Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomarańcza, wszystkiego najlepszego! Bądź szczęśliwa ❤️
Mama8latka, ech przykro mi ☹️ Ale widać, że te zioła co pijesz to działają 💪🏻
Sparky, trzymam kciuki za wizytę ✊🏻🙂Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Mama8latka przykro mi 😢
Ja idę jutro na podgląd co się dzieje, czy jakiś pęcherzyk się pojawił ale do lekarki, do której chodziłam wcześniej. Mam wrażenie, że nic się nie dzieje a to mój 20dc dziś. Może biorę za małą dawkę metforminy? Ale z drugiej strony insulina ładnie mi spadła po niej 🤷 -
Trudno dziewczyny,taki mój los... 3 pęcherzyki,sexy w dzień owulacji i dupa... Nie wiem może to wina tego cienkiego endometrium.
Ale nie poddam się tak łatwo.
Będę dalej pić zioła, brać ta mieszankę co wzięłam właśnie w tym cyklu , umowie się na monit i zobaczymy 🤷👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka kurcze przykro mi, ale! Coś zaskoczylo, widać zioła zrobily robotę. Może to wina proga?
-
Olenkaqx wrote:Mama8latka kurcze przykro mi, ale! Coś zaskoczylo, widać zioła zrobily robotę. Może to wina proga?👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:Brałam Duphaston 3x1 ,ale ile wynosił próg 7dpo to pojęcia nie mam ... Może musiała bym zmienić na luteinę 🤔 nie wiem , podpytam na monicie.
A jakie mialas endo? Szkoda, myślałam że jednak cos sie wykluje z tego19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Sparky jak tam? 😉😉
Mama8latka, przykro mi, ale jednocześnie zobacz jaki krok milowy zrobiłaś!
Oliwka daj znać jutro po wizycie. Ja jutro też podglądam 🙂Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
Wybaczcie, po wizycie jeszcze były zakupy i dopiero niedawno wróciłam do domu☺️
U maluszka wszystko dobrze 🥰 2,43 cm, serduszko pięknie bije, ruszał już łapkami😍 Mam nawet fotkę 3D 😀
I tradycyjna:
To się naprawdę dzieje🙈
Otter, to ja chyba też już nieśmiało mogę zostać przeniesiona do ciężarówek 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2022, 19:47
abrakadabra, Limonka26, Pomarańcza, Otter, Olenkaqx, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
Sparky ❤️❤️ Uff, ale nas przetrzymałaś 😉
Wspaniale, cieszę się bardzo ☺️Sparky lubi tę wiadomość
-
Sparky wrote:Abrakadabra, te kopniaki to musi być niesamowite uczucie 😍
Szczerze? Na początku jest milutko, słodko i tak fajnie 🤭 a jak zaczynaja sie kopniaki w szyjkę to juz nie jest tak przyjemnie, jak boli Cię potem cale krocze 😂 Ostatnio dostałam takiego kopa w okolice żołądka aż mnie przytkało 😂19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
abrakadabra wrote:Szczerze? Na początku jest milutko, słodko i tak fajnie 🤭 a jak zaczynaja sie kopniaki w szyjkę to juz nie jest tak przyjemnie, jak boli Cię potem cale krocze 😂 Ostatnio dostałam takiego kopa w okolice żołądka aż mnie przytkało 😂
Ojej🙈🙈 -
Sparky, cudownie 🥰🥰 Piękne zdjęcia!
Sparky lubi tę wiadomość
-
Oliwka91 wrote:Sparky jakie śliczne zdjęcia 🥰😍 trochę już się zaczęłam martwić 🙈
Jejku, w tych emocjach nie pomyślałam, żeby Wam chociaż dwa słowa napisać po samej wizycie 🙈 Obiecuję poprawę następnym razem🙈 -
Przyznaje przytrzymałas nas w niepewności ale przepiękne fotki! 😍
Abrakadabra zazdroszczę tych ruchów mimo wszystko czekam z niecierpliwością na nie, na razie podczas lotu samolotem czułam w brzuchu jakby się kot mościł, rozciągał ale nie wiem czy to jest to pewnie jak młode zaznaczy wreszcie odczuwalnie swoją obecność to z całym impetem
Otter przy okazji zmian na pierwszej stronie możesz mi zmienić termin porodu? 30.07 dziękuję bardzo! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2022, 22:13