Kraków, okolice. Jest ktoś??;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Chodzi o Kasię Lenart z Ovum na Urzędniczej?
http://ginekolog-krakow.republika.pl/lekarz_lenart.html
ja ogólnie polecam Ovum.
Kraków wita
tak, Kasie lenart z Urzedniczej!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczyny! Ja do Krakowa mam niestety dość daleko bo 80 km, ale studiowałam tu, mój mąż również i ogólnie bardzo kochamy Kraków. Tutaj też mój mąż oświadczył mi się 3 lata temu i odtąd Kraków jest mi jeszcze bardziej bliski. Od zawsze lubiliśmy wpaść choćby na 1 dzień połazić po krakowskich uliczkach Od grudnia 2013r. bywam tu dość często bo jestem pod opieką jednej z krakowskich klinik. Mam nadzieję że z tych kilku powodów mogę dopisać się do Waszej listy Pozdrawiam
zizia_a, Saramago, Nona lubią tę wiadomość
starania od X 2012, 2014-2015 3 x IUI
II 2016 I ICSI
22.02.2016 transfer Blastusi 3BB, 2 Śnieżynki 2BB i 4BB
beta 9 dpt 58,23; 11 dpt 209,59
04.11.2016 Synuś
27.08.2018 kriotransfer Blastusi 2BB
beta 9 dpt 89,31; 11 dpt 217,74 -
to i ja się dopisze chociaż z Krakowa nie jestem ale mieszkałam tam 5 pięknych lat i gdybym tylko mogła chętnie bym wróciła teraz dzieli mnie też również ok 80 km ale często w weekendy z mężem jeździmy
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Jestem i ja. Prokocim
I też biegam do dr Kasi lenart póki co na sam monitoring ale zastanawiam się przejsć do niej, bo moją lekarka jest Ryskala.
Narazie i tak nici ze starań ((((Nona, zizia_a lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja się już chyba dopisywałam , że okolice Myślenic
Ja lecze się w Macierzyństwie u dr Mirockiego bardzo sympatyczny i kompetentny, wszystko tłumaczy, wie co robi ale obecnie mieszkam w Dublinie więc za często w klinice nie jestemzizia_a lubi tę wiadomość
-
Zizia_a mieszkam 80 km od Krakowa w stronę Warszawy
zizia_a lubi tę wiadomość
starania od X 2012, 2014-2015 3 x IUI
II 2016 I ICSI
22.02.2016 transfer Blastusi 3BB, 2 Śnieżynki 2BB i 4BB
beta 9 dpt 58,23; 11 dpt 209,59
04.11.2016 Synuś
27.08.2018 kriotransfer Blastusi 2BB
beta 9 dpt 89,31; 11 dpt 217,74 -
Wszędzie gdzie jest porodówka jest neonatologia bo kto zajął by się dzieckiem. Pierwsze rodziłam tam bo mój lekarz jest w Rydygiera i Narutowicza a w tym drugim szpitalu opieka neonatologiczna była kiepska. Drugie bo lepiej znane niż nie. Po za tym tam wyrażali zgodę na poród sn. Byłam z drugiego porodu bardzo zadowolona. Pierwsze koszmarne zakończone cc z zamartwicą płodu.
-
nick nieaktualny
-
Mojego lekarza przy porodzie nie było. Położnej nie opłacałam i trafiła mi się taka "super" która ignorowała wszystkie sygnały że jest źle. Dopiero położna która przyszła rano jak zobaczyła KTG natychmiast mnie podpięła i nie wiem czy minęło 15 minut i robili szybkie cięcie. To było 5 lat temu. W tamtej ciąży miałam w 7 miesiącu jakieś dziwne akcje które mogły przepowiadać szybki poród i wtedy lekarz mnie informował że jakbym zaczęła rodzić to najlepszy sprzęt neonatologiczny ma Kopernik i Ujastek.
Kojarzę panią dr Bogutyn przyjmowała mnie do porodu i wyciągała szwy. Drugie rodziłam z panią Jolą i było super mimo podwyższonego ryzyka wszystko się udało. -
nick nieaktualny