Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPum wrote:Zainstalowałem sobie apke ciążowa 🤞😀(spodobał mi się pomysł tego suwkaczka placebo i zainstalowania apki)
W apce pokazuje mi że jest 4tydz ciąży (3+1) a na suwaczku że 3 jak to się liczy bo nie mam pojęcia @byla 11.02
Suwaczek pokazuje skończony tydzień a aplikacja zaczęty 4 ( czyli 3 skończony + 1 dzień 4 tygodnia) 😊Pum lubi tę wiadomość
-
Poczekaj najlepiej do okolic 9.03.wczesniejsze testowanie może dać wynik fałszywie negatywny a to z kolei mocno stresuje
Pum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
https://naforum.zapodaj.net/3984793af495.jpg.html
Dzisiejszy test jest innej firmy niż wczorajszy, i o większej czułości niż wczoraj.
Kreska niby ciemnieje ale też w sumie nie był to jakoś extra zagęszczony mocz bo w nocy wstawałam na siku 😂😂😂Junjul, Beza27, Otter, Natalia1992, Pum, Naya, Magda_Lena, Karooolcia :), Olenkaqx, wariancja, Sparky, midzia, futuremama lubią tę wiadomość
-
Karooolcia kciuki za wizyte !!
Otter oby na USG było pięknie widać,że owu była
Alutka Ty jestes jeszcze przed terminem @ nie ? Bedziesz szła na bete ?
Ja mam dziś podgląd o 20:00 -> Trzymajcie kciuki żeby było piękne dorodne jajeczko !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 08:12
Pum, midzia lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Macie racje poczekam do 9.03 🤞😀Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Po drodze po szczęście dużo zakrętów.
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. -
nick nieaktualny
-
Otter U tej Pani już byłam na wizycie kiedyś o 21.30 🤪 do domu wrocilam kolo 23.... bo oczywiscie poslizg i kolejka.... mam nadzieje że dzisiaj pójdzie raz dwa ✊👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Alutka128 wrote:Dzień dobry
https://naforum.zapodaj.net/3984793af495.jpg.html
Dzisiejszy test jest innej firmy niż wczorajszy, i o większej czułości niż wczoraj.
Kreska niby ciemnieje ale też w sumie nie był to jakoś extra zagęszczony mocz bo w nocy wstawałam na siku 😂😂😂
ja tu piękną kreskę widzę! trzymam kciuki żeby ciemniała! -
ja dziś wizyta na 18
juz tak przebieram nogami, ze szok, chce już wiedzieć czy cos widać, chociażby czy zarodek jest w macicy i będę dużo spokojniejsza.
Pum - ja bym poczekała do testowania żeby faktycznie nie był fałszywy wynik negatywny a z testów polecam PUWER są mega czułe.
Pum lubi tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:ja dziś wizyta na 18
juz tak przebieram nogami, ze szok, chce już wiedzieć czy cos widać, chociażby czy zarodek jest w macicy i będę dużo spokojniejsza.
Pum - ja bym poczekała do testowania żeby faktycznie nie był fałszywy wynik negatywny a z testów polecam PUWER są mega czułe.
Trzymam kciuki!
Zarodka jeszcze nie będzie napewno, wiec się nie nastawiaj. Najwyżej pęcherzyk może być, ale to tez nie wiadomo. Za szybko ta wizyta25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Mi zaraz na początku starań, jak byłam na przeglądzie u swojego gina - gin mi powiedział że jak zobacze dwie kreski to mam do niego zadzwonić i umówić się na wizytę dopiero po 6t2d. Wcześniej nic nie widac, i moja droga do niego plus wydana kasa będzie bezsensu
Ale rozumiem Twoje zniecierpliwienie ja bym poszła na usg zaraz po pierwszych dwóch kreskach -
Martyna33 wrote:Trzymam kciuki!
Zarodka jeszcze nie będzie napewno, wiec się nie nastawiaj. Najwyżej pęcherzyk może być, ale to tez nie wiadomo. Za szybko ta wizyta
wizytę miałam umówioną dużo wcześniej zanim dowiedziałam się, ze jestem w ciąży żeby sprawdzić wyniki badań. Stwierdziłam, że pójdę i wypytam o wszystko a przy okazji umówię się na kolejna.midzia lubi tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:wizytę miałam umówioną dużo wcześniej zanim dowiedziałam się, ze jestem w ciąży żeby sprawdzić wyniki badań. Stwierdziłam, że pójdę i wypytam o wszystko a przy okazji umówię się na kolejna.
Nie No to twoja sprawa kiedy pójdziesz Chodzi mi bardziej o to żebyś potem nie była rozczarowana ze na usg nie ma ciąży. Potem dziewczyny tu piszą ze przepłakały cały wieczór bo lekarz ciąży nie znalazł na usg. A na tym etapie może tak być i to normalne także bądź gotowa po prostu25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
abrakadabra wrote:Dziewczyny jak bierzecie wit D, kiedy ja moge odstawić? Endo mówiła, że do marca niby trzeba brać
-
Pomarańcza wrote:Ja biorę cały rok, kiedyś nabawiłam się takich niedoborów że brałam 8000 j dziennie. Teraz cały rok 4000 i super, bo mam w normie i Endo zadowolona 😁 zależy pewnie też ile jesteś na słońcu, ja chodząc do pracy praktycznie cały dzień jestem w budynku, nie mam możliwości wyłapania słońca .
Ja biore ogólnie 2000 j. Ja tez teraz malo na słońcu, nie pracuje wiec nie jestem tyle co kiedyś19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️