Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwka przykro mi z powodu bieli 🤗
Abrakadabra moje obydwa kciuki masz zapewnioneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 11:49
-
Dzięki dziewczyny, Otter kochana jesteś, to mnie uspokaja, że możesz pomóc, bo immuno mnie przeraża ❤️
Limonka tak, nie wiadomo gdzie ta ciąża była, chodzi mi po głowie dokładnie to co napisałaś i właśnie dlatego też trochę odwlekam to immuno, chociaż mam wskazania, bo mam dodatnie Ana. Ale chyba bez sensu też w tym samym czasi stymulować, robić drożność i wchodzić z zaleceniami od immunologa... Więc jeszcze chyba z 2/3 miesiące się wstrzymam i ruszę z dalszymi badaniami jak się nie udaOtter, Limonka26 lubią tę wiadomość
-
Oliwka przykro, że biało ale z drugiej strony jesteś jeszcze przed okresem wiec kto wie, może coś się jeszcze z tego wykluje
Co do Ana to podobno jest to zmiennie i to, że teraz masz dodatnie to nie oznacza, że przy kolejnym badaniu ono bedzie dalej dodatnie, a może być nawet w odpowiedniej normie wiec tez chyba nie ma co tego aż tak mocno brać pod uwagę. Jedynie jakby Ci ciągle wychodziło dodatnie to jasne, wtedy takWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 12:38
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
nick nieaktualnyJa mam trochę wodnisty i rozciagliwy No ale jest on też taki białawy ale tezmozliwe ze ta owulacja tak naprawdę sie przesunie. Cały czas biorę Wiesiołek i acc mimo ze powinno się pic podobno 5 dni zobaczymy jak to się potoczy ale moj optymist juz zmalal na ten cykl bo ja zawsze ten plodny sluz mualam teoche bialy i może to jest powód niepowodzeń i iui serio by pomogla a ja głupia wierze w cud 🤷♀️🤦♀️
-
Dzisiaj postanowiłam trochę popracować, skoro wczoraj przez brak skupienia mi nie szło 😜 także nadrabiam teraz.
Bardzo Wam dziękuję za trzymanie kciuków, dobre myśli i gratulacje ❤️❤️
Olenka, dziękuję za wskazówki i informacje ☺️ Za serem pleśniowym, sushi i jajkiem na miękko będę tęsknić 😉 Co do ćwiczeń, to chodzę już od jakiegoś czasu na jogę taką co ma wzmocnić kręgosłup i brzuch tam cały pracuje mocno. Ale instruktorka prowadzi też zajęcia dla kobiet w ciąży, to na pewno będzie mi w stanie powiedzieć którego ćwiczenia zrobić nie mogę.
Pobrałam sobie tę aplikację, o której pisałaś. Faktycznie te obrazy w 3D są woooow ☺️
Abrakadabra, będę mocno trzymać kciuki ✊🏻❤️
Oliwka, przykro mi, że test biały 😢 Ale w kolejnym cyklu już będziesz miała bardziej dopasowaną stymulację do Ciebie, to i działania w owulację będą mogły być 😉 a kiedy planujesz drożność robić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 18:46
-
Aaa właśnie właśnie, ćwiczenia na brzuch to raczej nie do końca, jeżeli faktycznie mocno obciążające są dla mięśni brzucha. Ale instruktorka powie co możesz zrobić trenerka do której chodzę na zajęcia przejmuje się moją ciąża bardziej niż ja
-
Juliet, przykro mi, że nie Wam się nie układa 🥺 Nie wiem nawet co mądrego mogłabym napisać, dziewczyny już chyba wszystko powiedziały. Najbliższe osoby ranią najmocniej kiedy nas zawodzą... Trzymam kciuki, oby wszystko się ułożyło jak najlepiej dla Ciebie i małego.
Oliwka, kurczę, czekałam na Twój test i mocno wierzyłam, że będą dwie kreseczki😢 Ale z drugiej strony, może tak jest bezpieczniej, kto wie co by wyszło z czterech pękniętych pęcherzyków 🙈 Masz dobry plan na następne cykle, oby immuno nie było potrzebne ❤️
Monika, gratuluję przyrostu bety! Warto było czekać na tą iui🥰
Abrakadabra, będę jutro trzymać kciuki 🤞🏻
Anka, nie martw się, owu czasami potrafi zaskoczyć 🙈 Najważniejsze to się nie poddawać💪🏻Monika7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Nas czeka teraz maraton staran mam nadzieje ze moj da rade tak co dwa dni 🤭😄 owulacja niewiadomo kiedy wiec próbować trzeba przez kolejne dni oby byla tylko szybciej niż w 28 dc jak ostatnio 😅
Oj te maratony bywają męczące 🤭 Ale warto próbować 😀anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka, u nas w tym cyklu seksy były trochę wymuszone, bo nam się wybitnie nie chciało 😂 A tu się okazało, że wstrzeliliśmy się idealnie 😍 Oby tylko wszystko było dobrze... Zaczynam już schizować przed walentynkową wizytą 😬 W ogóle ciąża to strasznie stresująca sprawa jak się okazuje🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 21:33
-
Sparky opowiadaj jak się czujesz! 😁 Jakieś objawy czy póki co Cię oszczędza?
Monika teraz zaczynam cykl z aromkiem, którego obstawimy na tip top i jak się nie uda to w następnym drożność. Czyli tak pod koniec marca. Podobno w cyklu przed drożnością czasem zaskakuje magicznie 🤭 -
Oliwka, póki co to głównie senność, ból piersi, częstsze sikanie 🤪 Jeśli chodzi o mdłości, to trochę mnie faktycznie muli i mam dość wybiórczy apetyt, ale nie było jeszcze żadnego pawia 🥴 Na razie jestem tak jakby trochę obok tego wszystkiego, boję się tak na 100% cieszyć, dopóki nie zobaczę na wizycie, że on/ona naprawdę tam jest 🙈 Mózg staraczki🤦🏼♀️
-
Sparky wrote:Oliwka, póki co to głównie senność, ból piersi, częstsze sikanie 🤪 Jeśli chodzi o mdłości, to trochę mnie faktycznie muli i mam dość wybiórczy apetyt, ale nie było jeszcze żadnego pawia 🥴 Na razie jestem tak jakby trochę obok tego wszystkiego, boję się tak na 100% cieszyć, dopóki nie zobaczę na wizycie, że on/ona naprawdę tam jest 🙈 Mózg staraczki🤦🏼♀️
Będzie wszystko dobrze, od samego początku wszystko wygląda pięknie 🤗Sparky lubi tę wiadomość
-
Oliwka, tego Ci bardzo życzę, żeby się w kolejnym cyklu udało i drożność już nie była potrzebna ☺️
Ciekawe ile będzie pęcherzyków u Ciebie na aromku. Prosimy o maks trzy piękne pecherzyki 🍀 -
Monika7 wrote:Oliwka, tego Ci bardzo życzę, żeby się w kolejnym cyklu udało i drożność już nie była potrzebna ☺️
Ciekawe ile będzie pęcherzyków u Ciebie na aromku. Prosimy o maks trzy piękne pecherzyki 🍀
Moniu.... jakże ogromnie się cieszę !!!!! Po cichutku gratuluję !!! kiedy masz wizytę? który masz tydzień? ja dziś obecnie 6tydz+5 kolejną wizytę man 16.02.[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
nick nieaktualnySparky wrote:Anka, u nas w tym cyklu seksy były trochę wymuszone, bo nam się wybitnie nie chciało 😂 A tu się okazało, że wstrzeliliśmy się idealnie 😍 Oby tylko wszystko było dobrze... Zaczynam już schizować przed walentynkową wizytą 😬 W ogóle ciąża to strasznie stresująca sprawa jak się okazuje🤪
Sparky lubi tę wiadomość