Kraków, okolice. Jest ktoś??;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaa85 wrote:Witam Mszana Dolna się kłania nie wiem czy wiecie gdzie to? Ale nie o tym do jakiego lekarza iść prywatnie aby dostać się do Kopernika na ginekologie-endokrynologie. Chyba ze znacie ginekolog endokrynolog z okolic Myslenic-Krakow?
Wiemy wiemy:) Ja chodzę do dr. Andrzeja Wojtysia, ma swój gabinet na placu szczepńskim, chyba jest tez endokrynologiem, nie wiem dokładnie bo nie mam akurat potrzeby z tej działki korzystac ale jest bardzo ceniony w leczeniu endometriozy, wiec cos mi swita ze jedno z drugim ma wiele wspólnego.
Pracuje na Kopernika w Krk.
Jest świetnym ginekologiem, bardzo go polecam.mikaa85 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Karolina85 wrote:Czesc dziewczyny,
Czy jest tu ktos z okolic Trzebini, Chrzanowa
co do badan o jakich piszecie - ja zadnych nie robilam, zreszta w pierwszej ciazy mieszkalam w Anglii a tam to odminne podejscie maja, niestety.
Teraz zaczynamy z mezem starac sie o rodzenstwo...i zobaczymy.
PozdrawiamKarolina85 lubi tę wiadomość
-
mikaa85 wrote:Witam Mszana Dolna się kłania nie wiem czy wiecie gdzie to? Ale nie o tym do jakiego lekarza iść prywatnie aby dostać się do Kopernika na ginekologie-endokrynologie. Chyba ze znacie ginekolog endokrynolog z okolic Myslenic-Krakow?
-
mikaa85 wrote:Czytałam opinie na jego temat i dają dużo do myslenia. Spróbuję jutro do niego zadzwonić i do innej kobiety z Kopernika i zobaczę na kiedy terminy.ze tez musiał ten testosteron wyskoczyć. Biorę się za siebie w środę wizyta u dietetyk zobaczymy co mi powie. Dziękuję za odp
Witajcie, wyprowadziłam się z Krakowa, ale swego czasu miałam przyjemność poznać dr Milewicza. Moim zdaniem to lekarz do zadań specjalnych, najlepszy z najlepszych w diagnozowaniu i leczeniu takowych. Pacjentki to całe jego życie, mogą dzwonić o każdej porze (co bywa irytujące, gdy się już siedzi w gabinecie i tych rozmów słucha), co powoduje, że biedny doktor potrafi zasnąć wypisując receptę (i ten dylemat: budzić go, czy nie?). Przyjmuje prywatnie, ale jak trzeba wypisać skierowanie na drogie badania, zaprasza do kliniki.
Nie każdemu jednak przypadnie do gustu. Chyba nigdy nie ma go na czas;) Nie tłumaczy się ze swoich decyzji, ogólnie jest małomówny i mówi tylko to, co powiedzieć musi.
Najlepiej się do niego wybrać, gdy inni są bezradni (wizyty u doktora są naprawdę czasochłonne;)Głowa do góry, od Góry wszystko zależy;) -
nick nieaktualnyJaAnna wrote:Witajcie, wyprowadziłam się z Krakowa, ale swego czasu miałam przyjemność poznać dr Milewicza. Moim zdaniem to lekarz do zadań specjalnych, najlepszy z najlepszych w diagnozowaniu i leczeniu takowych. Pacjentki to całe jego życie, mogą dzwonić o każdej porze (co bywa irytujące, gdy się już siedzi w gabinecie i tych rozmów słucha), co powoduje, że biedny doktor potrafi zasnąć wypisując receptę (i ten dylemat: budzić go, czy nie?). Przyjmuje prywatnie, ale jak trzeba wypisać skierowanie na drogie badania, zaprasza do kliniki.
Nie każdemu jednak przypadnie do gustu. Chyba nigdy nie ma go na czas;) Nie tłumaczy się ze swoich decyzji, ogólnie jest małomówny i mówi tylko to, co powiedzieć musi.
Najlepiej się do niego wybrać, gdy inni są bezradni (wizyty u doktora są naprawdę czasochłonne;)
Ja jakoś nie umiem sie na niego zdecydować - może dla tego że straszna ze mnie gaduła i lubię wszystko wiedzieć itd i chyba milczenie doktora by mnie zabiło
Ja na razie jestem zadowolona ze swoje lekarki.
A jak cos planuje iść do Macierzyństwa ...tylko czy będzie mnie na to stać ? -
Miki85 wrote:A nie wyprowadziła się przypadkiem na pomorze???? Wiem wiem głupie pytanie dawno miałam znajomą która miała się wyprowadzić w tamte okolice
Hej, jeśli to pytanie do mnie, to nadal mieszkam w Małopolsce, tylko powietrze mam czystsze:DGłowa do góry, od Góry wszystko zależy;) -
Yousee wrote:Ja do niego chodziłam, ale generalnie dobre wrażenie i tyle. Mną się bardzo nie przejął. A jak wykrył u mnie wodniaka to wypisał skierowanie do kliniki na Kopernika bo powiedział że on się nie podejmie leczenia i operacji. Generalnie mnie olał, już do niego nie wrócę. Może jak nie masz skomplikowanego problemu to pomoże. Powodzenia!
Jeśli można tak powiedzieć, że "z całego serca", to nie polecam lekarza Tomasza Basty z całego serca. Wiem, o czym mówię. To jest lekarz biznesman. Kiedy ma być w gabinecie, dodaje marne posty na swoim fanpejdżu. Opinie ma nabite przez swoich znajomych. Usuwa negatywne opinie na swój temat z portali. Nie dajcie się zwieść. Poziom wiedzy tego lekarza (i nie tylko wiedzy) jest baardzo niewystarczający, szczególnie gdy chodzi o ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 12:30
Yousee lubi tę wiadomość
-
Shafuli wrote:Moja siostra mówiła dokładnie to samo.
Ja jakoś nie umiem sie na niego zdecydować - może dla tego że straszna ze mnie gaduła i lubię wszystko wiedzieć itd i chyba milczenie doktora by mnie zabiło
Ja na razie jestem zadowolona ze swoje lekarki.
A jak cos planuje iść do Macierzyństwa ...tylko czy będzie mnie na to stać ?
Nie idź do Macierzyństwa. Lepiej do Arki.
-
Cześć dziewczyny. Też jestem z Krakowa. Korzystam z opieki medycznej w Luxmedzie, ale od niedawna. Od pół roku chodzę tam do ginekolog Ewy Warzechy i od 3 cykli staramy się o dziecko. Wiem, że to krótko, ale po ostatniej wizycie nie jestem pewna czy nie zmienić ginekologa. I stąd moje dwa pytania:
Czy któraś z Was chodzi/chodziła do tej Pani doktor i jakie ma opinie na jej temat?
Czy jest ginekolog z Luxmedu w Krakowie, kogo możecie polecić?
Z góry dzięki za odpowiedzi :*Marietta lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Cześć dziewczyny. Też jestem z Krakowa. Korzystam z opieki medycznej w Luxmedzie, ale od niedawna. Od pół roku chodzę tam do ginekolog Ewy Warzechy i od 3 cykli staramy się o dziecko. Wiem, że to krótko, ale po ostatniej wizycie nie jestem pewna czy nie zmienić ginekologa. I stąd moje dwa pytania:
Czy któraś z Was chodzi/chodziła do tej Pani doktor i jakie ma opinie na jej temat?
Czy jest ginekolog z Luxmedu w Krakowie, kogo możecie polecić?
Z góry dzięki za odpowiedzi :*
Kamilka, ja też korzystam z Luxmedu w Krakowie, jak dla mnie najlepszy gin to Karolina Kwater- Poznańska. świetna, młoda, konkretna, zwłaszcza, jeśli staracie się o dziecko. -
JaAnna wrote:Witajcie, wyprowadziłam się z Krakowa, ale swego czasu miałam przyjemność poznać dr Milewicza. Moim zdaniem to lekarz do zadań specjalnych, najlepszy z najlepszych w diagnozowaniu i leczeniu takowych. Pacjentki to całe jego życie, mogą dzwonić o każdej porze (co bywa irytujące, gdy się już siedzi w gabinecie i tych rozmów słucha), co powoduje, że biedny doktor potrafi zasnąć wypisując receptę (i ten dylemat: budzić go, czy nie?). Przyjmuje prywatnie, ale jak trzeba wypisać skierowanie na drogie badania, zaprasza do kliniki.
Najlepiej się do niego wybrać, gdy inni są bezradni (wizyty u doktora są naprawdę czasochłonne;)
Ja Milewicza nie byłam w stanie zaakceptować... jak dla mnie nastawiony za mocno na pieniądze, za mało na człowieka/ pacjenta/ kobietę... Czasu rzeczywiście trzeba mieć w zanadrzu dużo, przchodząc na 21 przyjmował mnie 24-1 w nocy Wiedzy mu nie można odmówić, bo facet wydał chyba z 200 prac naukowych. Ale nie mogłam go znieść. Byłam kilka razy, ostatni raz po poronieniu, wypisał mi skierowanie na badania za 3 000 złotych, oczywiście mialam je zrobić prywatnie, nie w szpitalu. Powiedział, żebym przyszła jak wykonam, więc zapytałam, które najistotniejsze, bo nie nie wydam takich pieniędzy. Na to facet zachował się okrutnie nieprofesjonalnie, krzyczał na mnie (jak zawsze jest nudny i spokojny ) tak normalnie się darł, że chyba mi nie zależy żeby się dowiedzieć dlaczego tak się stało.
Lekarz dobry, ale z tego co wiem, są lepsi jeszcze w Koperniku i może milsi w obejściu -
nick nieaktualny