Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Gratuluję pozytywów i życzę spokojnych ciąży A tym, które czekają na @, żeby się nie doczekały (chyba, że same chcą)
Ja proszę o wpisanie na 9.4.
Pierwszy raz sama nie jestem pewna, czy chcę II kreski czy nie, bo po owulacji się pochorowałam i muszę brać leki na wirusy, katar itd. Pewnie później stresowałabym się czy nie zaszkodziłam...Paulette lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
soja wrote:Odebrałam właśnie wyniki wczorajszych badań.I się poryczałam Pomimo zwiększonej ostatnio dawki Euthyroxu TSH znowu 2,5ng/ml, FT4 1,21 ng/dl i progesteron 7 dni po ovu 7,60 ng/ml.
Zwiększałaś dawkę mniej niż 6 tygodni temu? A FT4 Ci rośnie, czy spada?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny żeby nie psuć statystyk wypisuje się z kwietnia. U mnie wiosna to wiatr w oczy, akurat w dniach około ovu musiałam brać antybiotyk:\ Ale trzymam za was kciuki:*07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:ciągnie mnie prawy jajnik. te z którego owu byla... nie miałam tak nigdy. zauważyłam to przy wyrzynaniu mopa czyli jak napinałam mięśnie brzucha i jak kucałam i sortowałam pranie. ciekawe czy to dobry znak
-
Madziulla wrote:ciągnie mnie prawy jajnik. te z którego owu byla... nie miałam tak nigdy. zauważyłam to przy wyrzynaniu mopa czyli jak napinałam mięśnie brzucha i jak kucałam i sortowałam pranie. ciekawe czy to dobry znak
mnie ciągnął lewy i bywało, że czasem coś w nim zakuło
Aga26, jeszcze raz gratuluję! Też niestety plamię delikatnie i nie wiem, czy to początek końca, czy to takie plamienie w terminie miesiączki. Biorę luteinę i zobaczymy, co będzie.
Soja, przytulam. Przykro mi, że płakałaś. Niestety nie potrafię nic doradzić, prócz oddania się w ręce jakiegoś dobrego ginekologa-endokrynologa, który pomoże okiełznać Twoje hormony.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
My dziś idziemy na rower na dłuższą wycieczkę chyba że padne to wrócimy szybciej bo kondycji nie mam wiec może być mnie mało na forum dziś.
Dziś system wyznaczył mi piękna owulke z tym ze pomylił się o 1 dzien bo miałam we wtorek a nie w środę ale nie będę go wyprowadzać z błędu teraz niech tylko tempka się utrzyma.
Miłego dniaemerald_m, Paulette lubią tę wiadomość