Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina! Aaa super! Widziałam na wątku grudniowym, widać gołym okiem 2 kreske! Gratuluję i trzymam kciuki za bete !
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Selina A w tym udanym cyklu co brałaś? Miałaś jakaś stymulacja?
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
nick nieaktualnykłot wrote:Selina A w tym udanym cyklu co brałaś? Miałaś jakaś stymulacja?
Nie byłam stymulowana, ale w 13dc dostałam u lekarza zastrzyk z gonapeptylu i 3h później ovitrelle w domu. Mam nadzieję, że to nie on jest widoczny na teście... Dziś minęło 13d od tych zastrzyków.
Ogólnie nie brałam nic nowego, wręcz lykalam b.nieregularnie suple (Acard, omega3, TMG, Miovarian, wit.D3+k2mk7) no i piłam codziennie pokrzywę i rumianek. Aaa stwierdziłam, że tym razem nie będziemy stosować Conceive (tego żelu), bo tam parabeny są składzie i było bez niego. Zwykle robiliśmy to co 2 dzień, ale teraz dr kazała codziennie od poniedziałku do czwartku i tak byłokłot lubi tę wiadomość
-
A on może pokazywać fałszywy test? Dzisiaj byłaś na becie? U nas to tylko 2x w dni płodne Max bo mojemu częściej się nie chce dziś było w 10dc i jutro jeszcze powtorzymy w 11dc. Zwykle owu mam ok między 11 a 13dc. Co lekarz to inna opinia, raz mówią że lepiej co 2 dni A raz że codziennie...Ale przy seminogramie zawsze mówią o wstrzemięźliwości 3 dniowej więc po coś to chyba jest...
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
nick nieaktualnykłot wrote:A on może pokazywać fałszywy test? Dzisiaj byłaś na becie? U nas to tylko 2x w dni płodne Max bo mojemu częściej się nie chce dziś było w 10dc i jutro jeszcze powtorzymy w 11dc. Zwykle owu mam ok między 11 a 13dc. Co lekarz to inna opinia, raz mówią że lepiej co 2 dni A raz że codziennie...Ale przy seminogramie zawsze mówią o wstrzemięźliwości 3 dniowej więc po coś to chyba jest...
-
nick nieaktualnyJeśli się naprawdę udało, to pobiegnę wyściskać raz doktora, który robił mi histero i wykrył te bakterię, że oddał materiał z biopsji do posiewu, bo podobno zyekle się tak nie robi. Przepisał silne leczenie i może pozbylisr się bakterii z endo i się udało. Bardzo bym chciała taki scenariusz
-
nick nieaktualnyGratulacje, Selina!
Ja dziś byłam u ginekologa z wynikami cytologii i nie jest dobrze. Dostałam skierowanie do szpitala z rozpoznaniem dysplazji szyjki macicy, choć na wyniku napisano, nie że wykryto HSIL, tylko że nie można tego wykluczyć, więc tak naprawdę może nic strasznego się nie dzieje. Trochę mnie ginekolog nastraszyła, bo od razu szpital, a nie kolposkopia... Czy któraś z Was miała z tym doświadczenie?Selina lubi tę wiadomość
-
Selina gratuluję dwóch kresek.
Co do luxmedu to zależy nie tylko od korpo a też od umowy. Czasami jest w umowie tak zawarte że dotyczy pracowników i jeśli nie będziesz figurowac jako pracownik pod wskazanym nipem firmy to wtedy umowa obowiązywać nie będzie. To o tym trzeba rozmawiać z tzw opiekunem umowy.Selina lubi tę wiadomość
Wszystko ma swój czas... -
nick nieaktualnyDziękuję za miłe słowa a za gratulacje będę dziękować jak będzie pozytywna beta
Rose Bee nie miałam nigdy takiego wyniku i nie wiem jakie jest postępowanie, ale w szpitalu na pewno Ci zrobią odpowiednie badania. Trzymam kciuki aby niebawem wszystko było dobrze -
nick nieaktualny
-
Selina nawet nie wiesz jak się cieszę! Nie można tracić nadziei
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
nick nieaktualnyMam wyniki, załamałam się
Beta 14,24
Prog UWAGA 2,09 ng/ml
Co to ma byc?! jak to mozliwe ze takiego mam proga?
Nowa gin milczy, czekam na odpowiedz na smsa z wynikami.
Dr od zabiegu napisał, ze sie cieszy i zebym sie kontaktowała z tą gin, bo on na urlopie jest.
Zwariuje zaraz nie wiem skad tak niski prog, przeciez ja zaraz @ dostane...
-
nick nieaktualnyAgnessa także biorę dupka, ale zostały mi 3tabl., więc i tak muszę dostać coś od gin
Dziwna Dzwoniłam. Gadałam z położna, bo gin zajęta i mam do odebrania receptę na 3 różne wspomagacze proga. Mam brać i w środę ponowić betę, jak się podwoi to ok i będziemy decydować co dalej
Rudzik dziś 12 lub 11dpo, tak naprawdę nie wiem kiedy byłam. No to zastrzyk Ovi miałam 3.12., ale ból jajnika obudził mnie w nocy z 5 na 6.12. a na monicie już później nie byłam