Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySłuchajcie wysłałam męża po receptę, on nic nie wie nadal. Powiedziałam mu, że zapomniałam odebrać jedną receptę na następny cykl i powiedział, że pojedzie po pracy on się tam nie kapnie raczej, położnej też powiedziałam, żeby tam czasem mu nic nie mówiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 17:09
-
nick nieaktualnyZrobiłam sobie dzis zastrzyk z Prolutexu, sam zastrzyk zajebiscie, nic a nic nie bolało, ale kurde teraz! Boli brzuch i miejsce dookoła wkłucia, az sie dotknac nie moge. No co za skurkowaniec Oby jutro było lepiej. Wykupiłam też dupka kolejne opakowania, mam brac 3x1 i jutro odbiorę Utrogestan
-
nick nieaktualnyRudzik1 wrote:Znam ten ból, też brałam prolutex i na początku bolały te miejsca po zastrzykach, ale później było już lepiej. Właściwie pierwszy był najgorszy. Prolutex jest bardzo dobry na podniesienie progesteronu, tylko ta cena zabija.
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Duphaston najtaniej kupuje w słonecznej aptece
W sumie nie wiem ile dałam za dupka, rachunek został w aptece, bo dziś mam odebrać ten 3ci lek.
Wyszłam wczoraj przed 20 z pracy a większość aptek do 21, więc szybko do domu po receptę i rura do apteki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykuzmoni1 wrote:Oj selina. Takie dobre wiesci a owiane nerwami. Mam nadzieje ze prog odbije moze to blad w badaniu. Ale jest ciąża to jest najważniejsze! Trzymam mocno kciuki za was. Daj znac jak maz zareaguje! I trzymaj sie ciepło!
-
Selina a jak się czujesz ? jakieś objawy? Kiedy powtarzasz bete?
Ja jestem w 12dc. w 10 i 11 był sex i mąż wyjechał robiłam testy w 10,11 i 12 dc i żaden nie wyszedł pozytywny... śluzu oczywiście brak. Wczoraj popołudniu miałam na papierze niewielką ilość rozciągliwego, przezroczystego jeszcze przed serduszkowaniem a dzisiaj już nic. Mam nadzieję, że jednak owu nie będzie później i plemniory dotrą na czas...
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualnykłot wrote:Selina a jak się czujesz ? jakieś objawy? Kiedy powtarzasz bete?
Ja jestem w 12dc. w 10 i 11 był sex i mąż wyjechał robiłam testy w 10,11 i 12 dc i żaden nie wyszedł pozytywny... śluzu oczywiście brak. Wczoraj popołudniu miałam na papierze niewielką ilość rozciągliwego, przezroczystego jeszcze przed serduszkowaniem a dzisiaj już nic. Mam nadzieję, że jednak owu nie będzie później i plemniory dotrą na czas...
Ja sie czuje całkiem ok. Czuje ze mam bzuch troche obolały, pewnie przez to ze proga teraz sporo zwiekszyłam, bola mnie tez ledzwie z prawej strony jakby mi ktos tam kijem przyłozył i pobolewa prawy jajnik. Zmeczona ciagle łażę, ale wczesniej tez tak miałam, ja tak na smog reaguje, fatalnie sie z tym czuję.
Pojade pewnie k.9 jutro na betę, moze k.13-14 beda wyniki -
Selina wrote:Monitoringów nie robisz tak? Nie wyszły pozytywne testy w sensie 2 kreska nie była tak mocna jak 1sza?
Ja sie czuje całkiem ok. Czuje ze mam bzuch troche obolały, pewnie przez to ze proga teraz sporo zwiekszyłam, bola mnie tez ledzwie z prawej strony jakby mi ktos tam kijem przyłozył i pobolewa prawy jajnik. Zmeczona ciagle łażę, ale wczesniej tez tak miałam, ja tak na smog reaguje, fatalnie sie z tym czuję.
Pojade pewnie k.9 jutro na betę, moze k.13-14 beda wyniki
Dawaj znać po becie ! Powodzenia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 23:07
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualnykłot wrote:Robiłam parę razy monitoring i zawsze wychodziło że miałam owulacje. W tym cyklu nie robiłam monitoringu. Tylko testy owu. Jakaś jaśniejsza kreska była wczoraj i przedwczoraj Ale na pewno nie był to test pozytywny. Dzisiaj miałam spadek temp. Zobaczę jak jutro z nią będzie. Bo owu jest w dniu spadku temp i jeśli kolejna temp jest wyższa o jakieś 0,20 stopnia ?
Dawaj znać po becie ! Powodzenia:) -
Selina kciuki zaciśnięte! Ja również z owulacyjnej beczki. Od kilku miesięcy mam bardzo krótkie cykle, 20-24 dni. Wcześniej mam też owulacje. Wczoraj napieprzaly mnie jajniki jak po pregnylu lub ovi. Zrobilam test ovu clear blue, bo zostało mi jeszcze jedno opakowanie z czasów jak sie w to bawilam. No i jest buzka czyli owulka. To byl 10 dc. Jak myślicie, nie za wcześnie? Czytalam że po 30-tce krotka faza folikularna może zwiastowac wygasanie czynności jajników i mnie troche zmrozilo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 09:04
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz."