Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElisse wrote:Mam 30 lat. Syna w klasie pierwszej. Siedmiolatek. Pracuje w sklepie samoobsługowym. Długo pragnąłam drugiego dziecka ale nie mogłam z różnych przyczyn. Teraz jest najlepszy na to czas.
-
Paula jestem ciekawa co ci gin powie obiecaj, że napiszesz co i jak ja na razie się nie wybieram, zresztą mój gin mnie przeklnął zamierzam męża w czerwcu zmusić na badania nasienia a jak dostaniemy wyniki to zobaczy się co gin powie, co kolejne. najpierw na własną rękę próbuje.
-
paaulla84 trzymam za słowo z przepisem:D :*
i oczywiście po wizycie rozumiem że się meldujesz i zdajesz relację -
nick nieaktualnyPaula niestety wtedy się nie starałam. Porostu się stało. Wtedy nie brałam tabletek anty. Zupełnie inne dzieje. Teraz boję się ze nie zajdę i myślę że nie jest mi to dane niejako za karę. Bardzo pragnąłam wtedy dziecka jak teraz rodzeństwa. Choć różnica między nimi będzie znacząca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 22:18
-
głowa do góry, daj sobie czas
-
nick nieaktualnyPewnie dziewczyny, że zdam relację. Jest to ginekolog położnik, który zajmuje się diagnostyką i leczeniem niepłodności, więc liczę na to że zleci mi badania a potem będzie jakaś diagnoza i leczenie, bo jakoś już w to niewierze, że wszystko jest ok, skoro tak długo się staramy i nic.
-
wg mnie bóle w trakcie okresu nijak się mają do owulacji...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zyczę wam wszystkim w dniu Walentynek mnóstwo miłości i czułości, które zaowocują II kreskami na testach :)Dziś niech nikt nie jest smutny, jak ktoś chce to mogę przekazać troszkę mojego optymizmu
Martuśka, paaulla84 lubią tę wiadomość
-
laski mega duzo serduszek!
-
nick nieaktualny
-
ja jutro świętuję już zakończenie karnawału. będę piekła placek cytrynowo-pomarańczowy. na dziś mąż zrobil lasagne mniam, mykam jeść i pewno już dziś na forum się nie zamelduję miłego wieczorku i do juterka
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak tam po walentynkach? U nas bardzo miło. Fakt mężulek wrócił z pracy bez kwiatów w ręku ale za to wieczorem.... cudowna kolacja w restauracji z muzyką na żywo i przepysznym żarełkiem. A potem... wieczór pełen cudownych serduszek
Życzę Wam wspaniałych humorków dzisiaj a ja wracam do pracy niestety dziś sobota w pracypaaulla84, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DZIEKOWAC!!! UPIEKE NA MOJE SOBOTNIE IMIENINKI
misia79 lubi tę wiadomość
-
kochana a pieczesz to w korytku czy na blaszcze?
-
nick nieaktualny