Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Antylopa zycze aby marzenie sie spelnilo. Choc mysle ze jak na swieta nadal bedziesz w dwupaku to i tak bedziecie nr1. Bo bedzie gadka ze czemu to jeszcze malenstwo nie wypelzlo do ludzi
Dziewczyny wspomozecie Żabę jeszcze w tym miesiącu? Teraz są jej dwa zdjęcia i na oba można głosować. Codziennie linki w podpisiePaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chciałam dodać zdjęcie żebyście mogły ocenić czy coś widać, ale nie da mi się skopiować z telefonu... Wstałam rano z zamiarem zrobienia testu, naszykowałam ciażowy i owulacyjny (za złotówkę allegrowe to marnuje) oddałam honorowo mocz i już wiedziałam, że będzie negatyw, bo śluz podbarwiony na różowo. A to pewnie przez Prima aprilis owulacyjny pozytywny, a na ciążowym cień przed upływem czasu. Pojechałam do pracy i nie wierze, że mogło się udać... brzuch boli okresowo, boję się. Jutro powtórzę rano. Czy testy świętują prima aprilis??
-
nick nieaktualnyAga,kochana,ja mocno wierzę,że za kilka dni wyjdą wszystkie mocno pozytywne.Wiesz plamienie w czasie spodziewanej miesiączki się zdarza na spokojnie pracuj i powtórz test jutro albo pojutrze cień to już pozytyw,więc ja już się cieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 13:45
-
nick nieaktualny
-
Miało nie być owulacji... trzymajcie za mnie kciuki żeby było wszystko ok, bo owulację miałam z tej przetkanej przy hsg stronie, a gin mówiła, że będziemy czatować na prawą stronę bo lewy jajowód niepewny. Wszystko przyjmę na klatę, ważne,że coś ruszyło
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ciche gratulacje dla tych z cieniami, i głośne dla tych z pozytywnymi betami
U mnie Alexis wpadła zgodnie z planem wczoraj. Trochę niezgodnie z planem poszło nam seksowanie w tym miesiącu, bo mieliśmy założenie działać na tym polu trochę oszczędniej zgodnie z sugestiami mojej ginki. Wyszło jak zwykle o_O ale nie będę narzekać, w koncu to same przyjemności jakoś nie nastawiam się specjalnie, bo niby czemu teraz miałoby się udać kiedy tyle razy wcześniej już się nie udało, ale wiadomo, nadzieja mnie nie opuszcza
Teraz przede mną ten "radosny czas oczekiwania"
Powodzenia dla was! Tzn dla nas!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Cytrynka_ wrote:Antylopa zycze aby marzenie sie spelnilo. Choc mysle ze jak na swieta nadal bedziesz w dwupaku to i tak bedziecie nr1. Bo bedzie gadka ze czemu to jeszcze malenstwo nie wypelzlo do ludzi
Dziewczyny wspomozecie Żabę jeszcze w tym miesiącu? Teraz są jej dwa zdjęcia i na oba można głosować. Codziennie linki w podpisie
Głosy oddane . Jak będę zaglądać codziennie i zobaczę post to na pewno zagłosuję.Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
Brave wrote:Aga Ty pamiętasz,już na innym wątku pisałam,że czuję,że się zazieleni Ciebie HSG przetkało a Ty nam szlak przecierasz mówię Ci za niedługo poranne mdłości na klatę będziesz brała
Paulette, Brave lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Antylopa zycze aby marzenie sie spelnilo. Choc mysle ze jak na swieta nadal bedziesz w dwupaku to i tak bedziecie nr1. Bo bedzie gadka ze czemu to jeszcze malenstwo nie wypelzlo do ludzi
Dziewczyny wspomozecie Żabę jeszcze w tym miesiącu? Teraz są jej dwa zdjęcia i na oba można głosować. Codziennie linki w podpisie -
nick nieaktualnyTak mamy wreszcie KWIECIEŃ.!
Ja też już liczyłam ewen. termin porodu trudno mi tylko wyliczyć, bo nie wiem kiedy będę miała owulację. jeśli normalnie to na 5-go stycznia by wypadało a jeśli wcześniej to już na 31-go grudnia, ale wiadomo to tylko plany co ma być to będzie najważniejsze, żeby nam udało się zajść, a kiedy dziecko się urodzi to już najmniej dla mnie istotne aby zdrowe było każda z nas chyba miała zawsze coś w planach. ja też zawsze marzyłam o ślubie w sierpniu (sama nie wiem czemu) ślub planujemy na koniec września prawie i idealnie mi ta data pasuje. Dziecko zawsze chciałam urodzić w styczniu, żeby szybko urodziny obchodziło. ale kiedy dorosłam i zobaczyłam, że to nie jest tak jak się chce więc może być moje dziecko i z grudnia z jakiego kolwiek miesiąca abym tylko mogła je urodzić.
Już nie mogę się doczekać kiedy dodam kolejny brzuszek na liścieZakreconaŻona, Caro, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sobie wymyśliłam, że dobra pora na urodzenie dziecka to styczeń... najlepiej 2016... jak zaskoczę to może i będzie styczeń ale 2017. Tak to jest jak człowiek robi w życiu plany. Co do ślubu to ja chciałam w czerwcu, rzeczywistość to zweryfikowała i ślub był po koniec września. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Wiec Paulette możemy przybić sobie piątkę!Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Ja sobie wymyśliłam, że dobra pora na urodzenie dziecka to styczeń... najlepiej 2016... jak zaskoczę to może i będzie styczeń ale 2017. Tak to jest jak człowiek robi w życiu plany. Co do ślubu to ja chciałam w czerwcu, rzeczywistość to zweryfikowała i ślub był po koniec września. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Wiec Paulette możemy przybić sobie piątkę! -
nick nieaktualnyJa sie przekonalam, ze nie da sie tego zaplanowac jak trafilam z cp na laparo nie majac pojecia o tym, ze jestem w 6 tyg ciazy...(dluga historia)
Dlatego teraz Was sledze na biezaco z lista staraczek i za kazda mocno trzymam kciuki ale sama sie nie wpisuje.
Na Każdą z nas przyjdzie ten właściwy moment tego jestem pewnaIsia86 lubi tę wiadomość