Partner
merytoryczny

Akcja społeczna - endometrioza

Dumnie wspieramy Akcję!

Wiele niespodzianek w drodze:

POBIERZ W MARCU ZA DARMO
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kraków, okolice. Jest ktoś??;)
Odpowiedz

Kraków, okolice. Jest ktoś??;)

Oceń ten wątek:
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie przyszłe mamusie krakowianki!!!

mhsvi09k4211dm8g.png

• Heleneczka Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre zostaną mamusiami kolejny raz :)

2nn343r8myc9wlws.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudus026 wrote:
    hej kochane :) macie jakis dobry gabinet z USG w Krakowie który pokaże mi wczesna ciążę?
    Sądzę, że już za późno, ale może komuś się przyda. Dobre usg mają w ultramedice na Piłsudskiego.

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny z Krakowa...jakich lekarzy polecacie z okolic Sródmieścia i bliska Nowa HUta? chodze na nfz-ale czas na zmiane lekarza,bo ten chyba nie wie co robi...niestety jesli sie nie zapłaci to często jest lekka olewka..:( wiec zdecydowałam sie isc prywatnie...Zalezy mi na tym że jak juz zapłace,to bede zadowolona, dlatego sie pytam Was....no oczywiscie idealnie by było niezbyt drogo tak powiedzmy do 150 zł ( z usg i receptami)....
    kiedys chodziłam do dr Ufnalewskiego-ale wkurzało mnie czekanie w kolejce na umowioną wizyte ponad 3 godz, no i teraz mam do niego troche za daleko....

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Heleneczka Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj na Krowoderskiej Anna Wójtowicz. Tam chyba mają 150 za wizytę z USG. Niedawno jak dzwoniłam, to tak mi powiedzieli.

Allmita lubi tę wiadomość

2nn343r8myc9wlws.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę na Olszańską do "Gemini" do dr Kwiatkowskiej- Panek. Wizyta z USG 110 zł a czasem przy samym monitoringu tylko 50 zł.

Allmita lubi tę wiadomość

• Rosolina Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Cześć dziewczyny. Też jestem z Krakowa. Korzystam z opieki medycznej w Luxmedzie, ale od niedawna. Od pół roku chodzę tam do ginekolog Ewy Warzechy i od 3 cykli staramy się o dziecko. Wiem, że to krótko, ale po ostatniej wizycie nie jestem pewna czy nie zmienić ginekologa. I stąd moje dwa pytania:

Czy któraś z Was chodzi/chodziła do tej Pani doktor i jakie ma opinie na jej temat?

Czy jest ginekolog z Luxmedu w Krakowie, kogo możecie polecić?

Z góry dzięki za odpowiedzi :*

Ja szukam zawsze opini na znanylekarz. Ja leczę sie w enel medzie, ona tez tam jest, ale nie szlam do niej, bo miała jakos mało pozytywów. Ogólnie chodzę na pleszowska, w prywatnym byłam tylko żeby dowiedzieć sie czemu cykle mam nieregularne, ale nawet mnie nie zbadała. :( wiec kolejny gin pod znakiem zapytania. Ah

ktosiowa lubi tę wiadomość

p19uqqmzk4ecto70.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, dołączam do zacnego grona;)
    Jestem staraczką 5ty cykl-właśnie zaczynam. Liczę, że niedługo się uda:)

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowianki kochane :) Czy jesteście w stanie polecić mi andologa lub dobrego urologa, który bedzie się znał na wynikach badania nasienia i ewentualnym leczeniu ?

ckaidqk34aroni5a.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 22:59

cl2sjfv.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka nie zrezygnowałam z niej. Próbowałam zmienić gina ale dwóch kolejnych u których bylam z wielkimi nadziejami że będą świetni okazali się taka porażką, że aż wyszłam wkurzona z gabinetu na maxa.

Co takiego się stało, że wg Ciebie jest najgorsza ?? Ja jestem z niej zadowolona obecnie bardziej niż wcześniej

ckaidqk34aroni5a.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 22:59

cl2sjfv.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli któraś z Was jest z Krakowa to mam na zbyciu pół opakowania inofemu plus gratisy(żel conceive,testy owu)...jak coś to piszcie na priv..

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
‹‹ 16 17 18 19 20
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