które dziecko ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was serdecznie. Jestem tu zupełnie nowa zatem moje pytanie mam nadzieję nie wyda się dziwne. Mam wrażenie że większość z Was, jak nie wszystkie staracie się o pierwsze dziecko. Jeżeli jest inaczej i macie ochotę się tym podzielić to odpisujcie. Może krótki wyjaśnienie dlaczego o to pytam... Planujemy z mężem trzecie dziecko i jak tak coraz więcej czytam w internecie na ten temat to coraz bardziej czuję się dziwna ..bo właśnie chcę trzecie dziecko .. czy w dzisiejszych czasach to naprawdę dziwne ?
rybka, Gosiaczek, madziad lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe ja nie mam jeszcze żadnego dziecka ale uważam że jak ktos ma warunki i mozliwości aby mieć więcej niż dwoje dzieci to powinien mieć bo duża rodzina jest zdecydowanie fajniejsza od malutkiej ja mam dwóch braci, znam małżeństwo które posiada piecioro - w zasadzie 5 córek
-
nick nieaktualnyja staram się obecnie o drugie, ale jak już będzie drugie to pewnie będę starać się o trzecie Chociaż w tym cyklu miałam trzy pęcherzyki... Więc ... A tak serio to myślę że trójka dzieci w naszym domku to byłaby pełnia szczęścia
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam córkę ale gdyby mi się udało zajść teraz w ciążę to o trzecim od razu pomyślę, bo już nie chcę przechodzić tego co przez ostatnie kilka miesięcy....
a wiadomo zegar biologiczny tyka;)
BLUE jesteś mistrzynia:) szacun dla Ciebie moja droga:) mam koleżankę w moim wieku (28 lat) i ma 5 dzieci, cztery córy i syna;) strasznie wesoła rodzinka:) -
nick nieaktualny
-
Ja o trzecim dopiero teraz zamarzyłam. Pierwszy syn w ogóle nie był planowany , za to drugi już że tak to ujmę robiony z pełną premedytacją. Młodszy syn tak mi dał w kość że nie sądziłam że jeszcze kiedyś będę miała chęć na córeczkę. Ale teraz jak moi synowie są tacy samodzielni a ja zbliżam się do trzydziestki stwierdzam ze jest nas w domu za mało
AnBe, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pochodze z wielodzietnej rodziny wiec dla mnie to naturalne miec duzo pociech,musze sie troche spieszyc ze staraniami bo mlodka juz nie jestem a zajsc teraz gdy wciaz karmie jeszcze ostatnie male,nie jest takie proste a mam 35 lat
AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Ja pochodze z wielodzietnej rodziny wiec dla mnie to naturalne miec duzo pociech,musze sie troche spieszyc ze staraniami bo mlodka juz nie jestem a zajsc teraz gdy wciaz karmie jeszcze ostatnie male,nie jest takie proste a mam 35 lat
cudnie, cudnie, cudnie!! 4 dziecko, ehh.... strasznie Ci kibicuję blue
ja mam 33 (w tym roku 34) i dopiero drugie.. no ale życie poukładało mi się tak a nie inaczej... ale Bogu dziękuję że teraz jest tak jak jest a nie tak jak byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 09:42
Cassie, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydynamiczna wrote:Witam Was serdecznie. Jestem tu zupełnie nowa zatem moje pytanie mam nadzieję nie wyda się dziwne. Mam wrażenie że większość z Was, jak nie wszystkie staracie się o pierwsze dziecko. Jeżeli jest inaczej i macie ochotę się tym podzielić to odpisujcie. Może krótki wyjaśnienie dlaczego o to pytam... Planujemy z mężem trzecie dziecko i jak tak coraz więcej czytam w internecie na ten temat to coraz bardziej czuję się dziwna ..bo właśnie chcę trzecie dziecko .. czy w dzisiejszych czasach to naprawdę dziwne ?
My tez planujemy 3cie mamy synow 4 i 7 lat. Nie uwazam tego za dziwne. Kocham dzieci i chocby 5ro moge miec a opinia innych najmniej mnie interesuje. W tym roku skoncze 31 lat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 09:45
AnBe, blue00, dynamiczna, star lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny