Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:Oliwka ja stale obserwuje twoj wykres i czekam na Twoje II kreski 😍 bo nie ma innej opcji 🍀
Dzięki 😘 ale wiesz co wiele razy miałam już ładne wykresy i nic z nich nie wynikało 😔 a poza tym czuje się już przedokresowo -
Pomarańcza 😥 przytulam mocno! Wasza córeczka wróci do was na pewno juz niedługo! 🥰
Monika co do plci u mnie to już przestałam sie na tym skupiać, wkurza mnie jedynie, że raz mi ktoś mowi, że chłopak a raz ze dziewczynka.. Nikt sie nie potrafi zdecydowac. Wszystkie ciuszki itd zostawiłam uniwersalne, chociaż ostatnio dorwalam coś na dziewczynkę bo była okazja ale jak coś to zawsze sprzedać mogę dalej. Chciałabym już mówić, przyzwyczajać się do jakiegoś imienia w końcu a nie cały czas bezosobowo.. Mam nadzieje, że ten lekarz w środę chociaż coś wiecej powie.
Czekam z niecierpliwością na twoja betę ✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 10:23
Pomarańcza lubi tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
nick nieaktualny
-
Oliwka91 wrote:Dzięki 😘 ale wiesz co wiele razy miałam już ładne wykresy i nic z nich nie wynikało 😔 a poza tym czuje się już przedokresowo
Nie to, że coś ale ciąża przychodzi w cyklu w ktorym czujemy sie przedokresowo. Ja nie miałam żadnych objawow ciążowych, poza tym kilka z nas tutaj również więc sama wiesz jak to wyglada 😋19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
anka wrote:Oliwka ja stale obserwuje twoj wykres i czekam na Twoje II kreski 😍 bo nie ma innej opcji 🍀
Oliwka i ja tak samo obserwuję i czekam! 🥰 -
Oliwka nie żebym nakręcała, ale pamiętasz jak pisałam że mam mega skurcze macicy, jakby mi ktoś wyrywał z macicy kawałki mięsa? Sory za porównanie. Ale takie miałam bóle w noc poprzedzającą dwie kreski. I nie bolały mnie piersi, nie były bardziej tkliwe, czułam się dokładnie tak samo jak w każdym innym cyklu
-
Dzięki dziewczyny to trochę przywraca wiarę 😘😘 mnie w tym cyklu w ogóle nie boli prawie brzuch ani piersi i dlatego też myślę, że nic z tego, bo jednak bym coś czuła 🙈 ale pms pełną parą, już dziś zrobiłam awanturę mężowi z rana, bo mi dokuczał dla żartu 🙈
Monika a ty wiesz o której wyniki? -
Oliwka, nie nakręcam, ale ja nie miałam żadnych objawów, bolał mnie brzuch jak na okres (jedyna różnica to taka, że na okres jak mnie boli to stałe, a w udanym cyklu miałam falami boli/nie boli). Także nic straconego póki okresu nie ma 😉
Mam kilka wyników z laboratorium, ocenicie?
Homocysteina 6,0 umol/l (4,9-15,0)
AMH 2,23 ng/ml (0,9-9,5)
Androstendion 1,09 ng/ml (0,3-3,5)
DHEA-S 77,8 ug/do (35-430)
Prolaktyna 366 mU/l (108,8-557,1)
Estradiol 149 pmol/l (dla f.folikularnej 77,1-921,2)
FSH 5,97 IU/l (f.f. 3.03-8.08)
LH 3,09 U/l (f.f. 1,8-11,78)
Testosteron 0,85 nmol/l (0,38-1,97)
Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
Otter a skąd wiedziałaś co robić? To zlecił Ci lekarz czy sama stworzyłaś taka listę? Właśnie dla mnie to brzmi jak czarna magia i boje się ruszać 🙈 chociaż mam Ana podniesione więc może i coś być w immunologii
-
nick nieaktualny
-
Domistr wrote:Pomarańcza miło, że pytasz dziękuję 😉 jestem z Wami cały czas, czytam na bieżąco ale jakoś brak mocy na wtrącanie się w rozmowy i nie chce Was przynudzać ☺ zazdroszczę ciąż bezobjawowych hehe, u mnie mega n ciśnienie daje w kość. Dzis 90/53 najchętniej bym spala No i okropny bol glowy, na szczęście od 3 dni nie wymiotuję wiec oby tak pozostało 😄 we wtorek mam wizytę w końcu, bo ostatnia była 11 stycznia, dzis byłam na badaniach, co do moczu to mi poprzednio wyszedl właśnie jakiś zły wynik i lekarz zalecił mi brac prouro - dzis wyniki moczu idealne 😉 ale leukocyty w morfologi 11 tys gdzie norma do 10 tys i to mnie martwi, chociaż wyczytałam że w ciąży mogą być lekko podwyższone 🤔
Leukocyty w ciąży to norma do 15 tys.
Jeśli będziesz mieć bardzo wysokie to pisz to powiem jakie badania zrobić.W dwóch ciążach miałam leukocytozę i wiem jakie zrobić.Moje leukocyty rokord to 25,6tys.
Na początek zbadaj zęby bo to jest częsta przyczy,choć tobie do zbyt wysokich leukocytów jeszcze daleko. -
Otter
Hej 🤗
Widzę że masz plan działania i jesteś gotowa do boju 😉😚.
Zaczęłaś już starania na accofilu?
Pomarańcze
Na moje oko wyniki ładne 😊nie znam się na DHEA ale chyba Martyna to dobrze ogarnia 😉Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Beta 27,6 🤭 W poniedziałek sprawdzam przyrost. Trzymajcie proszę nadal za mnie kciuki ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 16:34
abrakadabra, anka, Olenkaqx, Oliwka91, Pomarańcza, Ewelina26, Otter, .A., Juliet, Niebieska Gwiazda, Sparky, Limonka26, NataliaGie, Magdalena 94, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny