Kraków, okolice. Jest ktoś??;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Skasowało mi się!!!
Witam wszystkie nowe krakuski.
Ja chodzę do dr Dziedzica. Przyjmuje na NFZ i prywatnie. Nie polecam nikogo bo do niego chodziłam bez żadnych problemów i nie wiem jak się sprawdza w problemach.
Obie ciąże moje prowadził przy czym w drugiej wykryli podejrzenie wady genetycznej i bardzo dużo badań robiłam na Kopernika bo tylko tam robią np. amniopunkcje.
Na pewno nie wysyła na dodatkowe badania w pierwszym cyklu. W pierwszą ciążę zaszłam po około roku, drugą po pół roku. Chodziłam prywatnie ale to zawsze spore wydatki na badania więc teraz wybiorę się na NFZ żeby robić przynajmniej badania na NFZ a ważne usg prywatnie na dobrym sprzęcie.
Nona: myślę podobnie tyle że do jednego lekarza bo jakoś nie wyobrażam sobie pokazywać prywatnie badania zlecone przez innego lekarza. NO i jak dwie książeczki ciążowe.
annape: gratulacje.
dmisia: współczuję przeżyć i trzymam kciuki za powodzenie. Ile ma pierwsze dziecko?
Idę zerknąć na tych lekarzy co polecasz Nona może pójdę jakieś badania zrobić. Bo jakiś cyrk u mnie w tym cyklu. Nawet nie wiem czy mam okres czy plamienie.
Nona lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Dołączam do Was
Ja też z Krakowa - Podgórze.
"zaliczyłam" kilku krakowskich ginekologów, jednak najlepsze wrażenie zrobiła na mnie dr Teresa Krukowicz. Nie dość, że niezły lekarz, to jeszcze dobry psychologmatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
domisia: to prawie jak moja córka-5,5. Przepraszam że pytam. doszli u ciebie skąd to poronienie. W sumie to już zaawansowana ciąża była. Były jakieś wady?
noni: ja idę na 16,10. Skusiłaś mnie tym monitoringiem. Ciekawe co powie. Ja już sama nie wiem co wpisać czy mam okres czy plamienie. Nie wiem czy wcześniej nie odwiedzę swojego.
Ja też podgórze.under_the_snow lubi tę wiadomość
-
O widzę że wątek ozywa
under_the_snow wrote:Cześć dziewczyny!
"zaliczyłam" kilku krakowskich ginekologów, jednak najlepsze wrażenie zrobiła na mnie dr Teresa Krukowicz. Nie dość, że niezły lekarz, to jeszcze dobry psycholog
Ale może komuś pomogłaNona lubi tę wiadomość
-
Troche mnie nastraszylas.
Dam jej jeszcze szanse, a jak cos to skorzystam z uslug Piskorza, prowadzil ciaze mijej przyjaciolki.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Trochę mi szkoda na razie. Wydaje mi się, że 5 cykli to jeszcze norma w staraniach. Jak w okolicach ferii zimowych nadal będzie brak sukcesów, to wtedy pewnie zacznę myśleć o prywatnych wizytach. Na razie NFZ jest spoko
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
under_the_snow wrote:Troche mnie nastraszylas.
Dam jej jeszcze szanse, a jak cos to skorzystam z uslug Piskorza, prowadzil ciaze mijej przyjaciolki.under_the_snow lubi tę wiadomość
-
Melduje się w wątku Też jestem z Krakowa
Staramy się od stycznia, po drodze ciąża biochemiczna od września przymusowa przerwa bo jestem na 3 miesięcznym stażu za granicą. Ale w grudniu zaczynam walczyć od nowa biorę bromergon od miesiąca i zobaczymy co to będzie ale jestem bardzo pozytywnie nastawiona
Też szukam lekarza na nfz bo przecież ceny prywatne za badania są chore.
Byłam kiedyś u dr Rity Tomczyk na nfz na Cegielnianej i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Prowadziła ciążę koleżance i ona również była bardzo zadowolona, skierowania na wszystkie badania bez problemu
Pozdrawiam -
Witajcie dziewczyny ja dopiero zaczynam swój pierwszy cykl z Ovu i Microlife . wcześniejsze starania na chybił trafił co drugi dzień od 14 dnia bez objawów. Jeśli jest ktoś z Bochni i okolic polecam Dr.Gurczewskiego (pomógł wielu kobietom). Pozdrawiam
Katarzyna79 lubi tę wiadomość
Kingaaaaa