Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaraz po zabiegu pojechałam do pracy i dopiero niedawno wróciłam. Wszystko poszło dobrze ☺️
Pęcherzyk miał 20mm. W sobotę mam przyjechać do kliniki zobaczyć czy pękł. Ogólnie mieliśmy gorszą próbkę nasienia do zabiegu niż ostatnim razem, ale nie jakoś bardzo poza ilością plemników. Teraz były 3mln do zabiegu, a ostatnio 7mln. Ale wiem wiem, wystarczy jeden 😉 tego się trzymam przez najbliższe dwa tygodnie ☺️
Dziękuję za kciuki i dobre myśli ❤️
Niebieska gwiazda, jak się Wam udało w takiej cenie znaleźć miejscówkę, to faktycznie nie ma aż takich strat. Mam nadzieję, że reszta urlopu minie Wam już lepiej 🙂
Anka, a co tam u Ciebie? Fajnie, że tu czasem zaglądasz ☺️ -
Oby kolejne dwa tygodnie minęły szybko
Monika7 lubi tę wiadomość
-
Niebieska gwiazda, jak się Wam udało w takiej cenie znaleźć miejscówkę, to faktycznie nie ma aż takich strat. Mam nadzieję, że reszta urlopu minie Wam już lepiej 🙂[/QUOTE]
Miejscówka była droższa,choć nie bardzo droga.Właścicielka zeszła z ceny ze względu na warunki jakie ma i prosiła o dyskrecje.Jestem na wsi i tu ploty idą szybko,a pewnie też nie chce na głowie sanepidu. -
nick nieaktualnyMonika tak właśnie ten jeden plemnik potrzebny tylko,zaciskam kciuki ✊✊
Dziękuje że pytasz u mnie jest dobrze zwiazek sie rozwija wiadomo to poczatki . Zobaczymy jak to będzie ale chce być dobrej myśli.
A z takich informacji cyklowych to przez moje szybkie chudniecie cykl mi się rozwalił bo mimo ze narazie się nie staramy to kontroluje go i wgl i chyba moja naturalna owulacje szlak trafił.
Oby się uregulowało samo eh.
Ja to do was zaglądam codziennie i na bieżąco jestem jednak czuje się z wami zżyta 😇🥰 -
anka wrote:Monika tak właśnie ten jeden plemnik potrzebny tylko,zaciskam kciuki ✊✊
Dziękuje że pytasz u mnie jest dobrze zwiazek sie rozwija wiadomo to poczatki . Zobaczymy jak to będzie ale chce być dobrej myśli.
A z takich informacji cyklowych to przez moje szybkie chudniecie cykl mi się rozwalił bo mimo ze narazie się nie staramy to kontroluje go i wgl i chyba moja naturalna owulacje szlak trafił.
Oby się uregulowało samo eh.
Ja to do was zaglądam codziennie i na bieżąco jestem jednak czuje się z wami zżyta 😇🥰
Anka to ile schudłaś w jakim czasie.Pochwal się☺ -
nick nieaktualny
-
Anka, cieszę się bardzo, że u Ciebie wszystko dobrze idzie w tym związku 🥰 cudownie! Mam nadzieję, że już będziesz tylko szczęśliwa i że Twój partner będzie Cię bardzo doceniał ☺️
Przy takim spadku wagi to musiało się odbić na cyklu. Ale w końcu wróci Ci naturalna owulacja 🙂✊🏻 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co u was? Jak wam mijaja dni?
U nas upalnie od samego rana juz. A dzisiaj kończymy 2 tyg z malutka razem 🥰 Dopiero co urodziłam a tu tak szybko juz zleciało 🤭
Anka super, że tu zaglądasz 😊 Mam nadzieję, że z nowym partnerem jak sie juz zdecydujecie na bobasa to szybko pójdzie 🤭19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Dziewczyny co u was? Jak wam mijaja dni?
U nas upalnie od samego rana juz. A dzisiaj kończymy 2 tyg z malutka razem 🥰 Dopiero co urodziłam a tu tak szybko juz zleciało 🤭
Anka super, że tu zaglądasz 😊 Mam nadzieję, że z nowym partnerem jak sie juz zdecydujecie na bobasa to szybko pójdzie 🤭
Ogolnie prawdopodobnie moj organizm teraz szaleje... od 2 dni tak mnie lewy jajnik boli ze boje się że to torbiel owulacje raczej juz mialam az tak tego teraz nie kontroluje mysle ze staraniami jakos dlugo czekać nie będziemy 😃 albo wpadkę zaliczymy 😁
A jutro będę świętować swoje 26 urodziny 🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2022, 13:37
Olenkaqx lubi tę wiadomość
-
U nas też straszny upał, już mi mega ciężko, a co to będzie dalej 🙈 Dzisiaj mam wizytę u gina, trzymajcie kciuki, żeby młody pokazał buzię 😅 Ostatnio przez całe USG wciskał twarz w moją macicę, chociaż pozostałymi częściami ciała ruszał bardzo intensywnie 🤷🏼♀️😅
Abrakadabra, pokaż jakieś aktualne zdjęcia malutkiej 🥰 Strasznie szybko zleciały te dwa tygodnie! Jak sobie radzicie?
Anka, bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa 🥰❤️anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska Gwiazda wrote:A my nadal nad morzem.Jest upał,ale jutro ma się trochę ochłodzić.Anka pamiętam o twoich urodzinach.Ja też jutro mam.Ciekawe co moje chłopaki mi przygotują.
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość