Forum Starając się - ogólne Kubeczek menstruacyjny - pomoc przy staraniach? ☔️
Odpowiedz

Kubeczek menstruacyjny - pomoc przy staraniach? ☔️

Oceń ten wątek:
  • megson91 Autorytet
    Postów: 1024 791

    Wysłany: 2 listopada 2019, 22:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla wrote:
    Ok, kupiłam z facelle za 39 zl. A wy z jakich firm macie?
    Też facelle ☺️

    Anuśla lubi tę wiadomość

    3jgxvfxmg41ao7pj.png
    Sezamku, rośnij zdrowy! 💜
    5.12 Progesteron 7dpo - 22,360 ng/ml 🍀🍀🍀
    09.12 Beta HCG 11dpo - 36,3 mlU/ml 🍀🍀🍀
    11.12 Beta HCG 13dpo - 112,2 mlU/ml 🍀🍀🍀
    14.12 Beta HCG 16dpo - 460,5 mlU/ml 🍀🍀🍀
    17.12 Beta HCG 19dpo - 1367,0 mlU/ml 🍀🍀🍀
    19.12 Beta HCG 21dpo - 2696,0 mlU/ml 🍀🍀🍀
    19.12 Progesteron 46,960 ng/ml 🍀🍀🍀
    20.12 USG widoczny pęcherzyk ciążowy 💜
    07.01 USG jest serduszko💜 CRL 1,07 cm 💜
    24.01 USG Sezamek fika koziołki 💜 CRL 3.31 cm 💜

    3 cykl stymulowany: Clostylbegyt 2-6dc + Duphaston 18-27dc
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3795 1555

    Wysłany: 3 listopada 2019, 08:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fooskate wrote:
    Ja właśnie w tym cyklu z kubeczkiem próbowałam i się udało ;) po każdym ❤️ Przez 45 minut miałam kubeczek ;) nie wiem czy rzeczywiście się to przyczyniło czy nie, ale próbować myśle ze nie zaszkodzi.
    No ja też w trakcie płodnych miałam kubeczek 😊 czy pomógł? Się okaze 😊 dziś już tempka 37 więc już po owulce... No zobaczymy 😊 teraz już tylko pozostaje czekać 😊

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż:
    17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️
    - Hormony do poprawy:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    - 07.02.2020 - urolog
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3795 1555

    Wysłany: 3 listopada 2019, 08:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa88 wrote:
    Ja sie zastanawiam jakie ma dzialanie ten kybeczek przeciez to co ma wyplynac bez kubeczka wyplynie do srodka i tak
    Wiesz... Czytalam że plemniki wtedy maja tylko jedna drogę... Do środka nie do wewnątrz... Nie wiem ile w tym prawdy... Ale długie starania popychaja do różnych, nawet głupich sposobów... Ja też postanowiłam spróbować.. Najwyżej się nue uda i tyle... 😊 Ale jakoś jestem pozytywnie nastawiona 😊

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż:
    17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️
    - Hormony do poprawy:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    - 07.02.2020 - urolog
  • PJUR Przyjaciółka
    Postów: 92 36

    Wysłany: 3 listopada 2019, 21:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, informacyjnie tylko u nas mija drugi cykl z kubeczkiem. W zależności od możliwości noszę go przez noc lub kilka (2-4h) po stosunku.
    Teoretycznie @ za tydzień i jakoś czuję, że jednak przyjdzie. Powodzenia dla Was ;-)

    32 lat, 16 cs z obserwacją
    czynnik męski
    b888f19021340e1872b623c974540a38.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3795 1555

    Wysłany: 3 listopada 2019, 21:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PJUR wrote:
    Hejka, informacyjnie tylko u nas mija drugi cykl z kubeczkiem. W zależności od możliwości noszę go przez noc lub kilka (2-4h) po stosunku.
    Teoretycznie @ za tydzień i jakoś czuję, że jednak przyjdzie. Powodzenia dla Was ;-)
    Oo... A ja już się nastawialam ze może pomóc ten sposob..

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż:
    17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️
    - Hormony do poprawy:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    - 07.02.2020 - urolog
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2099 966

    Wysłany: 3 listopada 2019, 22:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się po pierwszej aplikacji kubeczka. Niestety przed wlozeniem duzo spermy wyplynelo, ale duzo zostało też w środku. Aplikacja nie sprawila mi problemu jednak wyjecie... Masakra. Już sie widzialam na izbie przyjec...w koncu odglos pyk no i zaskoczylo. Dużo spermy sie wylalo na podloge. Sorki za te opisy szczegolowe ale jestem ciekawa jak to u was wygladalo. Kubeczek mialam godzine, czulam lekki dyskomfort i pewnie bym z nim nie zasnela. Tak że nie wiem czy sie zdecyduje kolejny raz, choć żal tych 40 zl.

    Staramy się od sierpnia 2016
    3 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    16.10.2019 - histeroskopia. Biopsja i scratching endometrium. Wycieto zrosty i mikropolipy.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Ovaleap + Cetrotide. 20.01 - punkcja. Pobrano 9 kumulusow. Zaplodniono 5 komórek. Walcza!


    "Just because I'm losing doesn't mean I'm lost."
  • megson91 Autorytet
    Postów: 1024 791

    Wysłany: 3 listopada 2019, 22:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla wrote:
    Melduje się po pierwszej aplikacji kubeczka. Niestety przed wlozeniem duzo spermy wyplynelo, ale duzo zostało też w środku. Aplikacja nie sprawila mi problemu jednak wyjecie... Masakra. Już sie widzialam na izbie przyjec...w koncu odglos pyk no i zaskoczylo. Dużo spermy sie wylalo na podloge. Sorki za te opisy szczegolowe ale jestem ciekawa jak to u was wygladalo. Kubeczek mialam godzine, czulam lekki dyskomfort i pewnie bym z nim nie zasnela. Tak że nie wiem czy sie zdecyduje kolejny raz, choć żal tych 40 zl.

    Kochana, pewnie w niepoprawny sposób został założony. Ogólnie nauka aplikacji kubeczka zajmuje do 3 pełnych cykli menstruacyjnych. Gdy w poprawny sposób zostanie założony, to nie czuć go w ogóle, jest mniej odczuwalny nawet niż tampon 🥰

    3jgxvfxmg41ao7pj.png
    Sezamku, rośnij zdrowy! 💜
    5.12 Progesteron 7dpo - 22,360 ng/ml 🍀🍀🍀
    09.12 Beta HCG 11dpo - 36,3 mlU/ml 🍀🍀🍀
    11.12 Beta HCG 13dpo - 112,2 mlU/ml 🍀🍀🍀
    14.12 Beta HCG 16dpo - 460,5 mlU/ml 🍀🍀🍀
    17.12 Beta HCG 19dpo - 1367,0 mlU/ml 🍀🍀🍀
    19.12 Beta HCG 21dpo - 2696,0 mlU/ml 🍀🍀🍀
    19.12 Progesteron 46,960 ng/ml 🍀🍀🍀
    20.12 USG widoczny pęcherzyk ciążowy 💜
    07.01 USG jest serduszko💜 CRL 1,07 cm 💜
    24.01 USG Sezamek fika koziołki 💜 CRL 3.31 cm 💜

    3 cykl stymulowany: Clostylbegyt 2-6dc + Duphaston 18-27dc
  • Krąsi Autorytet
    Postów: 689 243

    Wysłany: 3 listopada 2019, 22:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla, miałam podobnie, że zanim założyłam po serduszkowaniu (ćwiczone solidnie pod prysznicem) to trochę wypływało. Czasem zasypiałam na noc, czasem na 2 godzinki - po wyjęciu się wylewa. Mam jednak nadzieję, że wylewają się "mało ambitne" resztki 😉

    Trochę ułatwia to życie, bo naproinstruktorka gadała, żeby po każdym stosunku w płodne leżeć nieruchomo przez godzinę, żeby właśnie nic nie wyleciało. No i dajże spokój - godzina bez ruchu?!

    ona:
    schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolaktynemia czynnościowa, mutacja MTHFR A1298C - homozygota, mutacja PAI 4G/5G - heterozygota, KIR Bx, nieobecne: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
    musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;

    on:
    p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, mutacja F508del - heterozygota, HLA-C - C1/C2;
    leniwiec, przyparty do muru - walczy;

