
anty-DsDNA 👍
Przeciwciała p/beta-2-glikoproteinie IgM i IgG👍
Przeciwciała przeciw kardiolipinie IgM i IgG 👍
Kariotyp 👍
Sono hsg i hsg- Jajowody drożne 👍
Mała endometrioza - niewielkie cysty na obu jajnikach❌
Mutacja MTHFR - heterozygota❌
-
Limonka26 wrote:
Bardzo ładne LH i FSH i generalnie na moje oko te inne wyniki tez 👌👌👌25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
.A. wrote:Cudownie!!! Ogromnie się cieszę!
Ja miałam dostać wczoraj okres. Nie dostałam. Zrobiłam test i dostrzegłam cień cienia. Zgłupiałam! Czyżby przez ciążę biochemiczną przesunęła mi się owulacja aż o kilka dni i jednak jestem w ciąży?!
Dawaj tego cienia cieniafuturemama lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 20:23
-
Wrócę do domu to zrobię zdjęcie dziewczyny, a najlepiej jeszcze ze 3 testy, żeby mieć pewność, że nic mi się nie przedstawiło 😀
Jutro mam akurat roczną wizytę u ginekologa, więc myślę, że zrobią mi betę, aczkolwiek po tej biochem to się zastanawiam czy jest sens robienia betyMiasa, futuremama, Limonka26 lubią tę wiadomość
06.2017 - synuś ♥️
Starania o drugie Maleństwo od 12.2019
01.2020 - poronienie zatrzymane
02.2021- ciąża biochemiczna
03.2021 - ciąża biochemiczna
16.12.21 - ⏸
20.12.21 beta: 1546
22.12.21 beta: 4090❗️ 🙏🏻🤞🏻
13.01.22 - mamy serduszko ♥️ ‼️
10.02.22- wyniki badań genetycznych: wszystkie geny prawidłowe
Chłopiec 💙
Diagnostyka od 03.2021:
Podstawowe badani krwi: 👍
ANA 👍
anty-DsDNA 👍
Przeciwciała p/beta-2-glikoproteinie IgM i IgG👍
Przeciwciała przeciw kardiolipinie IgM i IgG 👍
Kariotyp 👍
Sono hsg i hsg- Jajowody drożne 👍
Mała endometrioza - niewielkie cysty na obu jajnikach❌
Mutacja MTHFR - heterozygota❌
-
Nynka wrote:Ahh co zrobisz z ciązowymi wahaniami nastroju🙈😂 ja juz odczuwambta ciaze mimo, ze organizm tego jeszcze nie wie😁🤰🤰🤰
Ja teraz taki kozak a wczoraj sama trzęsłam portkami. Niby głowa cały czas powtarzała że co ma być to będzie, że tylko spokój bo i tak nic nie zmienię a ciało i tak reagowało jak chciało. A jak wyszłam to tylko myślałam żeby się nie poryczeć zanim do domu wrócę🤣.A. lubi tę wiadomość
-
.A. wrote:Wrócę do domu to zrobię zdjęcie dziewczyny, a najlepiej jeszcze ze 3 testy, żeby mieć pewność, że nic mi się nie przedstawiło 😀
Jutro mam akurat roczną wizytę u ginekologa, więc myślę, że zrobią mi betę, aczkolwiek po tej biochem to się zastanawiam czy jest sens robienia bety