Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolka, gratulacje 😀 naprawdę coś w t jest. Ja dziewczyny przed pierwszą ciążą mocno modliłam się do Ojca Pio i wierzę że też dzięki niemu się udało.
Teraz do modlitw dołączę tą do św. Rity.
Nona, Karolka9, Pia88 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualny
-
Czesc, ja dziś po kolejej wizycie u dr Z. Zrobil mi kolejne balonikowanie, powiedział że nie musi nic zakładać na zrosty, wszystko ładnie wygląda a w dodatku endometrium 10 mm w 17 dc! ostatnio w takim dc mialam za każdym razem bardzo cienkie, ok 5 mm! Podobno zrobił mi scratching endometrium i dlatego tak ładnie teraz rośnie Owulacja już była, przytulanko było tylko w 13 dc, ale byłoby super jakby juz się udało... powiedział że szanse wzrastają najbardziej przed 3-4 miesiące kolejne po histeroskopii. Na razie więcej wizyt u niego nie mam, za 3 miesiące dopiero kolejna histeroskopia.
Nona, Rudzik1, Pia88 lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny
-
Nona to przykre ale mój w kłótni też mi mówi że nie chce mieć ze mną dziecka... że jeśli będzie rozwód to będzie to dla nas trudne. A potem jest super fantastyczny i wypytuje jak u lekarza, był nawet ze mną. Czasami mam wrażenie że ma rozdwojenie jaźni. Dr mika podobno jest super, pracuje też ze Zmaczyńskim w superiorze. Ja jestem na razie bardzo zadowolona ze zmaczyńskiego i dr Posadzkiej która jako pierwsza miała podejrzenie u mnie zrostow...
Nona, Pia88 lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć, można? Jestem z dalszych okolic Krakowa, bo jakieś 1,5 - 2h drogi, ale leczyć się będziemy z mężem właśnie w tym mieście. Na początek mam pytanie, czy ktoś z Was ma jakieś opinie o andrologu Michał Swolkień ? Byliśmy już na jednej wizycie u niego, tzn mąż był i mówi, że pierwsze wrażenie spoko, opinie na necie też same dobre ma, ale tak z ciekawości chciałam zapytać Was tutaj 😉
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie opinie są same pozytywne, mąż też ma dobre wrażenia po pierwszej wizycie. Na kolejną mam wejść z nim to też będę mogła ocenić, mam nadzieję, że nam pomoże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolka9 wrote:Może to nie jest miejsce na rozmowę o wierze, ale napiszę moja historię.
Spacerując w maju po Krakowie przez przypadek weszliśmy do Kościoła św Rity. 22 mają w rocznicę jej śmierci poświęciliśmy różę w tej intencji, jednak zostawiliśmy ją w Kościele nie wiedząc, że zabiera się ja do domu. Potem koleżanka, która powierzyła jej kilka spraw dała mi ususzoną różę.
Przeczytałam też historię o niej. Przed wyjazdem dostałam od tej koleżanki medalik sw. Rity, który ze mną był w tym czasie. W czwartek byliśmy w Sanktuarium św Rity w Nowym Sączu (nie udało nam się być na mszy, ale też nadrobilismy specjalnie 70km l, żeby tam dojechać) podszedł do Nas Pan i dał nam poświęcony obrazek z jej obrazem. Dzisiaj jest 22 i potwierdziła się moja ciąża.
Wierzę w Twoją historię i wierzę, że Św. Rita Ci pomogła!!
Ja z jej wsparciem rzuciłam palenie
22go listopada minie rok.
Spokojnej ciąży życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 14:17