Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomarańcza, cudownie! Tak bardzo się cieszę 🤗❤️ A co do ciśnienia, mój lekarz na szczęście mierzy na sam koniec wizyty 😅 Wolę nie myśleć, jakie miałabym przed USG, zwłaszcza na początku ciąży 🙈😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2022, 19:11
Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza 🥺🥺🥺 całe popołudnie myślałam o Tobie i tak się cieszę, że wszystko jest dobrze ❤️ domyślam się jaki to stres... Ale teraz będzie idealnie 🥰 kiedy to wypadnie poród? 🤔
-
Ale się cieszę z dobrych wieści! 😍 😍 😍
-
Pomarańcza wrote:1, 2 lub 4 luty 😅 takie miałam podane daty w zależności od tego, kto badał i jak wyliczyła położna 😁
Super czas, akurat dziecię się urodzi i zaraz wiosna 💚🌷Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Pomarańcza super.
Jesteśmy w Gąskach,taka wieś między Kołobrzegiem a Koszalinem.
Pogoda dobra jest,dziś sporo nad morzem byliśmy.Siedzimy tu do 3lipca więc pogodę jeszcze lepszą złapiemy.Upałów nie lubię.W zeszłym roku byliśmy nad morzem w największe upały.
Jutro zmieniamy miejscówkę.W tej śmierdzi zwierzakami odkrycie ostatnie są pchły!!!Mam nadzieję,że nie zawleczemy tego do domu.W zeszłym roku było tu czysto brrr...nigdy więcej nie przyjadę do tej miejscówki. -
Niebieska Gwiazda, a mówiłaś właścicielowi o tym co zastalas? Kurcze, szkoda, że miejsce do którego przyjeżdżacie od lat tak się zepsuło... Ale dobrze że zmieniacie, pchły i smród to nic fajnego 😑
-
Mój pęcherzyk wziął się w garść i urósł. Ma 18 mm, endo 11. Jutro podchodzimy do IUI ☺️ Ovitrelle już zapodane, teraz zostaje tylko relaks 😉
Sparky, Pomarańcza, abrakadabra, anka, Olenkaqx, Oliwka91, Niebieska Gwiazda, Domistr, Limonka26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale wieści! Monika o której jutro jeszcze mocniej zacisnąć kciuki? 🤞🤞 To ja jeszcze wiruski zostawię 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Monika7 lubi tę wiadomość
-
Hehe łapię te wiruski! 😉
Mamy być w klinice na 9:30, także pewnie sama inseminacja będzie koło 12 🙂Olenkaqx, abrakadabra lubią tę wiadomość
-
Pomarańcza wrote:Niebieska Gwiazda, a mówiłaś właścicielowi o tym co zastalas? Kurcze, szkoda, że miejsce do którego przyjeżdżacie od lat tak się zepsuło... Ale dobrze że zmieniacie, pchły i smród to nic fajnego 😑
Miejscówka zmieniona.Jestem zadowolona.W poprzedniej za sześć dni zapłaciliśmy 200zł po kosztach.Jest ok.Pozostaje się cieszyć z reszty urlopu.
Monia kciuki.