    1. ICSI:
    lipiec '19 - 6 zapłodnionych, 1 blastka 4.2.3
    wrzesień '19 - beta 0,00
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3795 1555

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla a może rozmiar źle dobrany??? Ja wzielam M... Ale jednak S byłaby w moim przypadku lepsza, no ale cóż.. Wyprobowalam ta metodę ale jakoś wydaje mi sie że nic nie dała... Jestem drugi dzień po owulacji i czuję że brzuch się przygotowuje ba okres.... Bo bolał mnie wczoraj jajnik a w nocy bolał mocniej brzuch... Jeśli znowu będę miala tak długi PMS jak ostatnio to zwariuje chyba...

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż:
    17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️
    - Hormony do poprawy:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    - 07.02.2020 - urolog
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2099 966

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna a jakiej jesteś postury? Ja mam 175 cm przy wadze 60 kg. Wzięłam M, może faktycznie trza bylo brać s...:-( a wkladacie go tak żeby wystawal ten cypelek?

    Staramy się od sierpnia 2016
    3 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    16.10.2019 - histeroskopia. Biopsja i scratching endometrium. Wycieto zrosty i mikropolipy.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Ovaleap + Cetrotide. 20.01 - punkcja. Pobrano 9 kumulusow. Zaplodniono 5 komórek. Walcza!


    "Just because I'm losing doesn't mean I'm lost."
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3795 1555

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla wrote:
    Justyna a jakiej jesteś postury? Ja mam 175 cm przy wadze 60 kg. Wzięłam M, może faktycznie trza bylo brać s...:-( a wkladacie go tak żeby wystawal ten cypelek?
    No mi się wydaje ze rozmiar kubeczka nie ma nic do postury.. Tylko do tego czy się naprzyklad rodzilo... Wspolzylo itd... Tak myślę.. Ale mogę się mylic.
    U mnie ten cypelek nie wystaje, jest w środku. Ale łatwo go wyczuć

    Wiadomość wyedytowana przez autora 4 listopada 2019, 08:16

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż:
    17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️
    - Hormony do poprawy:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    - 07.02.2020 - urolog
  • Krąsi Autorytet
    Postów: 689 243

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też jest w środku końcówka. Mam 177 cm, 58 kg, kupiłam rozmiar S. I całkiem nieźle się z nim czuję.

    Poza tym, co wymieniła Justyna, chyba może mieć znaczenie poziom wypracowania mięśni dna miednicy.

    ona:
    schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolaktynemia czynnościowa, mutacja MTHFR A1298C - homozygota, mutacja PAI 4G/5G - heterozygota, KIR Bx, nieobecne: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
    musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;

    on:
    p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, mutacja F508del - heterozygota, HLA-C - C1/C2;
    leniwiec, przyparty do muru - walczy;

    1. ICSI:
    lipiec '19 - 6 zapłodnionych, 1 blastka 4.2.3
    wrzesień '19 - beta 0,00
  • Anuśla Autorytet
    Postów: 2099 966

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jak wypracować te mięśnie? Ja nawet nie wiem które to sa i jak mam nimi pracować😣

    Staramy się od sierpnia 2016
    3 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zanizone bialko s 60%.
    16.10.2019 - histeroskopia. Biopsja i scratching endometrium. Wycieto zrosty i mikropolipy.
    Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych. HLA-C C1C2.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Ovaleap + Cetrotide. 20.01 - punkcja. Pobrano 9 kumulusow. Zaplodniono 5 komórek. Walcza!


