Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
antylopaa wrote:Beta 20,5
Sprawiłaś, że też skusiłam się na test dziś, czyli 10dpo, ale u mnie negatyw. Jak @ nie przyjdzie, zatestuję zgodnie z planem 3 kwietnia A jak teraz się nie uda zatestuję w kwietniu drugi raz. Trzydziestego.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Madziulla wrote:Jezu oby....żeby ten cykl nie był stymulowany Clo to może bym cos mogła pocichu podejrzewać a tak nie wiem nic...musze czekac21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Na owulacje. A pojutrze zaczynam przez parę dni duphaston brać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 18:28
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
nick nieaktualnyIsia86 wrote:z tego co ja wiem to CLO samo w sobie nie jest na owulację, a na produkcję pęcherzyków na owulacje jest zastrzyk - pregnyl (czy jakoś tak) - on ma spowodować pęknięcie dojrzałego pęcherzyka. tak mi gin ostatnio to wytłumaczył, który jest specjalistą w sprawach leczenia niepłodności.
No źle się wyraziłam sorki -
Dziewczyny ja przy moim PCOS nie miałam w ogóle owulacji, do czasu jak nie zastosowano u mnie przez 4 cykle CLO. Piękne owulki były, pęcherzyki same pękały, nie brałam pregnylu. Teraz widzę, że nawet CLO nie jest potrzebne, bo wygląda na to, że i bez tego była owulka. Ostatnie miesiące było z tym gorzej, ale trochę podleczyłam tarczycę, pobrałam kilka suplementów i jest okRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję i tu Antylopa
JA poproszę na 19.04 na testowanie wpisać. Co prawda plemniki się sklejają ale kto wie kiedy jakiś dotrze do celu . Powodzenia wszystkimBrave, chmurreczkaa, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPonieważ jutro już ten magiczny miesiąc się zacznie więc bym chciała, żeby było wszystko dopięte na ostatni guzik
Gdyby kogoś zabrakło na liście to proszę pisać, głównie listy uzupełniam na telefonie i mogłabym kogoś przeoczyć. teraz siedzę na lapku i tak przeglądam strony i chyba o nikim nie zapomniałam, jeśli tak to od razu przepraszam i proszę się upomnieć .
Jestem młodą i niedoświadczoną matką więc czasem coś może się zadziać nie tak jak trzeba .Brave lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Kjopa będziesz testować w moje urodziny- to musi być szczęśliwy dzień!
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Paulette miałam się na kwietniową listę nie wpisywać ale wpisz mnie na ostatni dzień 30.04 okres powinnam mieć dopiero 3-4.05 ale kto wie jak to będzie
baranosia lubi tę wiadomość