X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
Odpowiedz

Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antylopa zycze aby marzenie sie spelnilo. Choc mysle ze jak na swieta nadal bedziesz w dwupaku to i tak bedziecie nr1. Bo bedzie gadka ze czemu to jeszcze malenstwo nie wypelzlo do ludzi ;)

Dziewczyny wspomozecie Żabę jeszcze w tym miesiącu? Teraz są jej dwa zdjęcia i na oba można głosować. Codziennie ;) linki w podpisie ;)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Dziewczyny wspomozecie Żabę jeszcze w tym miesiącu? Teraz są jej dwa zdjęcia i na oba można głosować. Codziennie ;) linki w podpisie ;)

zaglosowane :)

Cytrynka_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Antylopa tego Ci życzę! Też mamy charakter z którym lubię mieć wszystko zaplanowane ale dopiero gdy pojawiły się problemy z zajściem w ciążę to nie ważne kiedy urodzę ważne żebym w ogóle urodziła

ojj to prawda :)

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam dodać zdjęcie żebyście mogły ocenić czy coś widać, ale nie da mi się skopiować z telefonu... Wstałam rano z zamiarem zrobienia testu, naszykowałam ciażowy i owulacyjny (za złotówkę allegrowe to marnuje) oddałam honorowo mocz i już wiedziałam, że będzie negatyw, bo śluz podbarwiony na różowo. A to pewnie przez Prima aprilis owulacyjny pozytywny, a na ciążowym cień przed upływem czasu. Pojechałam do pracy i nie wierze, że mogło się udać... brzuch boli okresowo, boję się. Jutro powtórzę rano. Czy testy świętują prima aprilis??

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga,kochana,ja mocno wierzę,że za kilka dni wyjdą wszystkie mocno pozytywne.Wiesz plamienie w czasie spodziewanej miesiączki się zdarza :) na spokojnie pracuj i powtórz test jutro albo pojutrze :) cień to już pozytyw,więc ja już się cieszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 13:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga uwazam podobnie jak Brave. najmniejszy cien to pozytyw. powtorz test. trzymam kciuki! :)

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało nie być owulacji... trzymajcie za mnie kciuki żeby było wszystko ok, bo owulację miałam z tej przetkanej przy hsg stronie, a gin mówiła, że będziemy czatować na prawą stronę bo lewy jajowód niepewny. Wszystko przyjmę na klatę, ważne,że coś ruszyło

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Ty pamiętasz,już na innym wątku pisałam,że czuję,że się zazieleni ;) Ciebie HSG przetkało a Ty nam szlak przecierasz :D mówię Ci za niedługo poranne mdłości na klatę będziesz brała ;)

Madziulla, Aga26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dziwny brzuch caly czas :( nie wytrzymam do testowania. jak ja mam przetrzymac do 17-go :/

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Mi wyznaczylo termin na 26 grudnia :D wiec jeszcze w 2016 bym sie lapala :D

Mi by wyznaczylo na 22 grudnia:)

Madziulla lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Bobby29 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ciche gratulacje dla tych z cieniami, i głośne dla tych z pozytywnymi betami :)
    U mnie Alexis wpadła zgodnie z planem wczoraj. Trochę niezgodnie z planem poszło nam seksowanie w tym miesiącu, bo mieliśmy założenie działać na tym polu trochę oszczędniej zgodnie z sugestiami mojej ginki. Wyszło jak zwykle o_O ale nie będę narzekać, w koncu to same przyjemności :) jakoś nie nastawiam się specjalnie, bo niby czemu teraz miałoby się udać kiedy tyle razy wcześniej już się nie udało, ale wiadomo, nadzieja mnie nie opuszcza :)
    Teraz przede mną ten "radosny czas oczekiwania" :)

Powodzenia dla was! Tzn dla nas!

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • Natalek Przyjaciółka

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ja mam dziwny brzuch caly czas :( nie wytrzymam do testowania. jak ja mam przetrzymac do 17-go :/
    Damy rade! Sama odliczam do 17-tego...

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Antylopa zycze aby marzenie sie spelnilo. Choc mysle ze jak na swieta nadal bedziesz w dwupaku to i tak bedziecie nr1. Bo bedzie gadka ze czemu to jeszcze malenstwo nie wypelzlo do ludzi ;)

Głosy oddane :-). Jak będę zaglądać codziennie i zobaczę post to na pewno zagłosuję.

Cytrynka_ lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Aga26 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brave wrote:
    Aga Ty pamiętasz,już na innym wątku pisałam,że czuję,że się zazieleni ;) Ciebie HSG przetkało a Ty nam szlak przecierasz :D mówię Ci za niedługo poranne mdłości na klatę będziesz brała ;)
    Pamiętam :) i chce być żywą reklamą hsg ;) jutro test i jak będzie druga kreska to zaznaczam pozytyw. Półtora roku na to czekałam... tylko żebym tym gadaniem nie zapeszyła

Paulette, Brave lubią tę wiadomość

• Aga26 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:

Głosy oddane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mamy wreszcie KWIECIEŃ.! :)

Ja też już liczyłam ewen. termin porodu :D trudno mi tylko wyliczyć, bo nie wiem kiedy będę miała owulację. jeśli normalnie to na 5-go stycznia by wypadało a jeśli wcześniej to już na 31-go grudnia, ale wiadomo to tylko plany co ma być to będzie :) najważniejsze, żeby nam udało się zajść, a kiedy dziecko się urodzi to już najmniej dla mnie istotne :) aby zdrowe było :) każda z nas chyba miała zawsze coś w planach. ja też zawsze marzyłam o ślubie w sierpniu (sama nie wiem czemu) ślub planujemy na koniec września prawie :D i idealnie mi ta data pasuje. Dziecko zawsze chciałam urodzić w styczniu, żeby szybko urodziny obchodziło. ale kiedy dorosłam i zobaczyłam, że to nie jest tak jak się chce więc może być moje dziecko i z grudnia :) z jakiego kolwiek miesiąca abym tylko mogła je urodzić.

Już nie mogę się doczekać kiedy dodam kolejny brzuszek na liście :)

ZakreconaŻona, Caro, Vesper lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo Bociany już wystartowały :D

npaley.jpg

ZakreconaŻona, emerald_m, Jagna 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie wymyśliłam, że dobra pora na urodzenie dziecka to styczeń... najlepiej 2016... jak zaskoczę to może i będzie styczeń ale 2017. Tak to jest jak człowiek robi w życiu plany. Co do ślubu to ja chciałam w czerwcu, rzeczywistość to zweryfikowała i ślub był po koniec września. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
    Wiec Paulette możemy przybić sobie piątkę! :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Ja sobie wymyśliłam, że dobra pora na urodzenie dziecka to styczeń... najlepiej 2016... jak zaskoczę to może i będzie styczeń ale 2017. Tak to jest jak człowiek robi w życiu plany. Co do ślubu to ja chciałam w czerwcu, rzeczywistość to zweryfikowała i ślub był po koniec września. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
    Wiec Paulette możemy przybić sobie piątkę! :-D
    ja już jestem takiego zdania, że większości rzeczy nie da się zaplanować. wiadomo decydujemy o swoim życiu, ale im czegoś bardziej chcemy to nam to nie pyka jak się by chciało. Jak poroniłam liczyłam, że w czerwcu na bank już zobaczę dwie kreski. Marzec się skończył a ja nadal nic. za moment kolejny czerwiec :) może błąd zrobiłam że się nie sprecyzowałam którego czerwca w którym roku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie przekonalam, ze nie da sie tego zaplanowac jak trafilam z cp na laparo nie majac pojecia o tym, ze jestem w 6 tyg ciazy...(dluga historia)
    Dlatego teraz Was sledze na biezaco z lista staraczek i za kazda mocno trzymam kciuki ale sama sie nie wpisuje.
    Na Każdą z nas przyjdzie ten właściwy moment tego jestem pewna

Isia86 lubi tę wiadomość

‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