Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️
Odpowiedz

Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️

Oceń ten wątek:
  • Atomówka Autorytet

Wysłany: 8 marca, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler również gratuluję ☺️ co tu się dzieje 🙆‍♀️

Dawdler34 lubi tę wiadomość

27 lata k
    29 lat m

07.2022 - ciąża biochemiczna
    12.2022 - prawidłowa ciąża
    08.2023- zdrowa księżniczka <3

starania o rodzeństwo - od 09.2025
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 8 marca, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje 😍

Esbe, nie martw sie, ja tez tu bede 😂😂😂

Blond27, Dawdler34 lubią tę wiadomość

👦🏼 2018

32 & 35
    6cs
    🩸 28-35
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: 8 marca, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Wchodze na grupe i co ja widzę! Gratulacje Anett, tak sie ciesze <3
    Widzialam ze pytalas o bol brzucha. Mnie dosc dlugo bolal, mininum dwa albo 3 tygodnie i to tak dosc mocno. Nie tak mocno jak przy cp ale czuc bylo ten bol.

Trzymam kciuki, wierze ze teraz juz vedzie dobrze <3

Sprawdzalas na kiedy wypada Ci tp?

Ounai bardzo Ci dziękuję ♥️Mam właśnie nadzieję że teraz będzie już dobrze. Dalej w to nie wierzę i co chwilę robię testy żeby sprawdzić czy ta kreska tam faktycznie jest. Nie jest jakaś mega ale jest. Dziś mnie boli mniej ale wczoraj te pachwiny mi dały nieźle popalić. Ciągle mam w głowie tą cp i każde ukłucie juz wywołuje u mnie strach 🥲 Nie, nie patrzyłam jeszcze na kiedy wypadałby mi termin. Ale pewnie listopad początek?

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 8 marca, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Ounai bardzo Ci dziękuję ♥️Mam właśnie nadzieję że teraz będzie już dobrze. Dalej w to nie wierzę i co chwilę robię testy żeby sprawdzić czy ta kreska tam faktycznie jest. Nie jest jakaś mega ale jest. Dziś mnie boli mniej ale wczoraj te pachwiny mi dały nieźle popalić. Ciągle mam w głowie tą cp i każde ukłucie juz wywołuje u mnie strach 🥲 Nie, nie patrzyłam jeszcze na kiedy wypadałby mi termin. Ale pewnie listopad początek?
    Rozumiem Twoje obawy, mam podobnie. Najpierw biegłam szybko do gin żeby potwierdzić zarodek w macicy, potem stres przed wizytą, a teraz umawiałam wizyte z pakietu pzu bo mialam 4 tyg przerwy miedzy wizytami i po 2 tyg zaczelam panikowac bo objawy zaczely zanikac. Nawet nie klamalam lekarzowi, powiedzialam wprost ze histeryzuje i potrzebuje woedxirc ze dzidzius zyje. Zrobil usg, pokazal serduszoo a ja prawie sie poryczalam widzac te male rece i nogi. Chyba uspokoje sie dopiero jak poczuje ruchy, mimo ze dziecko naprawde rozwija sie idealnie ksiazkowo i nie ma nic co mogloby sugerowac cokolwiek zlego lub nieprawidlowego. Ale jakos tak mam z tylu glowy ze rozne rzeczy moga sie przytrafic i nielatwo sie z tym pogodzic. Ratuje mnie to ze mam duzo pracy i dzieki temu tylko jakos te dni leca.

Blond27 lubi tę wiadomość

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs)
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs)

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml

Rośnij maluszku
    preg.png
  • Mania999 Debiutantka

Wysłany: 8 marca, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Gratulacje 😍 wlasnie zauważyłam ze czesto tak jest ze w cyklu który wszyscy spisują na straty zachodzi się w ciąże. Powodzenia. Też czekam jak na szpilkach do jutra 😊

To prawda, naczytałam się o takich historii.
    Odpuściliśmy już w głowie, ale tylko dlatego, bo in vitro.
    A wiemy, my kobiety, ile kosztuje nas to wszystko, i naszych partnerów. I słowa, że trzeba odpuścić itp. Dopóki nikt tego nie przeżyje, nie wie, że nie jest łatwo odpuścić. To nie jest tak, że wstajemy rano i mamy myśl: "dobra, walić te starania, nie musimy mieć przecież dziecka".

Wszystkim wam dziewczyny, z okazji dzisiejszego święta, życzę dużo siły, wytrwałości, kochania siebie i świata.
    I oczywiście, II kreseczek.
    I pamiętajcie, jest jeszcze in vitro albo adopcja, ja z mężem już przegadaliśmy wszystkie opcje.

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki 💗💗💗
    Gratuluję wszystkim z II kreskami 💗

• Anett9300 Autorytet

Wysłany: 8 marca, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Rozumiem Twoje obawy, mam podobnie. Najpierw biegłam szybko do gin żeby potwierdzić zarodek w macicy, potem stres przed wizytą, a teraz umawiałam wizyte z pakietu pzu bo mialam 4 tyg przerwy miedzy wizytami i po 2 tyg zaczelam panikowac bo objawy zaczely zanikac. Nawet nie klamalam lekarzowi, powiedzialam wprost ze histeryzuje i potrzebuje woedxirc ze dzidzius zyje. Zrobil usg, pokazal serduszoo a ja prawie sie poryczalam widzac te male rece i nogi. Chyba uspokoje sie dopiero jak poczuje ruchy, mimo ze dziecko naprawde rozwija sie idealnie ksiazkowo i nie ma nic co mogloby sugerowac cokolwiek zlego lub nieprawidlowego. Ale jakos tak mam z tylu glowy ze rozne rzeczy moga sie przytrafic i nielatwo sie z tym pogodzic. Ratuje mnie to ze mam duzo pracy i dzieki temu tylko jakos te dni leca.

A który jesteś już tydzień? No najbardziej stresujący jest ten początek. Ja do jutra wieczora chyba jajo zniosę zanim otrzymam wynik bety. Choć ja do tej bety podchodzę z dystansem. Ostatnio miałam idealne przyrosły i nic nie wskazywało że mogłoby być coś nie tak a jednak. Ale fajnie że już na USG widzisz dzidziusia. Wspaniale uczucie 😊 na kiedy masz termin?

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔

Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • Basiax Autorytet

Wysłany: 8 marca, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my podziałaliśmy dzisiaj rano 😃😃 bo wczoraj się martwiłam, że pik (chyba) a padliśmy do spania. We wtorek ide do gin jak się uda na monitoring żeby proga zacząć brać, jeśli już po owulce. Dziś jajnik booli mocno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca, 12:19

Blond27, Esbe, Angel93 lubią tę wiadomość

• Basiax Autorytet

Wysłany: 8 marca, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzydzy wrote:
    U mnie niestety też biel.
    Nie sądziłam, że można tyle czasu wpatrywać się w biały test i szukać jakiegokolwiek cienia.

Dawdler - gratuluję ⏸️
    Smegi 🫂
    Mam to samo. Wiecznie się wpatruję i doszukuje, nawet X godzin po czy na drugi dzień.. Także nie jesteś sama. ;)

dzydzy lubi tę wiadomość

• Anett9300 Autorytet

Wysłany: 8 marca, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania999 wrote:
    To prawda, naczytałam się o takich historii.
    Odpuściliśmy już w głowie, ale tylko dlatego, bo in vitro.
    A wiemy, my kobiety, ile kosztuje nas to wszystko, i naszych partnerów. I słowa, że trzeba odpuścić itp. Dopóki nikt tego nie przeżyje, nie wie, że nie jest łatwo odpuścić. To nie jest tak, że wstajemy rano i mamy myśl: "dobra, walić te starania, nie musimy mieć przecież dziecka".

