Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie przeanalizowałam skład różnych witaminek i zamówiłam macę a witaminy w postaci rozpuszczalnej. M codziennie lubi pić magnez lub multiwitaminę to podmienię mu na te o lepszym składzie
I dodatkowo od początku cyklu zaczniemy pić zioła ojca sroki nr 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny. Zdaje się, że jestem wpisana na Waszą listę. Dziś miał miejsce mój szczęśliwy falstart. Test pozytywny. Czekam na wyniki bety. Do napisania i.... poproszę ten śliczny brzuszek na 1-szą strone
Madziulla, Brave, Paulette, emerald_m, ZakreconaŻona, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualnyantylopaa wrote:cześć dziewczyny. Zdaje się, że jestem wpisana na Waszą listę. Dziś miał miejsce mój szczęśliwy falstart. Test pozytywny. Czekam na wyniki bety. Do napisania i.... poproszę ten śliczny brzuszek na 1-szą strone
Gratulacje!!! daj znac jak beta!! -
antylopaa wrote:cześć dziewczyny. Zdaje się, że jestem wpisana na Waszą listę. Dziś miał miejsce mój szczęśliwy falstart. Test pozytywny. Czekam na wyniki bety. Do napisania i.... poproszę ten śliczny brzuszek na 1-szą strone14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyantylopaa wrote:cześć dziewczyny. Zdaje się, że jestem wpisana na Waszą listę. Dziś miał miejsce mój szczęśliwy falstart. Test pozytywny. Czekam na wyniki bety. Do napisania i.... poproszę ten śliczny brzuszek na 1-szą strone
Gratuluję i pisz jaka beta jak tylko wyniki będziesz miała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Antylopaa GRATULACJE Jest pierwszy brzuszek Wspaniale się rozkręca Oby dobra passa trwałaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny