Kto się w sierpniu w łanach 🌾 stuka 🤭, tego Bocian wiosną szuka 🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Już tutaj trochę na forum jestem, ale jakoś nie miałam siły na wątki miesięczne po moich przejściach.
Jednak potrzebuje wsparcia kobiet. Nadchodzi u mnie ten czas czekania. Dzisiaj 7dpo. Jeszcze nie wiem czy będę testowała, termin spodziewanej miesiączki to 26.08…
Widzę że niektóre z Was mają podobne odczucia do mnie. Ja też już panikuje że się nie udało i znowu będzie czekanie od początku… znowu te piekielnie długie 4 tygodnie.
Przytulam wszystkie w podobnej sytuacji i trzymam za Was kciuki
Elena20, Deyansu, Lauraa lubią tę wiadomość
-
Ja pisałam że zrobię test za 4 dni ale jednak dzisiaj zrobiłam bo przechodziłam kolo rosmana. Jestem 6 dpo więc się nie spodziewałam że będzie cokolwiek i taki test; https://zapodaj.net/plik-PsHS3dgcek
Co myslicie , jest możliwe że 6 dpo jest druga blada kreska? Znacie taki przypadek?
A i jestem po poronieniu 2 tygodnie ale robiłam test na początku cyklu i była biel wiziraWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2024, 16:29
👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Ja nie jestem za doszukiwaniem się cieni, często są powodem dużych rozczarowań. Moim staniem, 6dpo to stanowczo za wcześnie 🤷🏼♀️Liliowa wrote:Ja pisałam że zrobię test za 4 dni ale jednak dzisiaj zrobiłam bo przechodziłam kolo rosmana. Jestem 6 dpo więc się nie spodziewałam że będzie cokolwiek i taki test; https://zapodaj.net/plik-PsHS3dgcek
Co myslicie , jest możliwe że 6 dpo jest druga blada kreska? Znacie taki przypadek?
A i jestem po poronieniu 2 tygodnie ale robiłam test na początku cyklu i była biel wizira
siesiepy, Revolutionary , Elena20, okejka lubią tę wiadomość
Starania od 2023r.
03.24r. 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona (AMH 5,1ng/ml)
♂ Oligoteratozoospermia
IVF:
• 01.26r. → start stymulacji -
Frutellka wrote:Ma sens z racji tego że jak wyjdzie Bx to stary jest nieważny w tej układance i szkoda za niego płacić 😁
Wiem że pewnie jedno nie wyklucza drugiego ale na razie zrobię ten pakiet na trombofilię.
Zobaczymy co wyjdzie
pp2018 lubi tę wiadomość
-
Frutellka wrote:Ma sens z racji tego że jak wyjdzie Bx to stary jest nieważny w tej układance i szkoda za niego płacić 😁
A no racja, tym bardziej, że badanie bardzo kosztowne.
Mój mąż w ogóle nie chciał słyszeć o pobieraniu krwi, więc zrobię na razie tylko ja. A i całe szczęście okazało się, że wymaz z policzka jest jest możliwy. Uff.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2024, 17:03
-
Liliowa wrote:Ja pisałam że zrobię test za 4 dni ale jednak dzisiaj zrobiłam bo przechodziłam kolo rosmana. Jestem 6 dpo więc się nie spodziewałam że będzie cokolwiek i taki test; https://zapodaj.net/plik-PsHS3dgcek
A i jestem po poronieniu 2 tygodnie ale robiłam test na początku cyklu i była biel wizira
No ja widzę cień, ale jednak 6dpo to strasznie wcześnie. -
nick nieaktualnyLiliowa wrote:Ja pisałam że zrobię test za 4 dni ale jednak dzisiaj zrobiłam bo przechodziłam kolo rosmana. Jestem 6 dpo więc się nie spodziewałam że będzie cokolwiek i taki test; https://zapodaj.net/plik-PsHS3dgcek
Też widzę cień ale dokładnie ten test oszukał mnie z jeszcze wyraźniejszą krechą a ciąży nie było 😅
pp2018 lubi tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Hej dziewczyny,
Już tutaj trochę na forum jestem, ale jakoś nie miałam siły na wątki miesięczne po moich przejściach.
Jednak potrzebuje wsparcia kobiet. Nadchodzi u mnie ten czas czekania. Dzisiaj 7dpo. Jeszcze nie wiem czy będę testowała, termin spodziewanej miesiączki to 26.08…
Widzę że niektóre z Was mają podobne odczucia do mnie. Ja też już panikuje że się nie udało i znowu będzie czekanie od początku… znowu te piekielnie długie 4 tygodnie.
Witaj, przytulam wirtualnie.
NiedoszlaWielodzietna lubi tę wiadomość
-
Liliowa wrote:Ja pisałam że zrobię test za 4 dni ale jednak dzisiaj zrobiłam bo przechodziłam kolo rosmana. Jestem 6 dpo więc się nie spodziewałam że będzie cokolwiek i taki test; https://zapodaj.net/plik-PsHS3dgcek
A odrazu była kreska ? Dla mnie jest widoczna ale żeby tak wcześnie 🤔 -
6dpo to zdecydowanie za wcześnie, mogło nawet nie dojść do zagnieżdżenia.Liliowa wrote:Ja pisałam że zrobię test za 4 dni ale jednak dzisiaj zrobiłam bo przechodziłam kolo rosmana. Jestem 6 dpo więc się nie spodziewałam że będzie cokolwiek i taki test; https://zapodaj.net/plik-PsHS3dgcek
aszin, okejka, Wojcinka lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
Kubuś 💙

-
nick nieaktualnyJest cień, ale jeśli faktycznie jesteś 6dpo (nie było owulacji wcześniej), to to musi być kreska fabryczna, moim zdaniem za wcześnie, żeby mógł wyjść pozytywny test z moczu.Liliowa wrote:Ja pisałam że zrobię test za 4 dni ale jednak dzisiaj zrobiłam bo przechodziłam kolo rosmana. Jestem 6 dpo więc się nie spodziewałam że będzie cokolwiek i taki test; https://zapodaj.net/plik-PsHS3dgcek
A i jestem po poronieniu 2 tygodnie ale robiłam test na początku cyklu i była biel wizira -
Kreska się pokazała jak znikło różowe tlo. Wczoraj i przedwczoraj czułam bol brzucha ścisk w żołądku nic orawoe nie jadłam prEz dwa dni a w czoraj na koniec dnia goraczka 38 której rano już nie było.
Taka kreskę w poprzedniej ciąży mialam 9dpo I beta wyniosła 7,33.👩35🧔♂️35
7cs udany
Termin na 16 wrzesnia 2025
Na stanie trójeczka dzieci i Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Popieram Aszin 😶2cs 🤞
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙
👩 30🧑 34 🐶 4
A journey of a thousand miles begins with a single step...

-
Zgadzam się. 6 dpo to jeśli cokolwiek się tam dzieje to zaczyna się co najwyżej implantacja zarodka chociaż i na to ogolnie bylo by wcześnie w większości przypadkówaszin wrote:Ja nie jestem za doszukiwaniem się cieni, często są powodem dużych rozczarowań. Moim staniem, 6dpo to stanowczo za wcześnie 🤷🏼♀️
-
Cierpliwość przy staraniach to jedna z najtrudniejszych rzeczy w życiu każdej kobiety 🫶 ja planuje testować wlasnie 26.08 -będę wtedy 2 dni po terminie @ - testuj że mną 😄NiedoszlaWielodzietna wrote:Hej dziewczyny,
Elena20 lubi tę wiadomość
-
Jeśli jest to faktucznie pozytywny test ciążowy a nie oszukaniec to nie ma innej opcji tylko owu musiała być wcześniej. Błagam nie dajmy się zwariować - nie testuje się 6dpo... juz 9dpo jest mocno na limicieLexia wrote:Liliowa, a jesteś pewna, że jesteś 6dpo? Może owu była wcześniej

Darrika, 3erin, Elena20, Wicher lubią tę wiadomość
-
pp2018 wrote:A no racja, tym bardziej, że badanie bardzo kosztowne.
Mój mąż w ogóle nie chciał słyszeć o pobieraniu krwi, więc zrobię na razie tylko ja. A i całe szczęście okazało się, że wymaz z policzka jest jest możliwy. Uff.
Ja robiłam z policzka... Mój mózg chodzi na wszystkie badanie jakie go wyśle 🙂 narazie zrób sobie sama bo szkoda kasy jeśli wyjdzie genotyp AA to wtedy HLA“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Liliowa dla mnie ta kreska jest szara... Zresztą 6dpo to za wcześnie na testy.“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)