Wszystkim wam dziewczyny, z okazji dzisiejszego święta, życzę dużo siły, wytrwałości, kochania siebie i świata.
    I oczywiście, II kreseczek.
    I pamiętajcie, jest jeszcze in vitro albo adopcja, ja z mężem już przegadaliśmy wszystkie opcje.

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki 💗💗💗
    Gratuluję wszystkim z II kreskami 💗

Cuda się zdarzają. Mam koleżankę która starała się 4 lata. Po 4 latach zaszła w upragnioną ciążę dzięki in vitro. Córeczka się urodziła. Nie minął rok jak się okazało że jest w drugiej ciąży. A nikt nigdy nie dawał jej szans na naturalne poczęcie. I jak to wytłumaczyć? Tyle lat się starali jeździli po klinikach, zabiegi za zabiegami a tu nieświadomie zupełnie zrobiła test chyba po tygodniu jak się jej okres spóźniał i szok. Mój umysł nie jest w stanie tego ogarnąć.
    Wzajemnie. Wszystkiego co najlepsze, spokoju u zdrowia 🥰

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔

Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 8 marca, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    A który jesteś już tydzień? No najbardziej stresujący jest ten początek. Ja do jutra wieczora chyba jajo zniosę zanim otrzymam wynik bety. Choć ja do tej bety podchodzę z dystansem. Ostatnio miałam idealne przyrosły i nic nie wskazywało że mogłoby być coś nie tak a jednak. Ale fajnie że już na USG widzisz dzidziusia. Wspaniale uczucie 😊 na kiedy masz termin?
    Z owulacji tp mam na 23.09. Za 1,5 tyg zaczynam 2 trymestr :) teraz już powoli luzuję majty, unikam czytania jakichkolwiek inf o złych rzeczach (ostatnio na grupie znajomych z tego forum byla jakas dyskusja o wadach, jedna dziewczyna zaczela opowjadac ze kobiety w mokm wieku rodza chore rzeczy i ominelam te posty i powiedzialam jej ze nie bede tego czytac niezalezbie od tego jakie byly jej intencje bo mnie to stresuje i nie chce zeby mi w ogole takie rzeczy opowiadała (pomijajac juz fakt, ze uwazam ze to bylo chamskie zagranie, udowadnianie ciezarnej ze jest ryzyko). Bedzie dobrze, juz wyczerpalas limit zlych rzeczy. Mocno w to wierze!

Dziewczyny, ktore nadal sie staraja. Tez uwazam ze swiadomie nie da się odpuścić. Ja 3x odpuściłam. W pierwszej ciąży, w 11 cs mąz mi obiecał pójść do naprotechnologa i zrobić badanie nasienia i nastawiłam się już na kolejny cykl a ten w którym zaszłam spisałam na straty. W 2 ciąży zaszłam od razu i mysle ze dlatego ze nie hylam pewna czy to dobry czas na rozpoczecie staran i czy nie lepiej zaczekac. W obecnej ciazy - mialam usuniety jajowod, owulacja byla po stronie bez jajowodu i lelarz powiedzial ze nie ma szans na ciaze. Owulacje mialam w Sylwestra, upilam sie lekko i przez to bylo wiecej seksu. Nie odpuszczajcie seksu nawet jak jie wierzycie w cykl bo czesto coaze sa wlasnie z takich nieoczekiwanych cykli kiedy sex byl raz a my w niego nie wierzylysmy.

Anett9300 lubi tę wiadomość

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs)
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Rośnij maluszku
    preg.png
  • askowe Ekspertka

Wysłany: 8 marca, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Dawdler ❤️

Aj, trochę zazdroszczę Wam dziewczyny tych kreseczek, cieszę się, że się udaje po dłuższych/krótszych staraniach, daje to nadzieję i dla mnie i reszty bieli, ale same znacie uczucie "wszystkie koleżanki wokół są w ciąży"...

Esbe, ja też będę na wątku kwietniowym, może przyjdzie nasza kolej 🤞🤞

Co do ciąży po odpuszczeniu, jest cała masa par, które decydują się na invitro i w międzyczasie nie zachodzą w ciążę, itp. Trudno stwierdzić kiedy powstanie dobra komórka jajowa, dobry plemnik i jeszcze spotkają się na czas...

U nas w sumie oboje mamy raczej niskie libido, przy odpuszczeniu całkowitym prawie na pewno nie trafimy w okno 🤷

Blond27, Esbe, Kleo10, Dawdler34, Angel93, Takatam, siesiepy lubią tę wiadomość

👩 93' 🧑 93'
    Starania od 02.2025 z przerwami
    06.07 - ⏸️
    08.07 - beta 143
    10.07 - beta 278
    10.07 - progesteron 78
    24.07 - puste jajo płodowe 💔

Suple:
    Omega 3 - 1000mg
    Wit D - 4000j
    Folian - 800mcg
    Inozytol - 2000mg x 2
    Laktoferyna - 200mg
    Maślan sodu
    Lexidofil - probiotyk
    Magne b6 forte - 1 tab
  • tulips Znajoma

Wysłany: 8 marca, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    askowe wrote:
    Gratulacje Dawdler ❤️

Aj, trochę zazdroszczę Wam dziewczyny tych kreseczek, cieszę się, że się udaje po dłuższych/krótszych staraniach, daje to nadzieję i dla mnie i reszty bieli, ale same znacie uczucie "wszystkie koleżanki wokół są w ciąży"...

Esbe, ja też będę na wątku kwietniowym, może przyjdzie nasza kolej 🤞🤞

Co do ciąży po odpuszczeniu, jest cała masa par, które decydują się na invitro i w międzyczasie nie zachodzą w ciążę, itp. Trudno stwierdzić kiedy powstanie dobra komórka jajowa, dobry plemnik i jeszcze spotkają się na czas...

U nas w sumie oboje mamy raczej niskie libido, przy odpuszczeniu całkowitym prawie na pewno nie trafimy w okno 🤷

Ja się zastanawiam ile jeszcze cykli jestem w stanie jeszcze przetrawić 🥺
    Koleżanka jest w drugiej ciąży i to drugi raz termin ma na lato, bo tak jej się zamarzyło, żeby dzieci miały urodziny w lato 🫣 Dla mnie to jest tak nierealne, w ogóle sam fakt zajścia w ciążę za pierwszym razem 🙈 Myślałam, że u nas będzie tak samo, a rzeczywistość zweryfikowała 🥺

starania od 06.2025

AMH 6.49
    Prolaktyna: 773.07

Starania o podwyższenie ferrytyny 💪🏼 trądzik, powracające zajady ❓

Morfologia 2%, ilość 🆗
  • Insulinka Autorytet

Wysłany: 8 marca, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Dysia_ wrote:
    Wpisywałaś się na 12 haha, przepisać na 13? 😊

Nieee, niech będzie 12 😂 wszystko jedno. I tak już temp spada więc wszystko jasne dla mnie. No i boli mnie głowa jak zawsze przed @. Najwyżej 13 jak @ nie przyjdzie powtórzę, taki tam trening 😂🤭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca, 13:36

_Dysia_, Kathrine32, Ewelka23 lubią tę wiadomość

👩🏻‍💼PCOS, hiperandrogenizm, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, otyłość
    🧑🏼 żylaki lewego powrózka nasiennego

Starania od 09.2025 ☺️ (z przerwą)
    4cs
  • Lady A. Autorytet

Wysłany: 8 marca, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My akurat ze względów światopoglądowych nie bierzemy pod uwagę in vitro, a jeśli chodzi o adopcję to nie jestem na to gotowa, mąż być może bardziej. Także jeśli się nie uda to raczej dzieci nie będzie, nie bierzemy innych rozwiązań pod uwagę.