    "Just because I'm losing doesn't mean I'm lost."
  • Krąsi Autorytet
    Postów: 689 243

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśla, ja nie ćwiczę ich specjalnie, ja po prostu dużo się ruszam i ćwiczę. Niestety nie jestem w stanie Ci podpowiedzieć.

    ona:
    schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolaktynemia czynnościowa, mutacja MTHFR A1298C - homozygota, mutacja PAI 4G/5G - heterozygota, KIR Bx, nieobecne: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
    musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;

    on:
    p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, mutacja F508del - heterozygota, HLA-C - C1/C2;
    leniwiec, przyparty do muru - walczy;

    1. ICSI:
    lipiec '19 - 6 zapłodnionych, 1 blastka 4.2.3
    wrzesień '19 - beta 0,00
  • szamanka91 Ekspertka
    Postów: 259 79

    Wysłany: 7 listopada 2019, 17:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) I jak wasze staranka?
    Ja czekam na @ jeszcze tydzień. W tym cyklu drugi raz próbuję z kubeczkiem, ale w tym cyklu używałam go dwa razy + jeden raz na noc, ale gdzieś po paru godzinach snu wstałam go wyjąć bo bałam się infekcji. Owulacja potwierdzona monitoringiem :)

    Starania od sierpień 2018
    Brak owulacji - pęcherzyki nie rosną
    Trzy cykle na CLO - nieudane
    Jeden cykl z duphaston - nieudany
    Odpoczynek od CLO
    Nasienie - słabe wyniki
  • Krąsi Autorytet
    Postów: 689 243

    Wysłany: 7 listopada 2019, 17:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka spadła, @ za rogiem.

    ona:
    schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolaktynemia czynnościowa, mutacja MTHFR A1298C - homozygota, mutacja PAI 4G/5G - heterozygota, KIR Bx, nieobecne: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
    musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;

    on:
    p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, mutacja F508del - heterozygota, HLA-C - C1/C2;
    leniwiec, przyparty do muru - walczy;

    1. ICSI:
    lipiec '19 - 6 zapłodnionych, 1 blastka 4.2.3
    wrzesień '19 - beta 0,00
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3795 1555

    Wysłany: 9 listopada 2019, 20:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie kubeczek raczej nie pomoże.. Ostatnio na usg ginekolog wykrył polipa endometrialnego... Po @ będę miała usg pod tym kątem... I jak coś to histeroskopie... Także kilka cykli będę zawieszona w staraniach..... ☹️

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż:
    17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️
    - Hormony do poprawy:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    - 07.02.2020 - urolog
  • aniołkowa_mama Autorytet
    Postów: 393 209

    Wysłany: 10 listopada 2019, 19:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)
    można dołączyć? zaciekawił mnie temat :) kubeczka używam ponad rok, ale nie słyszałam wcześniej o takim zastosowaniu :) a jak już wspomniałyście- tonący brzytwy się chwyta ;) u nas starania trwają już ponad 4 lata, w międzyczasie dwa poronienia :(

    ckaivfxm12aa2pbw.png

    Moje Aniołki 4tc i 13tc
    MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
    PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
    10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
    05.2019- laparoskopia+histeroskopia
    09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
    28.11.2019- bHCG- 422,1 <3
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3795 1555

    Wysłany: 10 listopada 2019, 19:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniołkowa_mama wrote:
    cześć :)
    można dołączyć? zaciekawił mnie temat :) kubeczka używam ponad rok, ale nie słyszałam wcześniej o takim zastosowaniu :) a jak już wspomniałyście- tonący brzytwy się chwyta ;) u nas starania trwają już ponad 4 lata, w międzyczasie dwa poronienia :(
    Ojej to faktycznie długo... Ale nie można tracić nadziei 😊

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż:
    17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️
    - Hormony do poprawy:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    - 07.02.2020 - urolog
  • aniołkowa_mama Autorytet
    Postów: 393 209

    Wysłany: 11 listopada 2019, 00:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Ojej to faktycznie długo... Ale nie można tracić nadziei 😊
    niby mówią, że nadzieja matką głupich, ale z drugiej strony każda matka dba o swoje dzieci ;)

    Justyna1719 lubi tę wiadomość

    ckaivfxm12aa2pbw.png

    Moje Aniołki 4tc i 13tc
    MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
    PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
    10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
    05.2019- laparoskopia+histeroskopia
    09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
    28.11.2019- bHCG- 422,1 <3
‹‹ 3 4 5 6 7

Zajdź w ciążę dwa razy szybciej

Sprawdź OvuFriend Premium

  • wyznaczanie dni płodnych
  • dieta płodności
  • innowacyjny algorytm

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)