Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
Glorietka wrote:Dziewczyny jak miło oglądać wasze kreseczki 🥰🥰
U mnie dopiero 7dpo, ale zatestowałam, od razu pokazał się delikatny cień, dosłownie na równi z wypełnianiem testu 😍
https://zapodaj.net/plik-fIsBgg6GHM
O kurczę to bardzo wcześnie 😊 idziesz na betę? Czy powtórzysz test jutro? 😍
Glorietka lubi tę wiadomość
🙍♀️93’ 🙍♂️93’
10.2021 💔👼
10.2022 👧
Starania od 12.2024
07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
08.2025 ⏸️
08.2025 cp 💔
12.2025 drożność jajowodów
Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
Badania hormonalne 👍
Badanie nasienia 👍
Pozostałe wyniki 👍
🌸03.2026 ⏸️
7.03 (12dpo) beta 31,75
9.03 (14dpo) beta 95,17
11.03 (16dpo) beta 239,76
13.03 (18dpo) beta 569,37

-
Coś tam widać, może spróbuj zrobić jutro i zobaczyć czy ciemnieje, albo iść na betę. Trzymam kciuki, aby coś się wykluło 🍀🍀🤞Glorietka wrote:Dziewczyny jak miło oglądać wasze kreseczki 🥰🥰
U mnie dopiero 7dpo, ale zatestowałam, od razu pokazał się delikatny cień, dosłownie na równi z wypełnianiem testu 😍
https://zapodaj.net/plik-fIsBgg6GHMWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 09:42
Glorietka, KAaareii lubią tę wiadomość
-
Poprzedni skrócił się o 2 dni, także jakiś progres jest. Zobaczymy jak tenLady A. wrote:Mika a jak Twój kolejny cykl na metforminie? Unormowało się chociaż trochę?
askowe lubi tę wiadomość
👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 28.01💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Wit. E, C, Cynk, Melatonina, Tyrozyna, Selen, Jod
IO -> Siofor 500 -
Pisała któraś z Was że wątek się trochę wyciszył, racja, ja sama jakoś nie mam co pisać, więc też się nie odzywam.
Teraz chyba zaczynam dni płodne - chyba bo nie robię owulaków ani nie wybieram się w tym miesiącu na monitoring. Ale z mężem działamy.
W tym tygodniu idziemy też do kliniki leczenia niepłodności. Także bardzo na to czekam, bo chciałabym dostać jakieś rozwiązania. Sam zapis kosztował mnie wiele łez, myślę że chyba powoli miesięczny wątek przestaje być dla mnie, bo mało tu dziewczyn, które mierzą się z takimi problemami, więc pewnie za jakiś czas poszukam innego miejsca tutaj na forum.
Blond27, Seabird, Kompotlinka, ferrytynka25, Angel93, Iskierka ✨, Takatam, Esbe, KAaareii, Reja13 lubią tę wiadomość
👩🏻 33 👦🏻 32
Nie poddajemy się!
Update 28.01💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Wit. E, C, Cynk, Melatonina, Tyrozyna, Selen, Jod
IO -> Siofor 500 -
Mika1992 wrote:Pisała któraś z Was że wątek się trochę wyciszył, racja, ja sama jakoś nie mam co pisać, więc też się nie odzywam.
Teraz chyba zaczynam dni płodne - chyba bo nie robię owulaków ani nie wybieram się w tym miesiącu na monitoring. Ale z mężem działamy.
W tym tygodniu idziemy też do kliniki leczenia niepłodności. Także bardzo na to czekam, bo chciałabym dostać jakieś rozwiązania. Sam zapis kosztował mnie wiele łez, myślę że chyba powoli miesięczny wątek przestaje być dla mnie, bo mało tu dziewczyn, które mierzą się z takimi problemami, więc pewnie za jakiś czas poszukam innego miejsca tutaj na forum.
Mika, trzymam kciuki za twoją wizytę. Myślę że dziewczyn z problemami trochę tutaj jeszcze jest, ale rozumiem - to jest demotywujące jak człowiek siedzi na miesięcznym już któryś miesiąc, a wydaje się że większości innych dziewczyn idzie dużo szybciej 😅 no ale jest na forum jeszcze kilka innych wątków o różnym stopniu zaawansowania. Ja jeszcze jakoś nie miałam odwagi się tam pokazać, dla mnie wydaje się to chyba trudniejsze niż wizyta w klinice 🙃 mimo dużego przemiału jakoś najlepiej się czuję na miesięcznym.
Wybierasz się w końcu do nOvum czy wybrałaś jakieś inne miejsce?
Mika1992, Angel93, Takatam lubią tę wiadomość
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Adenomioza?
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Utrogestan
Prenacare start, inozytol, magnez, ubichinon, DHA, NAC, witamina E, cholina, probiotyki
🤷🏻♂️35 lat
Obniżone wyniki badania nasienia
10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
Clostilbegyt + suple
02.26: koncentracja 4.9mln/ml, morfo 0%, ruch postępowy 15% 🥲
SCD 26%
Prenacare start ON, l-karnityna, witamina D, ubichinol, NAC, DHA, olej z czarnuszki, probiotyki
12 cs o pierwszą 🤰 -
Ja jestem po owu a zlapala mnie rwa kulszowa. Bylam juz na krioterapii, wzielam jeden dzien chorobowego ale kolejne dni musze juz byc w pracy. Nie wiem jak mam sobie ulzyc w cierpieniu bez lekow
Gratki za pozytywne testy. U mnie dziwna sytuacja ze owulak byl w niedziele i sobote mocny a nagle wczoraj kreska zniknela calkowicie, to mozliwe zeby LH tak drastycznie spadlo ze nie pokazalo zadnej kreski?
Ogolnie czuje sie do dupy, tez malo pisze, jakos nie umiem znalezc w sobie pozytywnej energii w porownaniu do mojego partnera ktory twierdzi ze tym razem sie udalo. Nie mam przestrzeni na ten jego entuzjazmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 10:09
👦🏼 2018
32 & 35
6cs
🩸 28-35 -
Remedios wrote:Mika, trzymam kciuki za twoją wizytę. Myślę że dziewczyn z problemami trochę tutaj jeszcze jest, ale rozumiem - to jest demotywujące jak człowiek siedzi na miesięcznym już któryś miesiąc, a wydaje się że większości innych dziewczyn idzie dużo szybciej 😅 no ale jest na forum jeszcze kilka innych wątków o różnym stopniu zaawansowania. Ja jeszcze jakoś nie miałam odwagi się tam pokazać, dla mnie wydaje się to chyba trudniejsze niż wizyta w klinice 🙃 mimo dużego przemiału jakoś najlepiej się czuję na miesięcznym.
Wybierasz się w końcu do nOvum czy wybrałaś jakieś inne miejsce?
Tak! Do Novum, jednak najwięcej opinii o tym miejscu zebrałam, jest blisko mnie i stwierdziłam, że nie ma co dłużej czekać. Zadzwoniła do mnie jakaś opiekunka, wszystko wytłumaczyła, wczoraj robiliśmy te ankietę wstępną. Muszę jeszcze uzupełnić swoją teczkę z badaniami i idziemy otwarci na wszystko
Także pewnie na USG dowiem się tez czy jestem po czy przed owulacją.👩🏻 33 👦🏻 32
Nie poddajemy się!
IO -> Siofor 500 -
Ile cudownych wiadomości z rana!
Basia, yoreva gratulacje! Trzymam kciuki za Wasze kropeczki
Glorietka - u mniema tel też nie widzę cienia, ale zdjęcia zakłamują więc 🤞 powtórz test albo najlepiej zrób betę
U mnie zaczął się najgorszy okres. 4 dpo czyli czekanie. Eh…
Czarna.Basia, Blond27, Basiax, Glorietka, Iskierka ✨ lubią tę wiadomość
👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026 -
Mika jest nas tu więcej niż mogłabyś przypuszczać... Faktycznie to jest trudne jak ktoś tu wpada na chwilę, nie to, żebym się nie cieszyła cudzym szczęściem, ale faktycznie zostaje nas niewiele... Poza tym to trudne jak to trwa miesiące.Mika1992 wrote:Pisała któraś z Was że wątek się trochę wyciszył, racja, ja sama jakoś nie mam co pisać, więc też się nie odzywam.
Remedios, Seabird, Mika1992, Angel93, Iskierka ✨, Takatam lubią tę wiadomość
🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
yoreva, Basia piękne kreseczki dziewczynki!!!!!♥️♥️♥️
Czekamy na wyniki bety 👍👍👍👍👍
Glorietka to bardzo wcześniej, ja nic nie widzę ale zdjęcie też może nie oddawać, ale trzymam kciuki żeby była kreseczka 🥰🥰🥰🤞🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 10:41
Czarna.Basia, yoreva lubią tę wiadomość
-
Ja kiedy się wczoraj obudziłam miałam sporo brązowego śluzu i spory spadek temperatury. Czyli jakoś wieczorem/ w nocy musiałam mieć implantację a dzisiaj rano kreski na teście ciązowym już widoczne. Czyli myślę, że około 24h po już coś widać ☺️KamilaAnt2026 wrote:dziewczyny a jak myślicie ile dni po implantacji test ciązowy powinien wykryć ciąże?

Betę zrobię dopiero w czwartek przed pracą, dzisiaj i jutro nie mam niestety możliwości. Pewnie będę testować żeby wiedzieć czy kreska ciemnieje... Więc proszę jeszcze o troszkę kciuków za mojego kropeczka 🙏❤️Taki czas, że radość miesza się ze strachem... 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 10:59
Kathrine32, _Dysia_, KamilaAnt2026, Kleo10, dzydzy, Atomówka , yoreva, Kompotlinka, askowe, Vainchild, Angel93, tulips, Iskierka ✨, Esbe, KAaareii, Reja13 lubią tę wiadomość
💙💙💙
01.2026 👼💔 8/9 tc
"Dzisiejsze krople łez są jutrzejszymi tęczami" 🌈 -
Dzięki dziewczyny 😘
Narazie na nic się nie napalam, będę czekać w spokoju do niedzieli 🙈
Podchodzę do tego z ogromnym spokojem i dystansem - co ma być to będzie 😇 jeśli się uda w niedzielę zobaczyć dwie tłuste krechy to beta w poniedziałek 🩷
Póki co, czekam aż będzie ciemniejsza - oby 🤞🏼
Niby 7dpo, więc mamy czas 🩵
Blond27, Czarna.Basia, Atomówka , Kompotlinka, Vainchild, Angel93, Iskierka ✨, KAaareii lubią tę wiadomość
💁🏽♀️26
Starania od 09.2025
11.2025 ⏸️
12.2025 cp 💔
Czekamy na Ciebie cudzie... -
Wow ile super wiadomości ❤️ gratuluję kreseczek 😊 trzymam kciuki za bety ✊🏻
Blond27, Czarna.Basia, yoreva lubią tę wiadomość
👩💼 33 👨💼 39
6cs: 15.03.2026 🌸⏸️ 12dpo bhcg 27,8 -> 14dpo 107 ; prog 15,2 -> 23,8, TSH 2,35 -> 16dpo 241 ; prog 23,1
⏳Wizyta 31.03
3cs: 08.12.2025 ⏸️ 21.12.2025 💔 5w4d
09.02 -> TSH 1,180
AMH: 4,11
ft3 3,74; ft4 18,70 ; ferrytyna 38,26; d3 59,90; homocysteina 6,32; glukoza 89
02.2026
prolaktyna 30 ❗dostinex0,5 od 24.02
ohp-17 2,29 ❗kortyzol 22,9, prog 9,37
05.2026 -> ACTH? -
Mika1992 wrote:Tak! Do Novum, jednak najwięcej opinii o tym miejscu zebrałam, jest blisko mnie i stwierdziłam, że nie ma co dłużej czekać. Zadzwoniła do mnie jakaś opiekunka, wszystko wytłumaczyła, wczoraj robiliśmy te ankietę wstępną. Muszę jeszcze uzupełnić swoją teczkę z badaniami i idziemy otwarci na wszystko

Także pewnie na USG dowiem się tez czy jestem po czy przed owulacją.
Jesteśmy na tym samym etapie, też już prawie rok jestem na miesięcznych. Na poczatku pełna zapału a teraz jakoś opadam z sił.
Właśnie z mężem siedzimy w klinice niepłodności i czekamy na wizytę. Nasza pierwsza wspólna. Swoje już wypłakałam, dzisiaj rano też. Nie myślałam że kiedykolwiek tutaj trafimy ale jesteśmy w tym razem na szczęście.
W głowie mam ułożone co lekarz pewnie nam powie, ale jednak mam nadzieję że nas kolejny nie odeśle z niczym.
Remedios, Mika1992, Angel93, Iskierka ✨, KAaareii lubią tę wiadomość
-
Czarna.Basia wrote:Ja kiedy się wczoraj obudziłam miałam sporo brązowego śluzu i spory spadek temperatury. Czyli jakoś wieczorem/ w nocy musiałam mieć implantację a dzisiaj rano kreski na teście ciązowym już widoczne. Czyli myślę, że około 24h po już coś widać ☺️
Betę zrobię dopiero w czwartek przed pracą, dzisiaj i jutro nie mam niestety możliwości. Pewnie będę testować żeby wiedzieć czy kreska ciemnieje... Więc proszę jeszcze o troszkę kciuków za mojego kropeczka 🙏❤️Taki czas, że radość miesza się ze strachem... 🥹
ja mam co miesiac plamienia od 7/8dpo do okresu, a w tym cyklu miałam 8dpo plamienie leciutkie około 19:00 które ustało- trochę się łudziłam że to implantacja, ale dzisiak 10dpo test bielutki, więc raczej to nie było to
, albo zarodek się nie przyjął
Ale za ciebie Trzymam mocno kciuki i czekamy na wynik bety w czwartek
Blond27 lubi tę wiadomość
🚺95 🚹98
2/2026 (2dc)
Ferrytyna - 17 ng/ml -> 46 ng/ml w 5 tyg
TSH - 1,33 mIU/L
E2 – 176 pmol/l
FT4 - 15,50 pmol/L
FSH – 5,1 mIU/mL
LH – 4,67 mIU/ml
Prolaktyna – 6,91 ng/mL
Starania od 09.25 - 7cs -
Ciekawe czy możliwe jest miejscowe znieczulenie?Anett9300 wrote:Tak. Pierwszy raz miałam bez znieczulenia (tylko do szyjki). Źle to wspominam, dlatego teraz zapłaciłam za anestezjologa i mnie uśpili. Całe szczęście bo chyba bym nie przeżyła usuwania zrostów na żywca 🙄 zresztą nawet nie wiem czy by mi to zrobił.
-
Basia, yoreva - ogromne gratulacje, kciuki mocno zaciśnięte!🥹
Czarna.Basia, yoreva lubią tę wiadomość
👩24 🧔♂️26
6 lat antykoncepcji, odstawiona 10.2025
starania od 01.2026
💊euthyrox n75, concor cor 1,25
suple: folian, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna
ferrytyna 8 -> 53 ✅
TSH -> 0,4