Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:W tym szczesliwym cyklu?
Mi dziś na sikańcu cień cienia wyszedł. Martwię się, myślałam, że choć bladziocha zobaczę. W piątek oznaczałam total hcg z krwi. Jutro i w środę skontroluję już samą będę i zobaczymy
W nocy telepało mnie z zimna, a jednocześnie oblewały poty. Hormonalna burza. Oby było dobrze.
Jak dzisiejsze sikania?ZakreconaŻona, Aga26 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyKochane liste uzupelnie po obiedzie
Zeby nikomu jeszcze nie przyszlo do glowy. Ja nikogo z listy nie wypisze. Tu nie chodzi o statystyki tylko o dobra zabaweWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:21
Kjopa3, Kjopa3, Eniana lubią tę wiadomość
-
emerald_m wrote:Yes Miłego dnia i udanej wycieczki. U mnie pogoda zapowiada się piękna.
Mi dziś na sikańcu cień cienia wyszedł. Martwię się, myślałam, że choć bladziocha zobaczę. W piątek oznaczałam total hcg z krwi. Jutro i w środę skontroluję już samą będę i zobaczymy
W nocy telepało mnie z zimna, a jednocześnie oblewały poty. Hormonalna burza. Oby było dobrze.
Jak dzisiejsze sikania?
A kiedy powinnaś dostać okres, że wyszedł Ci cień cienia?
-
nick nieaktualny
-
Soja jak wczesniejszej? To by mi weekendowy test wyszedl juz pozytywny.
Mysle ze moze moglam sie podziebic. Czeste sikanie pojawilo sie jakos zaraz po tym jak nalozylam kiecke do pracy (Szkocka pogoda jest super, rano piekne slonce, nakladasz kiecke i pantofelki, a wracajac z pracy jestes mokra jak spod prysznica i do tego ledwo idziesz bo wieje jak halny).
Tylko nic mnie nie boli. -
emerald_m wrote:Okres prawdopodobnie byłby dziś. Może wczoraj. Fl mam 11-13 dni.
-
baranosia no niestety. Nasze ciało jest poki co jeszcze zagadka.
Bo to jak wychodza kreski zalezy chocby od tego ile dni po zagniezdzeniu robimy test. Bo dopiero wtedy beta hcg jest produkowana pelna para. Jak zagniezdzenie jest pozniej to slabsza krecha. Bo i jeszcze u niektorych przy becie kilku tysiecznej wychodza bladziochy a u innych juz grube krechy.
Testy tez maja swoj udzial w tym. Mozna zrobic dwa z tego samego moczu. Jeden wyjdzie bladzioch drugi intensywne krechy.baranosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLista uzupełniona trzymam kciuki za dalsze pozytywy
ja dziś ze swoim eM i z jego siorką i jej chłopakiem byliśmy na przejażdżce rowerowej było cudnie pogoda super to aż chce się żyć
u mnie dziś śluz płodny się pokazał. tzn tak mi przypomina płodny, ale nie wiem czy to możliwe, żebym miała aż tak wcześnie owulkę.. no cóż tak czy siak i tak dziś będę musiała pogwałcić swojego, bo wczoraj rozpoczęliśmy sezon grillowy i trochę sobie wypił więc wolałam nie dostarczać sobie pijanych plemników -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny doradźcie mi. Cały dzień miałam plan żeby jutro rano jechać do lab i zrobić betę i progesteron. Rano miałam jescze plamienie, ale od południa czysto. Do mojej gin się tak szybko nie dostane, a jutro rano przyjmuje ginka do której dawniej chodziłam i ona jest na NFZ i nie trzeba się wcześniej zapisywać. I teraz tak myślę, że bez sensu rano jeździć na badanie i potem zaraz do gin i nie mieć wyniku, jak może wystarczy iść tylko do lekarza i sama mi da skierowanie na badanie i zrobię je we wtorek rano... Wiem, że za wcześnie na wizytę, ale może przez te plamienia potrzebuje lutki
-
Aga26 wrote:Dziewczyny doradźcie mi. Cały dzień miałam plan żeby jutro rano jechać do lab i zrobić betę i progesteron. Rano miałam jescze plamienie, ale od południa czysto. Do mojej gin się tak szybko nie dostane, a jutro rano przyjmuje ginka do której dawniej chodziłam i ona jest na NFZ i nie trzeba się wcześniej zapisywać. I teraz tak myślę, że bez sensu rano jeździć na badanie i potem zaraz do gin i nie mieć wyniku, jak może wystarczy iść tylko do lekarza i sama mi da skierowanie na badanie i zrobię je we wtorek rano... Wiem, że za wcześnie na wizytę, ale może przez te plamienia potrzebuje lutkiAntoś IVF,Julisia natural
-
Cytrynka_ wrote:baranosia no niestety. Nasze ciało jest poki co jeszcze zagadka.
Bo to jak wychodza kreski zalezy chocby od tego ile dni po zagniezdzeniu robimy test. Bo dopiero wtedy beta hcg jest produkowana pelna para. Jak zagniezdzenie jest pozniej to slabsza krecha. Bo i jeszcze u niektorych przy becie kilku tysiecznej wychodza bladziochy a u innych juz grube krechy.
Testy tez maja swoj udzial w tym. Mozna zrobic dwa z tego samego moczu. Jeden wyjdzie bladzioch drugi intensywne krechy.
W pierwszej ciąży, test robiłam jakoś 8 dni po terminie spodziewanej @ z popołudniowego moczu i zanim mocz dotarł do pola kontrolnego w polu testowym, ku mojemu zdziwieniu już zaczynała wyłaniać się tłusta krecha.
W kolejnej ciąży, test 13 dpo, w dzień spodziewanej @ pokazał bladziocha. No i tu kolejne testy też wychodziły blado. Od początku czułam, że coś jest nie tak. Beta słabo rosła.
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze i jutro rano wysikam wyraźniejszą ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 21:49
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Aga26 wrote:Dziewczyny doradźcie mi. Cały dzień miałam plan żeby jutro rano jechać do lab i zrobić betę i progesteron. Rano miałam jescze plamienie, ale od południa czysto. Do mojej gin się tak szybko nie dostane, a jutro rano przyjmuje ginka do której dawniej chodziłam i ona jest na NFZ i nie trzeba się wcześniej zapisywać. I teraz tak myślę, że bez sensu rano jeździć na badanie i potem zaraz do gin i nie mieć wyniku, jak może wystarczy iść tylko do lekarza i sama mi da skierowanie na badanie i zrobię je we wtorek rano... Wiem, że za wcześnie na wizytę, ale może przez te plamienia potrzebuje lutki21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;