Kubeczek menstruacyjny - pomoc przy staraniach? ☔️
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaraaa, Gravity, dziękuję za informację. Dla mnie to póki co czarna magia. Muszę poczytać. Obejrzeć tutoriale 😂 Jak to mówią, " za moich czasów tego nie było "😂😍😂Karolina 👩 33
Krzysiek 🧔 30
Starania o 👶 od Maja 2017
PCOS zdiagnozowane
1 biochem maj 2021
14.07.2021 Pink Test II
15.07.2021 Beta ujemna <0,2mlU/ml
walczymy dalej -
nick nieaktualnyGravity wrote:Kubeczek mam przy łóżku w zasięgu ręki , żeby we właściwym momencie już nie wstawać i go nie szukać, żeby zatrzymać jak najwięcej żołnierzy ☺ i jeśli kochamy się wieczorem to trzymam go na całą noc.
To samo robię 😅 fajnie, że do kubeczka jest woreczek w zestawie, więc też to jakoś schludniej i milej dla oka wygląda. Samo wkładanie prostsze niż się wydaje. I nie czuć go absolutnie, lepiej niż tampon nawet! -
Blondyna.B wrote:
Super, gratuluję. Coraz bardziej się przekonuje do tego.Blondyna.B, JaneDoe lubią tę wiadomość
Karolina 👩 33
Krzysiek 🧔 30
Starania o 👶 od Maja 2017
PCOS zdiagnozowane
1 biochem maj 2021
14.07.2021 Pink Test II
15.07.2021 Beta ujemna <0,2mlU/ml
walczymy dalej -
Blondyna.B wrote:
Cześć! Byłoby super, gdyby się udało
Robiłaś betę? 😁☺️
P.S. U mnie na razie cykl nieudany, przyszła @ z opóźnieniem pomimo bladych cieni i kresek na testach , także czekam na kolejną owulację
Też polecam ferty-lily, bo pomimo ceny jest łatwy w użyciu i nie trzeba się bać, że utknie, bo ma ogonek do wyciąganiaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 14:55
Starania od kwietnia 2021--> udało się kwiecień 2022!
Hsg --> prawy jajowód niedrożny --> sHSG w styczniu - udrożniony. Stymulacja Clo od stycznia do kwietnia
21.04 - wyraźny cień 😲
22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂
16.05 - dzidzia ma 8 mm ❤️ 122
27.05 - dzidzia ma 1.6 cm
23.06 - dzidzia ma 5.91 cm, ❤️165, USG i pappa - wszystko w porządku🥰
13.07 - zdrowy chłopiec (Nifty)
14.07 - mały waży 140 g
18.08 - maluch waży 360g
22.09 - 762 g maluszka - Julian? ❤️
10.11 - 2050 g "maluszka"
28.2022 Julian na świecie 3340g ❤️❤️ -
Olaola wrote:Cześć! Byłoby super, gdyby się udało
Robiłaś betę? 😁☺️
-
Blondyna.B wrote:Czekam na sobotę na dzień 🐵 a teraz będę obserwować jak będą testy ciemnieć ☺️
Trzymam mocno kciuki ☺️
Podziwiam Twoją cierpliwość 😁
Ja stwierdziłam, że w tym cyklu nie testuje wcześniej niż 10 dnia A jak coś wyjdzie, to pójdę od razu na betę, bo szkoda mi nerwów, ostatnio bardzo mnie rozczarowała ta druga blada kreska i kolejne bladziochy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 16:56
Blondyna.B lubi tę wiadomość
Hsg --> prawy jajowód niedrożny --> sHSG w styczniu - udrożniony. Stymulacja Clo od stycznia do kwietnia
21.04 - wyraźny cień 😲
22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂
14.07 - mały waży 140 g
18.08 - maluch waży 360g
nick nieaktualnyOlaola wrote:Też polecam ferty-lily, bo pomimo ceny jest łatwy w użyciu i nie trzeba się bać, że utknie, bo ma ogonek do wyciągania
Może to głupie pytanie, ale czy to znaczy, że fertilily wchodzi głębiej niż kubeczek menstruacyjny? Zastanawiam się, na czym polega magiczna różnica -
JaneDoe wrote:Może to głupie pytanie, ale czy to znaczy, że fertilily wchodzi głębiej niż kubeczek menstruacyjny? Zastanawiam się, na czym polega magiczna różnica
Paulag2911, JaneDoe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JaneDoe wrote:Może to głupie pytanie, ale czy to znaczy, że fertilily wchodzi głębiej niż kubeczek menstruacyjny? Zastanawiam się, na czym polega magiczna różnica
Ja nie stosuje kubeczków menstruacyjnych więc nie mam porównania trochę
Ten kubeczek ferty Lily wchodzi do oporu. Najpierw wywraca się go na drugą stronę i wsuwa trochę jak tampon do oporu, po czym lekko ciągnie się za tą witkę i on w środku wtedy wywraca się na drugą stronę i zasysa.
