Kraków, okolice. Jest ktoś??;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ujastek to porodowy przemiał. Opinia położnej tam pracującej ale sprzęt neonatologiczny i opieka nad wcześniakami to co innego. Rodzić bym tam w życiu nie chciała ale skoro sprzęt do ratowania życia mają to co ważniejszego może być. W każdym razie w ciąży bez problemu w porodzie w terminie Rydygiera polecam. Opieka pielęgniarek neonatologii też.
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:SARAMAGO ja w ovu u dr Kuli teraz. Kisielewska mnie wkurzyła dziwnym poczuciem humoru. Springwald też jest ok. Jak znajdę to chce rodzic w Rydygierze więc będę chodzić do dr Bogutyn z Medico. Krowodrza Bronowice pozdrawiam
właśnie mnie ostatnio też Kisielewska wkurza, acz z drugiej strony kilka razy przyjeżdżała dla mnie w niedziele, żeby zrobić monitoring... mieszane mam uczucia. w nastepnym cyklu ide na monitoring może do innej... prokocim pozdrawiaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Nona wrote:Jakieś pomysły gdzie rodzić w Krk?
Ja najpierw poproszę o pomysły jak zaciążyć )))Ania_84, Matleena lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Ja najpierw poproszę o pomysły jak zaciążyć )))
Saramago lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Ja sie właśnie na Rydygiera nastawiam jak zajde.
A chodzisz do gina prywatnie/NFZ? Będziesz chodzić do gina z Rydygiera, czy przyjedziesz tak z ulicy?
Ja chodze do Kov-medu na Prądnickiej-NFZ i do Ovum-Urzędnicza prywatnie.
U Bogutyn byłam raz-było ok, ale droga wizyta 120zl jak dla mnei duzo-zaczne chodzić do niej jak juz bede w ciazy.
Chodzę od pierwszej ciąży prywatnie do lekarza z Rydygiera ale moje zdanie przy porodzie najważniejsza położna.
pozdrowienia krakuski
-
Matleena wrote:Można dołączyć?
Myślę, że tak
Matleena lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - z czystym sumieniem polecam Artura Świstaka - jest rewelacyjny i moim zdaniem niezastąpiony! Niestety terminy do niego są kosmiczne - około półtora miesiąca trzeba czekać..
Polecam również Tomasza Piskorza, byłam u niego dwa razy na wizycie (kolejną mam w piątek) i wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie, sympatyczny, uprzejmy bardzo cierpliwy i na każde moje pytanie odpowiadał wręcz wyczerpująco
Bety nie powtarzałam, w dniu spodziewanej miesiączki wynosiła 252 (30paź), jutro robię kolejne badanie i potem w środę powtórzę, nie mogę się doczekać! Jestem pełna ekscytacji i obaw, a co do szpitala to chyba jeszcze za wcześnie żebym o tym myślała. Na razie chcę wiedzieć, że wszystko prawidłowo się rozwija a dziś w nocy to chyba nie zasnę..Nona lubi tę wiadomość