Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona ja to czy się wpisałam czy się nie wpisałam to i tak w ciąże nie zachodzę. Pierwsza ciąża była planowaną wpadką. Chcieliśmy dziecko, ale nie zwracałam uwagi na dni płodne itp . Uda się dobrze, nie uda się drugie dobrze. I z takim podejściem odkąd postanowiliśmy o tym w 3 cyklu dwie kreski zobaczyłam. Teraz tak mi się wydaje, że jakbym kompletnie odpuściłam temperatury wykresy itp to by się może prędzej udało, ale jakoś nie potrafię. Mam teraz większy dystans do tego, ale i tak nie ma dnia, żebym nie myślała o ciąży i o swoim Aniołku. z tego nie da się już chyba wyleczyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie by wyszedł termin porodu na 22go grudnia. Smiałam się dzisiaj z małżonem,że cały grudzień bym wigilię przygotowywała i mroziła,a tydzień przed terminem okna bym myła,żeby poród przyśpieszyć o kilka dni tak,żeby w Wigilię być w domu.Też całe życie myślałam,ze jak mi się dziecka zachce,to je pocznę i urodzę kiedy chcę.Teraz się zastanawiam,czy to kara nie jest,że tak pogardliwie się o ciąży w moim wydaniu wypowiadałam....No wiecie,w stylu jak mam na dzieci czas,wolę podróżować,lubię nasze wygodne życie itd
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Tak mamy wreszcie KWIECIEŃ.!
Ja też już liczyłam ewen. termin porodu trudno mi tylko wyliczyć, bo nie wiem kiedy będę miała owulację. jeśli normalnie to na 5-go stycznia by wypadało a jeśli wcześniej to już na 31-go grudnia, ale wiadomo to tylko plany co ma być to będzie najważniejsze, żeby nam udało się zajść, a kiedy dziecko się urodzi to już najmniej dla mnie istotne aby zdrowe było każda z nas chyba miała zawsze coś w planach. ja też zawsze marzyłam o ślubie w sierpniu (sama nie wiem czemu) ślub planujemy na koniec września prawie i idealnie mi ta data pasuje. Dziecko zawsze chciałam urodzić w styczniu, żeby szybko urodziny obchodziło. ale kiedy dorosłam i zobaczyłam, że to nie jest tak jak się chce więc może być moje dziecko i z grudnia z jakiego kolwiek miesiąca abym tylko mogła je urodzić.
Już nie mogę się doczekać kiedy dodam kolejny brzuszek na liście
Paulette, widzę że testujemy w tym samym dniu, więc i może termin porodu zgra nam się w czasie Co do marzeń, mam podobnie. Marzyłam o ślubie w sierpniu, ślub odbył się pod koniec września, dokładnie 26, w zeszłym roku. Trzy dni po moich urodzinach, może tak mialo być Co do dziecka, zawsze planowałam sobie, że najpierw ślub, mąż, mieszkanie, stabilna praca, dziecko. Psss.. Teraz bym to o kant stołu rozbiła i zaczęła się starać już dawno. Ale życie weryfikuje nasze plany. Człowiek myśli, Pan Bóg kreśli.
Nic się nie dzieje bez przyczyny. Trzymam za Nas kciuki I za wszystkie testując w kwietniu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 21:57
Paulette lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dziewczyny, zatestowałam szybciej i poszłam dziś do labu na hcg. Wynik 21.6 Nieśmiało zaczynam się cieszyć, a Paulette proszę i dzidziusia
Trzymajcie kciuki, bo jedna strata za mną. Cieszę się, ale jestem pełna obaw.baranosia, Madziulla, chmurreczkaa, Aga26, Ania-nowa, Brave, Kjopa3, Vesper, AhnaKlementyna, zwei_kresken, Natalek, ZakreconaŻona, Paulette, Caro lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Dziewczyny, zatestowałam szybciej i poszłam dziś do labu na hcg. Wynik 21.6 Nieśmiało zaczynam się cieszyć, a Paulette proszę i dzidziusia
Trzymajcie kciuki, bo jedna strata za mną. Cieszę się, ale jestem pełna obaw.
-
nick nieaktualnyemerald_m wrote:Dziewczyny, zatestowałam szybciej i poszłam dziś do labu na hcg. Wynik 21.6 Nieśmiało zaczynam się cieszyć, a Paulette proszę i dzidziusia
Gratulacje!!! Żądam wirusów porządnych -
emerald_m wrote:Dziewczyny, zatestowałam szybciej i poszłam dziś do labu na hcg. Wynik 21.6 Nieśmiało zaczynam się cieszyć, a Paulette proszę i dzidziusia
Jupii pieknie kwiecien sie zaczyna:*
Gratulacje -
nick nieaktualny
-
-
Trzymajcie kciuki, bo jedna strata za mną. Cieszę się, ale jestem pełna obaw. -
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Antylopa zycze aby marzenie sie spelnilo. Choc mysle ze jak na swieta nadal bedziesz w dwupaku to i tak bedziecie nr1. Bo bedzie gadka ze czemu to jeszcze malenstwo nie wypelzlo do ludzi
Dziewczyny wspomozecie Żabę jeszcze w tym miesiącu? Teraz są jej dwa zdjęcia i na oba można głosować. Codziennie linki w podpisie
Cytrynka,
Zagłosowano!
Ale...
Przy tym pierwszym zdjęciu nie dodało mi nawet 0,1 punktu po zagłosowaniu oszusty.
Edit:
Emerald, Antylopa !!! gratulacje zielono miWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 22:53
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Emerald Gratuluję!!! Pięknie, pięknie może w kwietniu odbijemy sobie ten wstrętny marzec .
Paulette, Zakręcona Żona która z nas tutaj nie planowała kiedy będzie rodzić . Ja miałam w planie urodzić w lipcu tak jak pierwsze dziecko a gdy w marcu zobaczyłam dwie kreseczki byłam jeszcze bardziej szczęśliwa bo okazało się że na 30tkę mam termin. No ale nie doczekałam się niestety. I wielka szkoda bo 70-80% dziewczyn tutaj może opowiedzieć podobną historię .
W każdym razie pięknie zaczął się kwiecień i oby było duuuuuużo brzuszków. Może uroczycie nas zdjęciami swoich testów? PlissssssssPaulette lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za wsparcie Jeszcze nie mogę uwierzyć, bo szykowałam się na @. Jakoś wyjątkowo objawów cionszowych nie było.
Jeśli pozytywna beta wystarczy, by zarażać zielonymi wirusami to proszę bardzo.
AAA psik!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/300fe0b8733b.gifMadziulla, Kjopa3, ktosiowa, ZakreconaŻona, AhnaKlementyna, Paulette, Brave, Vesper, pepsunieczka, rosax3 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;