Trzeba sobie trochę poćwiczyć wcześniej i wyczuć moment kiedy on się odwróci na dobrą stronę w środku Nie jest trudny w obsłudze, ja miałam obawy właśnie co do kubeczka menstruacyjnego, że będzie za głęboki a poza tym, że nie będę umiała go włożyć.
Ferty-lily ma jeszcze kilka maleńkich dziurek przy obrzeżach, to chyba na wypadek przepełnienia, więc uwaga na spanie z nim, bo coś tam może wyciec w pewnym momencie
Ja w tym cyklu zostawiałam kubeczek na noc i rano kubeczek był nadal pełnyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 19:14
JaneDoe lubi tę wiadomość
21.04 - wyraźny cień 😲
22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂
14.07 - mały waży 140 g
18.08 - maluch waży 360g
Klaraaa
A z jakiej stronki zamawiałaś kubeczek jeśli mogę wiedzieć?Powiem szczeże że od wczoraj dowiedziałam się że takie coś istnieje 😂🤣,ale fajna sprawa na pewno może pomóc a nie zaszkodzi....karolaEM myślę że się skusisz....ja kupuję 💪.Mi też raczej wszystko szybko hm...wypływa, choć ginekolog mówi co ma dolecieć to doleci reszta wypływa co niepotrzebne.Potrzymamy zobaczymy 🙂🙂.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Dobra już zamówiłam 😁😁😁 także będę testować i dawać znać 😎😎 jak to mówią kuj żelazo póki gorące.
Blondyna.B trzymam kciuki 🤞🤞🤞Blondyna.B lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Patrząc na to ile wydajemy na badania, suplementy to kwota za ten kubeczek to nic a nie zaszkodzi próbować ☺️ szczególnie że jest łatwy w użyciu i nie przeszkadza no i nie miałam ani razu po nim podrażnienia czy infekcji
Trzymam za wszystkie kciuki 🤞Kimbra lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Patrząc na to ile wydajemy na badania, suplementy to kwota za ten kubeczek to nic a nie zaszkodzi próbować ☺️ szczególnie że jest łatwy w użyciu i nie przeszkadza no i nie miałam ani razu po nim podrażnienia czy infekcji
Trzymam za wszystkie kciuki 🤞Blondyna.B lubi tę wiadomość
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Blondyna.B wrote:Patrząc na to ile wydajemy na badania, suplementy to kwota za ten kubeczek to nic a nie zaszkodzi próbować ☺️ szczególnie że jest łatwy w użyciu i nie przeszkadza no i nie miałam ani razu po nim podrażnienia czy infekcji
Trzymam za wszystkie kciuki 🤞
Dokładnie, nie zaszkodzi spróbować ☺️
A Ty dawaj nam znać na bieżąco jak tam u Ciebie, ja jestem mega ciekawa ☺️Blondyna.B lubi tę wiadomość
21.04 - wyraźny cień 😲
22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂
14.07 - mały waży 140 g
18.08 - maluch waży 360g
nick nieaktualny
-
Paulag2911 wrote:Hej kochane! Ja od wczpraj znowu dzialam z kubeczkiem, planowana owu dopiero pon/wt. Dodaje tez zel conceive plus i ten wiesiolek. Trzymajcie za mnie kciuki zeby znowu noe bylo porazki
Paulag2911 lubi tę wiadomość
-
Paulag2911 wrote:Hej kochane! Ja od wczpraj znowu dzialam z kubeczkiem, planowana owu dopiero pon/wt. Dodaje tez zel conceive plus i ten wiesiolek. Trzymajcie za mnie kciuki zeby znowu noe bylo porazki
Paulag2911 lubi tę wiadomość
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot