Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj byłam u dr Z, zrobił mi balonikowanie, za tydzień to samo a za 3 m-ce znowu histeroskopia, bo podobno przy zespole ashermana najprawdopodobniej pojawia się nowe zrosty-.-
Rudzik1 lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dla mnie bez znaczenia. Byle odstęp od innych leków żeby każdy się wchlonal.
Rano wymiotowalas po nim może? bo dużo dziewczyn tak ma... Obstawiam że rano na czczo lepiej się wchłania.Wszystko ma swój czas... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. W sumie wcześniej nie udzielałam się na tym wątku ale też jestem z Krk i stwierdziłam, że warto tu do Was zaglądnąć.
Dzisiaj 3dc, udalo mi sie zrobic badania hormonow. Nie z zalecenia lekarza, ale dla siebie. Zaczynamy właśnie 3 cs taże można powiedzieć że dopiero początki ale stwierdziłam, że warto będzie sprawdzić jak z hormonami u mnie. Dzisiaj zrobiłam LH, TSH, FSH, estradiol, prolaktyna i kwas foliowy. Wynikow kwasu jeszcze nie mam.
TSH niestety mi podskoczylo z 1,5, ale jest jeszcze w normie.
Mogłybyście zerknąc na wyniki bo pewnie jestescie bardziej obcykane w tym. Jest cos czym powinnam sie martwic? Niby wszystko w normie jest.
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Hej U mnie dzisiaj II na dwóch testach
Zapłaciłam ekstra 20zl za pobranie bety na Galla, ale Panie tak sympatyczne, że wynik miałam po godzinie. 56.7!!
Dla mnie to cud. We wtorek powtórzę jak rośnie.
Od 4 dni czułam się jak na okres, bolał i boli brzuch i piersi.
Na 95% będę miała do oddania termin w październiku do dr Ch, więc może ktoś będzie potrzebować.Nona, Mlodamezatka, Rudzik1, kłot, boo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Głównie to pojechałam do męża. W Polsce przeważnie wtedy sprzeczaliśmy się. Miesiąc temu owulacje przyspieszył chyba lot, a brałam też zastrzyk. W tym na luzie.
Nie ukrywam, myślę, że w tej sprawie pomogła mi św. Rita.Nona, boo123, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Modlitwa do SW. Rity. Też o tym słyszałam że pomaga. Spróbuję.
Może to nie jest miejsce na rozmowę o wierze, ale napiszę moja historię.
Spacerując w maju po Krakowie przez przypadek weszliśmy do Kościoła św Rity. 22 mają w rocznicę jej śmierci poświęciliśmy różę w tej intencji, jednak zostawiliśmy ją w Kościele nie wiedząc, że zabiera się ja do domu. Potem koleżanka, która powierzyła jej kilka spraw dała mi ususzoną różę.
Przeczytałam też historię o niej. Przed wyjazdem dostałam od tej koleżanki medalik sw. Rity, który ze mną był w tym czasie. W czwartek byliśmy w Sanktuarium św Rity w Nowym Sączu (nie udało nam się być na mszy, ale też nadrobilismy specjalnie 70km l, żeby tam dojechać) podszedł do Nas Pan i dał nam poświęcony obrazek z jej obrazem. Dzisiaj jest 22 i potwierdziła się moja ciąża.Nona, boo123 lubią tę wiadomość