🧑 33 l. 🧒 36 l.
    ♥️🍀
  • _Dysia_ Ekspertka

Wysłany: 8 marca, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulips wrote:
    Ja się zastanawiam ile jeszcze cykli jestem w stanie jeszcze przetrawić 🥺
    Koleżanka jest w drugiej ciąży i to drugi raz termin ma na lato, bo tak jej się zamarzyło, żeby dzieci miały urodziny w lato 🫣 Dla mnie to jest tak nierealne, w ogóle sam fakt zajścia w ciążę za pierwszym razem 🙈 Myślałam, że u nas będzie tak samo, a rzeczywistość zweryfikowała 🥺

Ja też na początku myślałam, że jest super łatwo wystarczy żeby facet doszedł w środku w dni płodne, tjaaaa 🤡🤡 Mnie najbardziej załamała ciąża koleżanki, która zmieniała chłopów jak rękawiczki, co 2 miesiące nowy i z tym ostatnim zaszła w ciążę i urodziła w lato. Później jak już zaszłam w ciążę i poroniłam to nie mogłam przetrawić tego, że taki ktoś mógł "od strzału" zajść i urodzić a ja nie. No ale na szczęście mi przeszło i żyje się dalej.

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: 8 marca, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie pojawiła się świeża krew właśnie. Już mam czarne myśli 😭😭😭

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔

Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 8 marca, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Dziewczyny u mnie pojawiła się świeża krew właśnie. Już mam czarne myśli 😭😭😭
    Duzo?

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs)
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Rośnij maluszku
    preg.png
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: 8 marca, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Duzo?

Trochę . Przy podcieraniu na papierze

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔

Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 8 marca, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blond27 wrote:
    Spokojnie ja też pewnie będę na jeszcze kilku wątkach miesięcznych .... Oczywiście wczoraj nic nie było, choć wczoraj była owulacja ale mąż znowu swoje źle sapomoczucie zaczął pokazywać więc mi się odechciało już wszystkiego i tego skakania za wszystkim .... Latania po lekarzach itp. nawet mu nie mówiłam żeby presji nie było. Powoli mam chęć odpuścić ,bo mam wrażenie że tylko ja się staram a jemu wszystko jedno mimo że niby chce drugie dziecko. Czeka nas poważna rozmowa.

U nas bylo🤍 śr,czw - owulacja w sobotę więc bez szans.
    Żebyś się nie zdziwiła 🥰 widziałam tu ciąże z seksu 5 dni przed owu 😅

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 35l. 👩‍🦰
    On 35l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
    age.png
  • Agi96 Ekspertka

Wysłany: 8 marca, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja również z okazji naszego dnia życzę każdej z nas przede wszystkim spełnienia tego upragnionego marzenia 🥰 mam nadzieje, ze spędzacie miło ten piękny dzień, u mnie słoneczko i piękna pogoda, w końcu chce się żyć 🤩

Powiem wam. że niecałe dwa tygodnie od kiedy wdrożyłam nową suplementację i zmiany w diecie (pod IO) i już czuję się dużo lepiej 😊 więcej energii, chęci, nie ciągnie mnie w ogóle do słodkiego, a na wadze już -1.5 kg, a bardzo długo stała w miejscu. Chce wierzyć, że przełoży się to wszystko na ten brakujący element i jeśli nie w tym cyklu to za jakiś czas w końcu się uda 🥰

_Dysia_, Lady A., Blond27, Angel93, Iskierka ✨, Takatam, Kompotlinka lubią tę wiadomość

29 🙋🏽‍♀️ 33 🙋🏽
    7 cs o pierwsze 👶🏽

Tarczyca ✅
    Progesteron 12/25 8 dpo 19,17ng/ml, 02/26 9 dpo 16,2 ng/ml✅
    Wskaźnik HOMA 2,89 (IO) <2.5⬆️
    Homocysteina 5,97 umol/l✅
    SHBG 45,6 nmol/L 32.4-128.0⬇️
    Testosteron 1,60 nmol/l 0,29 - 1,67⬆️
    Prolaktyna⬆️❗️
    AMH 6,58 ⬆️⁉️

On:
    Badanie nasienia ✅ morfologia 5% 🆗
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