Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemerald_m wrote:Dziękuję za wsparcie Jeszcze nie mogę uwierzyć, bo szykowałam się na @. Jakoś wyjątkowo objawów cionszowych nie było.
Jeśli pozytywna beta wystarczy, by zarażać zielonymi wirusami to proszę bardzo.
AAA psik!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/300fe0b8733b.gif
łapie!!
Oby skutecznie!Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Emerald zostalo cos dla mnie tych wiruskow: )?21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyCaro no testujemy razem chociaż ta moja data może się zmienić, bo na termin na najpóźniejszą owulację, a ostatni cykl miałam bardzo długi i liczę się, że w tym owulacja może zawitać wcześniej
emerald_m Gratuluję.!! i spokojnych 9 miesięcy życzę
Oby tak dalej
Bluberry już Cię dopisałam
KlaudyŚ może jeszcze Ci zmieni termin ja też tak często miałam. wystarczy śluz płodny dodać i ten zupełnie wszystko zmienia -
nick nieaktualny
-
A ja sie ciesze ze of wyznaczył mi jakakolwiek owulacje. Moje tempki ładnie urosly. Czyli owulacja byla. Coś sie zadzialo. Bez lekow! Co prawda bede długo czekać na termin @. Bo mam lutealnej 2 tygodnie. Ale przynajmniej juz cos wiem.
Dziś jak obiecalam siklam. Negatywa. Ale co Ale dziwić. W jakies 5 dni po owu. Sikam dalej za tydzieńktosiowa, Paulette lubią tę wiadomość
-
Proszę dzisiaj o brzuszek na pierwszej stronie zrobiłam dwa testy i cienie są bardziej widoczne. Co prawda martwie się, bo rano miałam duże plamienie w kolorze różowym, ale chce dzisiaj oficjalnie zacząć moja pierwszą w życiu ciążę. Coś mi się wydaje, że kwiecień będzie bardzo owocny trzymam kciuki za Was wszystkie
Brave, ZakreconaŻona, Morwa, Kjopa3, Vesper, emerald_m, Paulette, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga26 wrote:Proszę dzisiaj o brzuszek na pierwszej stronie zrobiłam dwa testy i cienie są bardziej widoczne. Co prawda martwie się, bo rano miałam duże plamienie w kolorze różowym, ale chce dzisiaj oficjalnie zacząć moja pierwszą w życiu ciążę. Coś mi się wydaje, że kwiecień będzie bardzo owocny trzymam kciuki za Was wszystkie
-
nick nieaktualnyCytrynka późno owu miałaś trzymam kciuki za tydzień.
Ja tez nie wiem czy nie będę testować 9 zamiast 16 czy 17 kwietnia przez to ze owu miałam szybko. Wykres mi narazie owu nie wyznaczył ale jestem 4 dni po owu potwierdzonej u gina. Ale Paulette nie zmieniaj mi narazie daty. -
Madziulla wrote:Cytrynka późno owu miałaś trzymam kciuki za tydzień.
Ja tez nie wiem czy nie będę testować 9 zamiast 16 czy 17 kwietnia przez to ze owu miałam szybko. Wykres mi narazie owu nie wyznaczył ale jestem 4 dni po owu potwierdzonej u gina. Ale Paulette nie zmieniaj mi narazie daty.
Moze to drastyczne. Ale nie bedziesz sie zastanawiac czy cien to cien tylko bedzie albo pozytyw albo negatyw (choc zycze Ci tego piereszego)