Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziwna wrote:I co przypadł ci do gustu ?
Tak, wydawal sie byc sensowny ale bylam tylko na usg wiec nie bylo czasu na konsultacje. Zaprosil mnie na normalna wizyte. Ma niezle opinie na dobrylekarz.pl. Plusem jest tez ze jest z Ujastek, bo niestety szpital na Kopernika nie przypadl mi do gustu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 22:44
MACIERZYNSTOW Krakow
3 INV punkcje 5 blastocyst (2xmozaika, 2euploid, 1 uneuploid) ❄️ 02.2022 1 transfer beta 0, 04.2022 2 transfer (6.2.1 biochem, 05.2022 3 transfer 05.06 wizyta brak 💔
EUROFERTIL
3 INV punkcje 6 blastocyst (3 euploid, 2xmozaika, 1 uenuploid), 22.02 transfer blastocysty 4.1.1
BHCG 6dpt - 7.5, 8dpt - 25.2, 10 dpt - 52.7, 12dpt - 111, 14dpt - 270.7, 16dpt - 665.4, 18dpt - 1616,9
18.03 (5t6d) jest serduszko -
Ewcia89 wrote:Cześć Dziewczyny, jestem tutaj nowa. Od około 4 miesięcy staramy się z mężem o dzidzie. Ja jestem w trakcie diagnostyki. Mąż planuje w przyszłym tygodniu zbadać plemniki. Gdzie polecacie? słyszałam, że w niektórych ośrodkach zaniżają wyniki.
Nona lubi tę wiadomość
-
Aaa, gratuluje 2 kresek i zapraszam na fioletowy watek Krakowianek.
Witam wszystkie nowe osoby
Mnie piłka nożna totalnie nie interesuje. Ostatnio jak grali polacy to pojechalam przymierzyc fotelik do samochodu. Takiego spokoju w sklepie dzieciowym to ja wczesniej nizgdy nie widzialam...Nona, Izziee lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
Ewcia89 wrote:Cześć Dziewczyny, jestem tutaj nowa. Od około 4 miesięcy staramy się z mężem o dzidzie. Ja jestem w trakcie diagnostyki. Mąż planuje w przyszłym tygodniu zbadać plemniki. Gdzie polecacie? słyszałam, że w niektórych ośrodkach zaniżają wyniki.
Hej. Mąż robił w macierzyństwie. Nie są dobre, ale szczerze nie słyszałam o celowym zaniżaniu. Zwłaszcza, że robiliśmy je metodą komputerową, więc trudno o błąd ludzki.
Sam ośrodek mogę polecić. Miło, niekrępująco, pokój badań w podziemiach. -
nick nieaktualnyMój mąż też robił w Macierzyństwie i w Artvimedzie 2x na samym początku. Mówi, że jest ok tu i tu. Wyniki podobne były w obydwu miejscach, różniły sie, bo przyjmował też suplementy pomiędzy badaniami więc wiadomo. Do andrologia chodzik jednak do Macierzyństwa, ale to rok temu było
-
Witam wszystkie nowe Dziewczyny
miło mi tak przy okazji, że część z Was jest po 30-tce, trochę mi raźniej w tej sytuacji z moją 40-chą na karku
Jutro termin @ a do dziś nie ma plamień... no bądź tu mądry człowieku. Wychodzi na to, że plamienia mam zawsze w cyklu ze stwierdzoną odbytą owu. Czyżby owu było powodem plamień? rety, nie ogarniam tego...
Co do MŚ, Selina, mamy podobne piłkarskie gusta widzę też oglądam co się da, z przyjemnością te "słabsze" teoretycznie drużyny, które teraz pokazują klasę. A my to totalna porażka, udowodniliśmy wczoraj, że nie należy nam się przejście dalej. Nie ta jakość, gubili się jak dzieci we mgle... nie potrafili celnie sobie podać, jak już mieli piłkę przy nodze to odbierali im w mig, jak leszczykom, naprawdę. Wstyd, wstyd. Jak to Lewy powiedział, starali się ale z pustego to i salomon nie naleje. Sam by nie ograł całej drużyny przeciwnej. Szczerze nawet nie umiem ocenić gry Lewandowskiego, on nie miał co pokazać, bo reszta drużyny nie współpracowała, nie potrafili przejść kawałka boiska, stworzyć okazji. Ech, zapomnieć jak najszybciej, wiocha po całości. Tyle że to raczej problem ich słabego przygotowania, kondycja, technika kuleje. Też obstawiam Chorwatów Selina! -
Wow, Dziwna, albo nie wiedziałam, albo zapomniałam. hehe, w tym wieku to już wiesz, skleroza na porządku dziennym nie boisz się, że czas depta nam po piętach? bo ja staram się zachować spokój, ale czasami się zastanawiam, czy zdążę... ale nie panikuję, nie rozumiem w sumie dlaczego, hmm.
-
Czyli chęć posiadania dziecka nie tak na zabój? ja podobne mam podejście, tyle że obawiam się, że jak już będzie "po ptokach" to wtedy zacznę żałować, że się nie przyłożyłam bardziej. i to będzie straszne, bo będę się gnębić, wiem o tym. więc niby mam luz, ale trochę mnie to przeraża, że go mam, z powodów o których wyżej...
-
nick nieaktualny
-
Odebraliśmy dzisiaj wyniki męża. Morfologia skoczyla z 1 do 4 % ))
Odrobinę zmniejszyła się ilość ale dalej w m normie. Spadła niestety ruchliwość i żywotność. Ale i tak wydaje mi się że jest lepiej niż było.
pojawia się nadziejaSelina, Nona, tym_janek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny