Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A to faktycznie niski... Luteina powinna wyjść w badaniu
-
nick nieaktualny
-
Ale tempka odbiła znowu trochę do góry, może jeszcze jest nadzieja? 🤞
-
nick nieaktualny
-
Anka myślę że z progiem 7,9 jest szansa na ciążę, możliwe, że wyłapałaś najmniejsza wartość. Wiadomo, lepiej jakby był wyżej ale masz potwierdzona owulację na monitoringu więc właściwie szanse są zawsze ✊
u mnie dziś 6dpo i na razie nic się nie dzieje, oczywiście nasłuchiwałam jakiś oznak zagnieżdżania 🙈 ale brzuch nie boli, piersi bolały tylko 2 dni po owu, szyjka nisko i trochę otwarta - to akurat trochę nietypowe 🤷 za to od dwóch dni mnie rozkłada przeziębienie
Juliet jak maluszek? 😍
Martyna co u Ciebie? Nic nie opowiadasz tu ostatnio o sobie 😊 wybraliście już imię?Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
15dpt pecherzyk w macicy 🍀
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
nick nieaktualnyOliwka91 wrote:Anka myślę że z progiem 7,9 jest szansa na ciążę, możliwe, że wyłapałaś najmniejsza wartość. Wiadomo, lepiej jakby był wyżej ale masz potwierdzona owulację na monitoringu więc właściwie szanse są zawsze ✊
u mnie dziś 6dpo i na razie nic się nie dzieje, oczywiście nasłuchiwałam jakiś oznak zagnieżdżania 🙈 ale brzuch nie boli, piersi bolały tylko 2 dni po owu, szyjka nisko i trochę otwarta - to akurat trochę nietypowe 🤷 za to od dwóch dni mnie rozkłada przeziębienie
Juliet jak maluszek? 😍
Martyna co u Ciebie? Nic nie opowiadasz tu ostatnio o sobie 😊 wybraliście już imię?
wiem ze niektorzy uwazają ze nie ma czegos takiego jak slaba czy dobra owulacja ja uwazam ze cos w tym jest .
szanse są zawsze nasza abrakadabra nie miala podobno owulacji a teraz jest w ciąży to dla mnie najlepszy przyklad że cuda sie zdarzająOliwka91 lubi tę wiadomość
-
Anka ja ze stymulacja mialam proga na wysokości 4 po odbytej owu gdzie nawet potwierdzone to bylo na monicie wiec sa slabe owulację jak najbardziej. A z takim progiem jak Ty jeszcze wszystko jest mozliwe, ciąże tez sie zdarzały także nic nie jest jeszcze stracone
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Anka ja ze stymulacja mialam proga na wysokości 4 po odbytej owu gdzie nawet potwierdzone to bylo na monicie wiec sa slabe owulację jak najbardziej. A z takim progiem jak Ty jeszcze wszystko jest mozliwe, ciąże tez sie zdarzały także nic nie jest jeszcze stracone
zresztą przy stymulacji moj prog byl okej bez stymulacji slaby wiec chyba potwierdzą teorie że są slabe owulacje. ja moge miec slabe owulacje wlasnie przez wysoką insuline.
pewnie że tak wszystko jest możliwe -
Anka, ja też myślę, że jeszcze nic straconego. Btw. ja już nie ogarniam tych lekarzy i ich podejścia do proga. Ten mój nowy stwierdził, że jak miałam po stymulacji proga 6.7 to przecież to jest dobry progesteron świadczący o tym, że owulacja się odbyła. Więc ja już nie wiem nic 😛 Jedni lekarze dają dodatkowego przy progu 20, inni mówią ze 7 to dobry 🤷🏼♀️
A u mnie diagnostyka bije chyba jakieś rekordy… wczoraj o 8 pobrali mi krew właśnie na progesteron i do teraz nie mam wyniku… 🙄 Wczoraj do wieczora nie otwierałam, bo już się bałam, że znowu wyjdzie mi jakiś kijowy, ale już się oswoiłam z tą myślą i mógłby już być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2021, 09:45
44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ I IVF: FET ❄️4BB✖️
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
• FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
🍀Nasze słoneczko jest już z nami ☀️🧑🧑🧒 -
nick nieaktualnyLimonka26 wrote:Anka, ja też myślę, że jeszcze nic straconego. Btw. ja już nie ogarniam tych lekarzy i ich podejścia do proga. Ten mój nowy stwierdził, że jak miałam po stymulacji proga 6.7 to przecież to jest dobry progesteron świadczący o tym, że owulacja się odbyła. Więc ja już nie wiem nic 😛 Jedni lekarze dają dodatkowego przy progu 20, inni mówią ze 7 to dobry 🤷🏼♀️
A u mnie diagnostyka bije chyba jakieś rekordy… wczoraj o 8 pobrali mi krew właśnie na progesteron i do teraz nie mam wyniku… 🙄 Wczoraj do wieczora nie otwierałam, bo już się bałam, że znowu wyjdzie mi jakiś kijowy, ale już się oswoiłam z tą myślą i mógłby już być.
o boże.. a może wystawiają twoja cierpliwość na probe bo tak naprawde progesteron jest piękny ? -
Limonka matko tyle czasu 🤯 pomyśl sobie co by było jakby to była beta 😅
Ja też planuje skoczyć na progesteron w poniedziałek i to będzie 8dpo, bo 7 wypada jutro w niedzielę. Też do diagnostyki 🙈Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
15dpt pecherzyk w macicy 🍀
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
Kiedyś robiłam w zupełnie innym mieście i tam wynik był do godziny 14-15, a tu robiłam drugi raz i wtedy miałam na drugi dzień rano. Teraz obawiam się, że będzie w poniedziałek 🤯 Jak będę robić betę to nie wiem gdzie pojadę, ale na pewno nie do tego punktu 😂44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ I IVF: FET ❄️4BB✖️
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
• FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
🍀Nasze słoneczko jest już z nami ☀️🧑🧑🧒 -
Limonka dalej nie ma wynikow? Ja nie wiem co wy macie za laby, że albo na wyniki czeka sie caly dzień albo i kilka 🤔 Ja jak zawsze robie to mam po kilku godzinach juz
Anka jesli w tym cyklu Ci nie wyjdzie, chociaż ciagle trzymam dalej kciuki żeby jednak się udało. A jeśli lekarz zgodzi sie na stymulacje przed iui to chetnie podeślę Ci letrozol bo mi chyba sie juz nie przydaA zostało mi jeszcze 20 szt.
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Limonka dalej nie ma wynikow? Ja nie wiem co wy macie za laby, że albo na wyniki czeka sie caly dzień albo i kilka 🤔 Ja jak zawsze robie to mam po kilku godzinach juz
Anka jesli w tym cyklu Ci nie wyjdzie, chociaż ciagle trzymam dalej kciuki żeby jednak się udało. A jeśli lekarz zgodzi sie na stymulacje przed iui to chetnie podeślę Ci letrozol bo mi chyba sie juz nie przydaA zostało mi jeszcze 20 szt.
abrakadabra lubi tę wiadomość