Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak to powinno zawsze wyglądać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 14:11
-
nick nieaktualny
-
to dziś chyba wszyscy byli tacy pracowici u mnie też jak co sobotę sprzątanko, ale bez mycia okien bo tego akurat nie lubie... za to upiekłam placek marchewkowy mniam
Martuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nigdy nie jadłam, jak smakuje? tyle wiem że marchewkowo
-
nick nieaktualny
-
warto upiec, bo jest łatwy i nie tak wiele potrzeba. to był mój pierwszy placek jaki upiekłam i mój konik- zawsze wychodzi. Jak ktoś chce to mogę dać przepis mam też fajny przepis na sałatkę marchewkową z ananasem i czosnkiem i orzechami też polecam, tylko potem bez buziaków bo czosnek
Martuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miałam jedną z kuskusem,ale osobiście mi nie smakowała, więc nie ma co polecać ... a może masz jakiś przepis ciekawy, którym byś się chciała podzielić ? może bym wypróbwała właśnie na Walentynki
ogółem jak ktoś chce się podzielić fajnym przepisem to może napisać do mnie gotować czy piec to mogę, ale nie lubię myć naczyń... -
nick nieaktualnyasioczek86 wrote:miałam jedną z kuskusem,ale osobiście mi nie smakowała, więc nie ma co polecać ... a może masz jakiś przepis ciekawy, którym byś się chciała podzielić ? może bym wypróbwała właśnie na Walentynki
ogółem jak ktoś chce się podzielić fajnym przepisem to może napisać do mnie gotować czy piec to mogę, ale nie lubię myć naczyń...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 08:48
-
AniaKicia87 wrote:Dziewczyny z Bydgoszczy - mam pytanko - gdzie robiłyście badanie hsg - 11.03 mam wizytę u pani gin, chcę żeby dała mi skierowanie. Pytanie gdzie z nim dalej uderzać?
wojskowy polecają na badania -
paaulla84 wrote:Marchewkowe według mojego przepisu smakuje jak odmiana piernika hehe daję dużo cynamonu Podobno cynamon jest dobry na płodnośc a propo
dawaj przepis -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy serdecznie Elisse, napiszesz coś o sobie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny